Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Samsung Galaxy S7 edge Guld

Samsung Galaxy S7 edge Guld

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.175 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
333 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.407 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Samsung
Galaxy S7 edge


• 5,5” QHD super AMOLED skærm

• 12 MP kamera

• 3600 mAh batteri

• Vand- og støvtæt (IP68)

• Android 6.0 Marshmallow


  

 

Se mere

Beskrivelse

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge er det nyeste flagskib i Samsungs Galaxy S-serie. Galaxy S7 edge er en smartphone i absolut topklasse, og det er du ikke i tvivl om, når du ser og bruger den. Kameraet tager lysmættede og skarpe billeder, du kan se på den levende skærm med hele 534 PPI. Smartphonen reagerer med det samme, du trykker på skærmen, så der er ikke nogen irriterende ventetid, og det store batteri leverer strøm til hele dagen. Galaxy S7 edge leveres selvfølgelig med den nyeste software samt beskyttelse mod vand og støv.

Skarp skærm i ergonomisk design

Galaxy S7 edge kan prale med en levende og skarp 5.5 tommer QHD Super AMOLED-skærm med buede sider, der er mættet med farver. Skærmen leverer altid et knivskarpt billede, uanset om du ser billeder, serier eller noget helt tredje på den. Always On featuren udnytter OLED-teknologien, og viser dig bl.a. klokken og strømniveau, mens den bruger meget lidt strøm. Skærmen er indkapslet i kvalitetsmaterialer, der giver mobilen et smukt og tidsløst design. Det mindre kamera bagpå giver den en klar og flot profil, samtidig med at den ligger ergonomisk godt i hånden.

Hurtig processor og stor hukommelse

Exynos 8890 processoren er musklerne i Samsung Galaxy S7 edge, og den giver dig en utrolig hurtig smartphone, der klarer både de små hverdagsting og tunge grafisk opgaver uden problemer – den reagerer med det samme, du trykker på skærmen. Du får 32 GB hukommelse med den nye Galaxy S7 edge, men hvis du gerne vil have endnu mere plads til apps, billeder og meget andet, kan du altid opgradere hukommelsen med et Micro SD kort, som Samsung har gjort plads til i designet.

Kameraet leverer hver gang

Kameraet i Samsung Galaxy S7 edge er proppet med den nyeste teknologi, der altid giver dig skarpe og lyse billeder – uanset hvornår på døgnet, du bruger den. Samsung har tryllet i laboratoriet, hvor de ved at kombinere de nye f1.7-linser og BRITECELL-teknologien, har lavet et kamera, som leverer 95% lysere billeder end forgængeren – det er en forbedring, du straks vil ligge mærke til. Som den første smartphone i verden har Galaxy S7 dual-pixels, hvor 100% af sensorens pixels sørger for autofokus - mod 5% i standard sensorer.

Oplad det store batteri trådløst

Du får svært ved at køre din Samsung Galaxy S7 edge tør for strøm, da den kommer med imponerende 3.600 mAh, og den indbyggede hardware og software optimerer strømforbruget hele tiden. Selvom du får et af de større smartphone-batterier med Galaxy S7 edge, er det hurtigt at lade op, da det kun tager 100 minutter at lade den op fra 0-100%. De indbyggede muligheder for hurtigopladning er ikke kun begrænset til kabler, da du også kan lade den op trådløst – så slipper du for besværlige ledninger (bemærk at trådløs oplader ikke medfølger).

Beskyttelse på flere måder

Selvfølgelig får du den nyeste version af Android-styresystemet, Android 6.0.1 Marshmallow, når du køber din Galaxy S7 edge. Det velkendte TouchWiz UI er selvfølgelig også en integreret del fra start af. Samsung Galaxy S7 edge er beskyttet på flere måder: Samsung KNOX beskytter dig mod hackere og malware, mens dens specielle indre beskyttelse, gør Galaxy S7 edge særdeles modstandsdygtig over for spildt kaffe, regn og støv. Samsung har nemlig givet deres nye flagskib den bedste beskyttelse, en mobil kan få, hvilket har udløst en IP68-certificering.

