Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 er desværre udgåede, men vi har altid de nyeste modeller fra Samsung.

Superkræfter

Samsung Galaxy Note9 er Samsung's nye topmodel og deres bedste mobil nogensinde. Processoren er 53% hurtigere end Note8. Det giver hastighed og kapacitet til at håndtere flere og tungere filer, og desuden har de øget batterikapaciteten med 21%.

Galaxy Note9 er mobiltelefonen, der tager dig til et nyt niveau, med en ekstrem skarp 6,4" Super AMOLED-skærm i 18,5:9 format. Ingen andre telefoner kan matche den størrelse.

Samsung Galaxy Note9 har indbyggede højttalere optimeret af AKG, et batteri på hele 4.000 mAh og er testet med succes på 1,5 meter vand i 30 minutter, så den har fået imponerende IP68-certificering.

Slip kreativiteten løs med Galaxy Note 9

Den medfølgende S Pen skiller Samsung Galaxy Note9 ud fra alle andre mobiler på markedet. Med S Pen kan du tage notater direkte på skærmen, uden at åbne din mobil. Du kan hurtigt og nemt både tegne, klippe ud og navigere på skærmen. Med pennen kan du desuden oversætte tekster og skrive personlige beskeder - ofte meget hurtigere og lettere end ved at bruge fingrene på skærm tastaturet. Køb Galaxy Note9, og slip kreativitetens kræfter løs.

Testvindende dualkamera

Samsung Galaxy Note9 har også det testvindende kamera fra S9+, Super Slow-mo med 960 billeder pr. sekund, dobbelt blænde (Dual Aperture), optisk zoom og personlige emojis.

Forside kamera: 8MP (AF, F/1.7).

Dobbelt bagside kamera: 12MP super speed (dual pixel, OIS, F1.5–2.4) + 12 MP (OIS, F/2.4)

  • Samsung Galaxy Note 9