Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Samsung Galaxy S7 Sort Spar696,-
Spar696,-

Samsung Galaxy S7 Sort

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.150 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
308 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   3.807 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Samsung
Galaxy S7

• 5,1” QHD super AMOLED skærm

• 12 MP kamera

• 3000 mAh batteri

• Vand- og støvtæt (IP68)

• Android 6.0 Marshmallow
Se mere

Beskrivelse

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 er det nyeste medlem af Galaxy S-serien. Samsung har præsteret endnu en sværvægter blandt premium-smartphones, hvor det bedste kamera til Android har fået en opgradering, og batteriet er blevet meget større og kan oplades trådløst. Det nye flagskib er også støv- og vandafvisende med sin IP68 klassificering – den bedste en mobil kan få. Designet er både lækkert og ergonomisk, og den er bygget af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Med Galaxy S7 du får også igen mulighed for at opgradere hukommelsen med et Micro SD kort, så du har plads til det hele.

Skarpe billeder under alle lysforhold

Det bedste kamera til Android er blevet endnu bedre i Galaxy S7. Det er proppet med den nyeste teknologi, så du får skarpe og lyse billeder. De nye f1.7-linser og BRITECELL-sensor giver dig tilsammen hele 95% lysere billedere end på forgængeren, hvilket du straks vil kunne se. Som den første smartphone i verden, er Samsung Galaxy S7 udstyret med dual-pixels, hvor 100% af pixels i sensoren hjælper med autofokus – mod 5% i almindelige sensorer. Det gør dig i stand til at tage flotte billeder på et splitsekund.

Lynhurtig til alle opgaver

Din Samsung Galaxy S7 kommer med den nye Exynos 8890 processor, der gør den lynhurtig – den reagerer med det samme, uanset om du bruger den til dagligdagsopgaver eller kører tunge grafiske opgaver. Du skal aldrig vente på telefonen, da den reagerer med det samme, du trykker på skærmen. Galaxy S7 kommer med 32 GB direkte fra æsken, så der er plads til mange gode og spændende apps. Hvis du ønsker mere plads på din telefon, kan du opgradere hukommelsen med et Micro SD kort.

Levende skærm i tidsløst design

Du får med Galaxy S7’eren en flot og levende 5.1 tommer QHD Super AMOLED-skærm, der giver dig et utroligt skarpt og lyst billede med mange detaljer samt en grad af farvemætning du ikke finder på andre smartphones. Som en helt unik feature er skærmen på Samsung Galaxy S7 udstyret med Always On, der udnytter OLED-teknologien til at vise dig information på skærmen, mens den bruger næsten ingen strøm. Telefonen har et lækkert ergonomisk og tidsløst design lavet af kvalitetsmaterialer, og den ligger perfekt i din hånd – kameraet bagpå er gjort mindre, så telefonen får et flot udtryk.

Stort batteri med trådløs opladning

Du kan bruge din Samsung Galaxy S7 igennem hele dagen, uden at du skal bekymre dig om batteriet. Samsung har udstyret Galaxy S7 med et 3.000 mAh stort batteri, der giver dig masser af strøm, så du kan se dine yndlingsserier og lytte til musik i timevis. Batteriet udnyttes optimalt med den unikke hardware, så du ikke skal bekymre dig om manglende strøm. Opladning med Galaxy S7 er hurtig, og Samsung har udviklet trådløse hurtigopladningsmuligheder, der er hurtigere end nogensinde – læg din telefon på pladen, og den lader straks op (bemærk at trådløs oplader ikke medfølger).

Ny software og beskyttelse mod regn og støv

Som med alt andet med Samsung Galaxy S7 får du også det nyeste inden for software med den nye telefon. Galaxy S7 er født med det nye Android 6.0.1 Marshmallow styresystem samt det velkendte TouchWiz UI. Din telefon bliver sikker som aldrig før med Samsung KNOX, som er Samsungs særlige sikkerhedsløsning, der beskytter dig mod hackere og malware. Galaxy S7 er udstyret med den bedste certificering en mobil kan få, IP68, der betyder, at den er beskyttet mod spildt kaffe, regnvejr, sne og støv.

