Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Samsung Galaxy S8 Midnight Black Spar240,-
Spar240,-

Samsung Galaxy S8 Midnight Black

Mobiltester-score

Med denne telefon har du 4G-tale og wifi-opkald på Call me's netværk

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.169 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
327 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.263 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Samsung Galaxy S8

Nytænkende og eksklusivt design

• 5.8” Infinity skærm

• 12 + 8 MP hoved- og frontkamera

• Irisscanner og fingeraftrykslæser

• Støv- og vandtæt design med IP68

• Android 7.0 Nougat


Se mere   

Beskrivelse

Samsung Galaxy S8

Mobilen er en smuk blanding af eksklusivitet og elegance. Udtrykket er let takket være den store 5.8” Infinity-skærm, der ser ud til at svæve i hånden på dig pga. de næsten usynlige kanter. Gorilla Glass 5 og IP68-klassificeringen beskytter hardwaren, mens iris-scanneren beskytter det indre. Du får masser af kraft med den lynhurtige processor, og du kan altid tage imponerende billeder med det avancerede kamera.

Ultra-skarp skærm med 570 PPI

Det eksklusive og lette design skyldes i høj grad den imponerende Infinity-skærm på 5.8”. Den imponerer allerede før, du tager den i brug – og i særdeleshed bagefter. Du får nemlig en helt unik billed- og videooplevelse med den ultra-skarpe QHD-opløsning. Den høje opløsning giver dig imponerende 570 PPI, hvilket hører til den absolut høje ende. Så står det hele altid knivskarpt.

Skarpt og intuitivt kamera

Samsung Galaxy S8 har et imponerende 12 MP bagkamera, som du kender det fra forgængeren – det er bare endnu hurtigere og skarpere. Dual-Pixels leverer en uhørt høj detaljegrad hver gang, og du kan tage flotte billeder under selv svære lysforhold. Frontkameraet på 8 MP har fået en særlig ansigtsgenkendelse, så du kan tage billeder sammen med familie og venner på et splitsekund.

Kraftfuld octa-core-processor

Hjertet i Samsung Galaxy S8 er en octa-core-processor, der sørger for, at mobilen kan klare alt, du sætter den til. Den kommer med 4 GB RAM samt 64 GB intern hukommelse, du kan opgradere til 256 GB med et microSD-kort. Det 3.000 mAh store batteri har både Fast Charge og trådløse opladningsmuligheder, så du aldrig løber tør for strøm.

Iris-scanner øger din sikkerhed

Den indbyggede iris-scanner er op til 200 gange mere sikker end de typiske fingeraftrykslæsere. Det øger din mobile sikkerhed, så dine data er sikkert gemt væk for nysgerrige blikke. Det har samtidig aldrig været mere enkelt at bruge de indbyggede sikkerhedsløsninger, og du bestemmer selv, om du vil bruge iris-scanneren eller fingeraftrykslæseren.

Støv- og vandtæt Design

Du bruger din mobiltelefon i mange forskellige situationer og takket være IP68-klassificeringen, skal du ikke bekymre dig om hverken vand eller støv. Det betyder, at du roligt kan snakke løs i regnen eller tage den med dig på stranden, da Galaxy S8 er designet til at blive brugt. IP68 er den højest mulige beskyttelse en mobiltelefon kan få.

Salgspakken indeholder

Samsung Galaxy S8, AKG headset og oplader.

Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Steffen Alexander Rosenørn 26 år, Brøndby

Jeg har brugt de seneste par uger på at teste den nye S8'er - Læs min personlige vurdering af den her.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Den nye S8'er er klart den flotteste, mest stilrene og lækreste smartphone, Samsung har lavet til dato.
Ja, personligt synes jeg, det er den flotteste smartphone på markedet.
Første gang man tænder S8'eren, ser man den nye Infinity-skærm i aktion, som får smartphonen som helhed til at virke større end den er. I virkeligheden er det kun skærmen, der er blevet større, da Samsung har valgt at fjerne de faste knapper, som ellers har været på de tidligere modeller, og i stedet integreret knapperne i touchskærmen. Det er en UTROLIG fed feature, når man lige har vænnet sig til det.
Selve smartphonen er ikke mere end et par millimeter større end f.eks. S6'eren.

Navigation/Styresystem
S8'eren har det styresystem, som man kender fra tidligere Android smartphones.
Super nem brugerflade, der er nem at finde rundt i.
Dog skal det siges, at efter Samsung har fjernet de faste kapper på denne model, er der nogle ændringer i, hvordan man navigerer rundt i telefonen. Men det lærer man meget hurtigt og det er noget, man vænner sig til efter ganske kort tid.

