Huawei P30 ­ P30 Pro

Huawei P30 og P30 Pro er desværre udgåede, men vi har altid de nyeste Android-modeller.

Kamera:
Huawei P30 Pro er udstyret med fire Leica-kamaeraer - en SuperZoom linse, et 40 MP SuperSensing-kamera, et 20 MP ultra-vidvinkelobjektiv og et TOF-kamera, der sikrer fantastisk dybdeskarphed. Telefonen har også en SuperSpectrum sensor, som hjælper med at indfange mere lys i mørke. Det betyder, at du får skarpe billeder – også i mørke situationer.

På forsiden af telefonen finder du et 32 MP kamera, som med en intelligent algoritme kan indstille lysstyrke og skarphed ud fra motivet.

Design og skærm:
Med Huawei P30 Pro får en fantastisk skærmoplevelse med den 6,47” OLED-skærm. Den traditionelle fronthøjtaler i toppen af telefonen er erstattet af Huaweis Acoustic Display Technology, hvilket muliggør en større skærm med et øget lytteområde.

Ydeevne og batteri:
Huawei P30 Pro kommer med en Kirin 980 processor, der med en høj ydeevne og et lavt forbrug giver telefonen et stort kraftoverskud.

Telefonen kommer også med et langtidsholdbart 4200 mAh batteri, der med en intelligent energisparende teknologi sikrer, at du ikke behøver at være tæt på din oplader hele tiden. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, kan du heldigvis oplade din Huawei P30 Pro til 70% på kun 30 minutter med den medfølgende 40W SuperCharger.

Huawei P30 Pro understøtter også omvendt trådløs opladning med Reverse Charging. Det betyder, at du kan bruge din telefon til at oplade dine trådløse høretelefoner eller endda din vens telefon.

Kamera:
Med Huawei P30 får du et super trippelkamera. Telefonen er udstyret med et 40 MP Super Sensing-kamera, et 16 MP ultra-vidvinkelobjektiv og en 8 MP telefotolinse. Det betyder, at du altid får knivskarpe billeder – også under dårlige lysforhold. På forsiden af Huawei P30 finder du et 32 MP selfiekamera, der sikrer dig fantastiske selfies.

Design og skærm:
Huawei P30 har en 6,1” OLED-skærm, der går fra kant til kant. Den er designet til at give dig en god og livlig skærmoplevelse. Sikkerheden er også i top på Huawei P30. Fingeraftryksaflæseren er nemlig indbygget i selve skærmen. Det betyder, at du hurtigt og sikkert kan låse din telefon op.

Ydeevne og batteri:
Med Huawei P30 er ydeevnen i top. Den er nemlig udstyret med en Kirin 980 processor, der sikrer, at din telefon altid har en høj ydeevne. Huawei P30 har et 3650 mAh batteri, der giver dig masser af strøm til dagen. Løber du alligevel tør for batteri, kan du lade din Huawei P30 op til 58% på kun 30 minutter med Huaweis 22,5W SuperCharge™.

  1. Huawei P30