Få 5% bonus på din mobilregning
hos Call me

Om aftalen


Du kan som medlem af Forbrugsforeningen få 5 % i bonus på dine Call me regninger. Det gælder både på forbrug og på køb af mobiler og andet udstyr. Du kan sagtens have flere Forbrugsforeningen-abonnementer samlet hos Call me og få bonus på dem alle.
Jo mere du samler, desto større bonus får du.


Hvordan tilmelder jeg mig, når...- jeg er ny kunde?

Bonusaftalen gælder, uanset om du opretter et abonnement med eller uden køb af ny mobil. Når du har fundet det rette abonnement og/eller den rette mobil, klikker du på ”Køb”. Når du kommer til trin fem, skal du under ”Vælg rabatordning” klikke på Forbrugsforeningen og indtaste dit medlemsnummer. Hvis du køber en mobil og vælger at betale den med det samme og ikke på afbetaling, vil betalingen ske med dit kort fra Forbrugsforeningen.- jeg allerede er Call me kunde?

Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig bonusaftalen, når du køber en ny mobil og samtidig beholder dit nuværende mobilnummer hos Call me. Efter du har valgt den mobil og det abonnement, som passer bedst til dit behov, kan du i trin to vælge at beholde dit mobilnummer ved at klikke på ”Call me kunde”. Når du til sidst kommer til trin fem, skal du under ”Vælg rabatordning” klikke på Forbrugsforeningen og indtaste dit medlemsnummer. Hvis du vælger at betale mobilen med det samme og ikke på afbetaling, vil betalingen ske med dit kort fra Forbrugsforeningen.


Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge bonusaftalen med andre bonus- eller rabataftaler på samme køb.

Hvad med regninger og samtalespecifikationer?


Du betaler dine Call me regninger via Forbrugsforeningen, når du tilmelder dig bonusaftalen. Det betyder, at du ikke får tilsendt regninger fra Call me.*

Når Call me opkræver et beløb for dit abonnement, kan du se beløbet på dit kontoudtog fra Forbrugsforeningen, mens du ser din regning og samtalespecifikation på callme.dk/selvbetjening.

Du skal være opmærksom på, at din regning først opkræves den efterfølgende måned, når du betaler via Forbrugsforeningen. Det betyder, at den regning, som du normalt vil betale den 1. maj, først opkræves via Forbrugsforeningen den 1. juni. Din regning er altså bagudfaktureret.

*Den eneste undtagelse er, hvis du allerede betaler afdrag på en mobil, når du tilmelder dig bonusaftalen. Så vil du stadig modtage en regning fra Call me på afdraget. Det er, fordi en igangværende afdragsaftale ikke kan flyttes med over til Forbrugsforeningen.


Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til bonusaftalen, eller skal du bruge hjælp til at tilmelde dig, så kontakt kundeservice herunder.

Kan jeg blive medlem af Forbrugsforeningen?

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen, hvis du er medlem af en af de 125 overenskomstberettigede organisationer. Forbrugsforeningens medlemmer optjente 187 millioner kroner i bonus i 2016, så der er rigtig mange penge at spare. Du kan læse mere og tilmelde dig her.