Salgskassen indeholder

Samsung Galaxy S7 edge og oplader.

Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Mike Conradsen 37 år, Amager

Jeg er superglad for at det er mig der får lov til teste denne lækre sag. Som skrevet er ejer ikke 'It nørd' men jeg elsker telefoner og elsker hvad de forskellige udbyder kan finde af nyt hver gang. Så det har været en kæmpefornøjelse at sidde og lege med denne helt igennem lækre telefon.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Superlækkert design, en meget smuk telefon og meget let at holde trods størrelsen. Fedt at selve kameraet nærmest er gemt i telefonen.
Bløde kanter er lækkert. Den virker ikke 'plastic-agtig' som samsung har en tendens til synes jeg. Det er godt.

Navigation/Styresystem
Superhurtig og meget brugervenlig. Generelt synes jeg at android arbejder supergodt med Samsung. Men de bliver bedre og mere brugervenligt for hver nye model der kommer. Derudover er deres nye IU ret god og det også hurtigt at få updates vi deres app store.

Generel brug
Oplever ingen problemer med de basale ting. Var lige til som forventet. Fedt at de mest brugte apps popper frem fra højre når man swiper til venstre.
Har ikke rigtig fået bruget det med at den kan tåle men det lyder sku fedt at man ikke skal tage højde til våde hænder etc.
Batterilevetiden er super hvis man ikke har skærmlyset for fuld skrue. Jeg er en der bruger telefonen utrolig meget, og den indtil jeg skal i seng og det er imponerende ift. andre telefoner synes jeg.
Jeg har ingen problemer med at finde en kontakt, der er ikke så meget hurlumhej i det.

Skærmen
Super lækker. Den virker større en 5,5 når den bøjer ud af. Skærmen er meget klar og som at kigge i en super HD-kvalitet. Man er meget betaget af skærmen i starten pga dens klarhed og størrelse. Den fungerer, oplevede på intet tidspunkt at den sad fast selvom at jeg navigere hurtigt rundt i den.

Kamera
Kan godt lide at den i dårlig lys tager flotte billeder. Den er god i mørket ift. andre telfoner normalt.
Fedt at man bare kan swipe fingeren og komme til forskelllige funktioner.
Fed feature med at man kan vælge slowmotion i forkellige hastigheder og det fungere bare.
Som et minus kunne det være fedt hvis begge kameraer havde samme funktion.

Lyd
Lyden er god når jeg snakker i telefon. Synes dog at højtaler funktionen godt kunne være bedre, men det er vist et generelt problem for telefoner.
Høretelfonerne er dejlige at have på og de fungerer upåklageligt. Lyden fra spotify eller nettet er også ligeså god som i telefon. Meget klar. på Andre telefoner bliver lyden dårligere med tiden, når der kommer støv og vand i højtalerne men i og ed den er vand resistent så burde den ikke at bliver dårligere med tiden.

Applikationer
Synes det er nemt at hente apps ned og alle apps virker fuldkomne og arbejder godt med telefonen. Jeg oplevede dog at youtube lukkede ned en enkelt gang da jeg havde sat flere sange i vente position men prøvede igen 2-3 gange efter det og der var intet.

Internet
Lækkert og lynhamrende hurtigt. Meget af de de alm desktop sider kommer med i en så stor skærm, det kan jeg godt lide, så slipper man for at vende og forstørre og formindske de sider der ikke er til mobilbrug normalt.

Andet
Der er ikke meget andet

Grund
Jamen for at jeg skal kunne give fem så skal alt fungere og det gør det synes jeg. Men der skal også i min verden være noget der bare er 'wooow'. Og ja der den er superlækker af udseende, kameraet er i top osv osv men der er ikke en feature ell funktion eller gimmick hvor jeg falder bagover og bare måber. Jeg synes den mangler at komme med noget revolutionerende nyt i mine øjne. Den er "bare" blevet forbedret i hver én henseende men har ikke fået ny tricks som gør at jeg vil give den 5 stjerner.

5,5" skærm

1440 X 2560

12MP

4G LTE