Mobiler til ældre

Skal du købe mobiltelefon til en ældre person, kan det være fordelagtigt at se på hvilke mobiler, der er designet og tilpasset ældre personer. Her på siden kan du se, hvilke mobiler Call me anbefaler til ældre mennesker. Læs om de forskellige modeller og overvej, om der er behov for store taster, om mobilen kun skal kunne det mest fornødne, om det er en klaptelefon eller andet, der kan gøre en ældre person mere tryg ved at bruge mobilen. Når du kender behovet, er det nemt at finde en god mobiltelefon til ældre.
Sorter :
Vis filter

Vis pris som

Kategorier

Type

Nulstil

Mærke

Nulstil

Styresystem

Nulstil

Skærmstørrelse

Nulstil
Skjul filter


 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon

Vælg 2-3 mobiler og sæt dem op mod hinanden.

Når talen falder på, hvad den bedste mobiltelefon til ældre er, vil svaret ofte være ”Doro”. Doro er en rigtig god mobil til ældre, men der findes også mange andre gode mobiltelefoner, der er gode til ældre. Faktisk kan selv de nyeste mobiltelefoner være en god ældremobil, da de er meget nemme at bruge.

Det er derfor vigtigt, ligesom det altid er, når du skal vælge ny mobiltelefon, at du tænker lidt over, hvad dine/den ældres behov er. Skal den nye mobiltelefon udelukkende bruges til opkald og sms’er, kan en simpel mobiltelefon sagtens være en god løsning. Her kan du f.eks. også overveje, om tasterne skal være ekstra store – størrelsen på tasterne kan faktisk have en betydelig effekt.

Det kan dog også være meget rart at se børnebørnene på Facebook eller kunne søge på internettet. Her vil en nyere og større mobil være en god ide. Der findes en mobiltelefon til alle – det er bare med at finde den helt rigtige ældremobil til behovet.