Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Samsung Galaxy A6+ Black

Samsung Galaxy A6+ Black


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.99 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
257 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   2.583 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

God mobil til prisen med kraftig processer og lang batteritid

Samsung Galaxy A6+ er en rigtig god mobil til prisen, som tilbyder mange af de samme funktioner, som de dyrere mobiler på markedet også tilbyder. Den har blandt andet en stærk Octa-core 1.8 GHz processer og 3 GB ram, som gør mobiloplevelsen hurtig og problemfri.

Batteriet i Samsung Galaxy A6+ er også i den stærke ende af skalaen, da mobilen indeholder det kraftfulde 3500 mAh batteri, som giver dig en lang batteritid. Så slipper du for at bekymre dig om Samsung Galaxy A6+ har batteri nok til en hel dag – fordi det har den!

Stor skærm med både ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser i Samsung Galaxy A6+

Samsung Galaxy A6+ er designet i metal og er derfor en robust mobil. Mobilen har en stor, lækker 6 tommer AMOLED skærm med fuld HD, som er en fryd for øjet når du blandt andet streamer, ser billeder eller videoer.

Sikkerheden i Samsung Galaxy A6+ er også i top, da mobilen både har ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser, så ingen andre end dig kan åbne mobilen, hvor alt din personlige data gemmer sig.

Tag skarpe billeder med dual kameraet i Samsung Galaxy A6+

Samsung Galaxy A6+ kan blære sig med at have et dual kamera på mobilens hovedkamera. Det er et 16 megapixel kamera med en blænde på f/1.7 samt et 5 megapixel kamera med en blænde på f/1.9. Dual kameraet gør det muligt at tage skarpe billeder med lav dybdeskarphed, så dine billeder får et flot, professionelt look.

Samsung Galaxy A6+ har selvfølgelig også et frontkamera på intet mindre end 24 megapixels med en blændeværdi på f/1.9, som gør dine selfies endnu skarpere end før. Ikke nok med det er der også integreret en blitz på frontkameraet, så du også kan tage selfies, selv under lave lysforhold.

To SIM-kort i Samsung Galaxy A6+ med Dual SIM

Samsung Galaxy A6+ har ligesom A6’eren også dual SIM, hvilket gør det muligt hurtigt at skifte mellem to SIM-korts. På den måde kan Samsung Galaxy A6+ altså både være din arbejdstelefon og din privattelefon på én og samme tid. Eller du kan købe et udenlandsk SIM-kort når du er ude og rejse og samtidig have dit danske SIM-kort i mobilen.


6" skærm

1080 X 2220

16 (f/1.7) + 5 (f/1.9)MP

4G LTE