Salgskassen indeholder

Samsung Galaxy S7 og oplader.

Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Liselotte Knudsen 45 år, Frederikssund

Jeg har allerede blevet rigtig glad for telefonen, som er SÅ lækker, hurtig og brugervenlig.
Tak fordi jeg måtte teste telefonen for Jer. :)

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Super lækkert design med runde "bløde" kanter. Den "oser" langt væk at klasse.
Kan godt lidt, at der er lidt vægt i den, så den virker som godt kram.

Navigation/Styresystem
Super hurtigt system som er rimelig let at finde rundt i.
havde dog problemer med at rette ringetonen, hvilket jeg kontaktede jer omkring. Jeg blev sendt videre til Samsungs call-center, hvor vi i fællesskab kom frem til den konklusion, at det var "File commander", som lavede bøvl. Da den blev slettet fra telefonen, fungerede det som det skulle.

Generel brug
Utrolig god lyd ved samtaler. Var vant til en telefon før, som jeg havde svært ved at høre i. Der er INGEN problemer med Samsung Galaxy 7.

God at sms på. Dog bruger jeg normalt 3x4 tastatur, og jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg slår den automatiske stavekontrol fra, når jeg er ved at skrive en sms besked. For enten er ordbogen slået til eller fra, så vidt jeg har kunnet finde ud af. Kan ikke finde ud af at lære den nye ord. Det synes jeg er irriterende. Men sjovt med alle de forskellige smilys der er :)

Det er rart, at der kan være billeder på kontakterne og andre nyttige oplysninger :)

Jeg synes batterilevetiden er rimelig fornuftig, når jeg har brugt telefonen så meget som jeg har.

Skærmen
Skærmen er lækker "blød" og reagerer super hurtigt på berøring.
Den reagerede næsten FOR hurtigt, når jeg spiller "bubble Mania" på telefonen ;)

Den er super klar i farverne og god lysstyke, uanset hvor lyst eller mørkt det er rundt omkring mig.
Da jeg brugte den til min Endomondo-app, var jeg dog lidt ked af, at jeg ikke kunne sætte "skærm-timeout" på, at den ikke kunne sættes til længere tid end 10 minutter. Det var lidt irriterrende, for det kunne jeg med min Sony Experia M4 Aqua før, og det er rigtig rart, når jeg løber.

Kamera
SUPER fedt kamera. Tager utrolig flotte og klare billeder - både i modlys og i mørke lokaler. Jeg er MEGET tilfreds med billedekvaliteten og så reagerer kameraet super hurtigt.

Tager også nogle flotte videooptagelser med en rimelig lyd på.

Lyd
Rigtig rigtig god lyd når jeg taler i telefon.
En rimelig god lyd i højtaleren, da jeg hørte musik fra You Tube.
Også en rimelig god lyd af musik igennem høretelefonerne, som er behagelige at have på.

Applikationer
Telefonen downloader LYN hurtigt nye apps, og der er dejlig meget hukommelse i telefonen til at opdatere de allerede installerede apps, hvilket jeg havde problemer med i min tidligere telefon.

Internet
Der er lynhurtig kontakt til internettet, og let at finde rundt i.

Andet
Kan godt lide "knappen" "Forstyr ikke" :)
Da jeg brugte "Endomondo", var telefonen lyn hurtigt på gps, og signalet var på intet tidspunkt væk.

Grund
Jeg ville nok give den 4,5 stjerne, og det pga. jeg ikke kan finde ud af at lære telefonen nye ord, når jeg skriver sms-beskeder med 3x4 tastatur , og det irriterer mig grusomt, for jeg bryder mig ikke om at bruge det fulde tastatur; men ellers er det en utrolig lækker, hurtig, rimelige brugervenlig telefon, som jeg ellers er rigtigrigtig glad for.

5,1" skærm

1440 X 2560

12MP

4G LTE