Nokia Lumia 820
Live tiles
Få et hurtigt overblik. Nyheder, venner, e-mails. Med Nokia Live tiles kan du se alt, der er vigtigt, med blot et enkelt blik på din startskærm. Som tingene forandrer sig, gør dine live tiles det også. Så du vil altid være et skridt foran.
Nokia City Lens
Leder du efter en restaurant eller en hurtig drink? Med Nokia City Lens skal du blot holde telefonen op for at se områdets butikker, restauranter og barer. Du kan også læse anmeldelser, bestille et bord og finde den hurtigste vej.
Det er altid bedre, når alle smiler
Skyd perfekte gruppebilleder med Smart Foto. Med Smart Foto kan du tage en lang række billeder med blot et enkelt klik på kameraet. Derefter kan du samle dem til ét billede, hvor alle i gruppen ser bedst muligt ud. Åbne øjne, store smil - perfekt billede.


Trådløs opladning
Forny og personalisér din Nokia Lumia 820 med udskiftelige shells med trådløs opladning. Når shellen er på plads, lægger du bare telefonen på en opladningsplade eller Fatboy-opladningspuden for at lade batteriet op. NB! Shell med trådløs opladning sælges seperat.
nokia Lumia 820 - officepakken
Bryd ud af kontoret.
Den nye Lumia produktserie fås med den fulde version af Microsoft Office og Outlook. Opret og rediger dokumenter i PowerPoint, Excel og Word, og synkroniser problemfrit uanset hvor du er.
Powered by Windows Phone 8
Windows Phone 8 giver en personlig smartphone-oplevelse med en startskærm, som let kan tilpasses brugerens behov, og de nye animerede Live Tiles som viser opdateringer på applikationer i realtid. Muligheden for at synkronisere mellem Windows Phone 8-smartphones.

Windows 8-baserede pc’er, tablets og Xbox gør, at filer, musik, billeder og videoer kan tilgås, der hvor man har behov for det. Internet Explorer 10 giver hurtigere og mere sikker browsing, og Microsoft Office-applikationer er integreret i platformen.
Nokia Lumia 820 specifikationer
Nokia Lumia 820 specs.
8,0 megapixels Nokia Kamera
4,3" Amoled Skærm
Snapdragon™ S4 processor
8,1 timers taletid
61 timers musikafsplining

Nokia Lumia 820 bestil her

142,-

Mobilens pris pr. md.
i 24 mdr.

+ 3 timer med 2GB data til 99,- pr. md.
Mindstepris i alt 4.189,-