En af de bedst sælgende mobiler i Danmark


Bestil Galaxy S7   Bestil Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 og S7 edge er Samsungs nyeste flagskibsmodeller og bygger videre på sidste års populære modeller S6 og S6 edge.Designet er flot og med afrundede kanter og bløde linjer, som gør telefonen rar at holde om. Du kan stadig vælge mellem Galaxy S7 med flad skærm eller Galaxy S7 edge med buet skærm og edge funktionalitet. Skærmen har desuden en smart Always On skærmfunktion, der hele tiden viser klokken, kalender, missede opkald m.m. på en sort baggrund, uden at du behøver røre mobilen.

Det indbyggede kamera tager rigtig gode billeder, og dual pixel funktionaliteten giver hurtig autofokus, så du får skarpe billeder, selvom du tager billeder af objekter i bevægelse.

Battereriet er forbedret ift Galaxy S6 og understøtter stadig trådløs opladning (trådløs oplader skal købes separat). Galaxy S7 har 32GB indbygget hukommelse, men til forskel fra Galaxy S6 kommer Galaxy S7 med Micro-SD port, så du selv kan udvide hukommelsen efter behov.

Galaxy S7 er vand- og støvafvisende i henhold til IP68-klassificeringen.Vand- og støvafvisende

Med Galaxy S7 og S7 edge skal du ikke at være bange for at lægge din telefon på våde overflader. Du kan blive ved med at bruge den, selv om du taber den i vand. Du kan spille spil ved poolen, sende selfies på stranden og ringe efter en taxi i regnvejr. De har fået en IP-vurdering for vandbeskyttelse (Ingress Progression) på 68.

*Kan nedsænkes i 1.5 meter vand i op til 30 minutter.

Lækkert design


Low light-performance

Mange af de smukkeste øjeblikke i vores liv sker, når der ikke er lys nok. Enten er vi indenfor, eller også er solen gået ned. Med Galaxy S7 og S7 edge er det ikke et problem. Det klarere F1.7-objektiv og de større 1.4µm-pixels på billedsensoren fanger så meget mere lys, at dine billeder bliver skarpe og detaljerede.

*Billede på skærmen taget med Galaxy S7 eller S7 edge.Gold


Black

SKÆRM 5.1" QHD sAMOLED (2560 x 1440)
PROCESSOR Octa-core 2.3GHz
HUKOMMELSE 32 GB + microSD
KAMERA 12 MP
Android 6.0Gold


Black

SKÆRM 5.5" QHD sAMOLED (2560 x 1440)
PROCESSOR Octa-core 2.3GHz
HUKOMMELSE 32 GB + microSD
KAMERA 12 MP
Android 6.0