Generel brug
S8'eren er en lynhurtig telefon! Den har fået flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden ved siden af kameraret, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt, da jeg er vant til at den sidder på forsiden. MEN...
De andre biometriske genkendelser, som Iris-scanner og Ansigtsgenkendelse, vejer virkelig op for den manglende fingeraftrykslæser på forsiden.
Selv bruger jeg Ansigtsgenkendelse – og det går utrolig stærkt. Den låser skærmen op på et splitsekund.

Skærmen
Skærmen er den nye, buede Infinity-skærm, som helt seriøst får skærmen til at se ud som om, at den fortsætter om på bagsiden af telefonen.
Så man må sige, at skærmen lever op til sit navn!
Der er Blå-lys-filter i telefonen, som gør at den er rigtig rar at kigge på, men egentlig kun om aftenen.
Det er kun noget jeg ville bruge, hvis man ligger med telefonen i sengen, og surfer lidt inden man skal sove, for ikke at anstrenge øjnene mere end højst nødvendigt.
Derudover kan man selv vælge opløsning på skærmen.
Som standard er den i Full HD (1080p), som man kan ændre til WQHD (1440p) under indstillinger. Det giver lige det ekstra touch og får den 5,8" store skærm til at stå endnu skarpere.

Kamera
Jeg er ikke typen, der tager særlig mange billeder eller videoer.
De billeder, jeg tager, er som regel af arbejdsrelaterede ting, som jeg skal bruge til dokumentation.
Ellers er det mest videoer, jeg tager.
Men jeg kan i den forbindelse sige, at telefonen har et helt vanvittigt autofokus.
Jeg har ikke oplevet én eneste gang, at mine videoer var ude af fokus.
Og så er der ENDELIG blevet gjort noget ved mikrofonen under optagelser.
F.eks. under koncerter, ved dybe bas-lyde, havde videoerne tendens til at skratte så meget, at man intet andet kunne høre.
Men i denne model er det altså nu muligt at fange bas-lydene meget bedre! Og det var tiltrængt.

Lyd
Lyden er helt fin i telefonen.
Jeg er vild med at falde til ro om aftenen ved at se nogle videoer, enten på YouTube eller på Facebook, og der er lyden helt fin.
Dog bliver lyden aldrig nogensinde bedre end den ville være i et par høretelefoner.

Og der har Samsung også oppet sig gevaldigt ved at vedlægge et par super lækre høretelefoner fra AKG, som har en super lækker lyd !

Applikationer
Som man kender det fra mange andre telefoner, ligger der en masse apps som standard, som man ikke føler, man nogensinde vil få brug for. Og her er det altså utrolig nemt bare at gå ind i indstillinger og deaktivere dem, man ikke vil bruge.
Som en ny app har Samsung fået noget, der hedder Bixby og Bixby Vision, som kort fortalt lader dig tage billeder af noget, hvor den derefter sammenligner det med andre billeder på nettet, og fortæller dig, hvor du kan anskaffe dig det eller viser dig lign. billeder.

Dog er det nok ikke noget, som jeg personligt vil komme til at bruge. Ikke særlig ofte i hvert fald.

Internet
Lyn hurtigt 4G og forbedret rækkevidde på WiFi.

Andet
Som noget nyt bruger Samsung USB Type-C som opladerkabel, hvilket egentligt er superfedt og lækkert.

Always-On-Display er også en ny feature, som telefonen har fået. Det betyder at skærmen i slukket tilstand alligevel viser klokkeslæt, dato, mængde resterende strøm på batteriet samt notifikationer, så man ikke behøver at tænde skærmen for at se disse ting.

Telefonens bluetooth er også blevet opgraderet (til 5.0 LE) og understøtter nu, at man kan koble 2 enheder på telefonen samtidig.
F.eks. hvis man har 2 bluetooth headsets, kan man nu koble begge 2 op samtidig.

I følge eksperter skulle telefonen være vandtæt i 30 min. på en dybde af 1,5 Meter
Og det kan jeg indtil videre bekræfte, da jeg har haft kørt med telefon på min motorcykel i øsende regnvejr og har haft tabt den i håndvasken. Efterfølgende har jeg kunne tørre den af og der ingen problemer har været

Grund
Jeg har valgt at give Samsung Galaxy S8 4 stjerner.
Egentlig er det den flotteste, fedeste, lækreste og bedste telefon, jeg nogensinde har haft, og jeg kommer nok til at have denne her i nogle år.
Dog får den kun 4 stjerner, da jeg efter første dag tabte telefonen fra en højde af maks. 30 cm, og bagskærmen fik 2 revner.
Ikke nogle revner, som man kan mærke, så umiddelbart kun kosmetisk.
Men man forventer lidt, at en telefon der er gjort så meget ud af, med både Gorilla Glass 5 på for- og bagskærm, skulle kunne tåle et stød fra 30 cm højde.
Kan være, jeg har været uheldig.
Men jeg anbefaler i hvert fald, at man investerer i et bagcover til telefonen.

5.8" skærm

1440 X 2960

12MP

4G LTE