Mobiltelefoner til børn

Skal du købe mobil til dit barn, så har vi udvalgt en række af de mobiler, vi anbefaler til børn her på siden. Et godt råd er at spørge dit barn, hvad hun/han gerne vil have at mobilen skal kunne, da de tit og ofte ved, hvad de gerne vil bruge mobilen til. For eksempel er der mange børn, der gerne vil høre musik og tage billeder på mobilen.
Sorter :
Vis filter

Vis pris som

Kategorier

Type

Nulstil

Mærke

Nulstil

Styresystem

Nulstil

Skærmstørrelse

Nulstil
Skjul filter


 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon

Vælg 2-3 mobiler og sæt dem op mod hinanden.

Hvad er en god mobiltelefon til børn? De fleste forældre vælger som regel enten en simpel mobiltelefon eller en af de nyeste mobiler som barnets første mobil. Det vigtigste ved en god mobiltelefon til børn er, at barnet kan finde ud af at bruge den – f.eks. skal den være nem at ringe og sms’e fra, så I altid kan få fat på hinanden.

Faktisk er noget af det vigtigste ved en god børnemobil ikke selve mobilen. Mobilabonnementet spiller nemlig også en stor rolle. Mange børn bruger i dag deres mobil til at spille spil på eller til at se YouTube-videoer. Det skal en mobiltelefon til børn selvfølgelig kunne, men der skal også være nok data til dette. Det hele afhænger samtidig af, hvor alderen på barnet, og hvad både dine og barnets behov er. Skal den bruges i dagligdagen eller ”kun” til at fortælle om f.eks. legeaftaler? Hvis du mangler en god mobiltelefon til børn, kan vi anbefale alle mobiltelefonerne på denne side.