Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey

Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey

Med denne telefon har du 4G-tale og wifi-opkald på Call me's netværk.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.209 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
367 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.223 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Samsung Galaxy S8+

Galaxy S8+ imponerer allerede før, du får den i hånden. Det lette og eksklusive design skyldes især den betagende store 6.2” Infinity-skærm. Rammerne er næsten usynlige, og det giver dig en fantastisk film- og billedoplevelse. Den imponerende hardware er beskyttet af Gorilla Glass 5 samt IP68, og dine data er beskyttet bag en iris-scanner og fingeraftrykslæser. Du kan få din Samsung Galaxy S8+ i farverne Midnight Black, Orchid Grey og Arctic Silver.

 

En knivskarp Infinity-skærm

Skærmen på Samsung Galaxy S8+ ser ud til at svæve, da rammerne stort set er usynlige. Det gør hele designet let og eksklusivt, samtidig med at det giver dig en helt anden video- og billedoplevelse. QHD-opløsningen på 2940 x 1440 giver dig imponerende 529 PPI, så alting står knivskarpt, uanset hvor du kigger på den 6.2 tommer store skærm.

 

Et endnu mere avanceret kamera

Kameraet i Samsung Galaxy S8+ er en opgradering af markedets bedste smartphonekamera. Det nye avancerede 12 megapixel kamera har Dual-Pixel, der giver dine billeder en uhørt høj detaljegrad. Du kan tage smukke billeder gennem hele dagen – selv under svære lysforhold. Det lynhurtige autofokus sørger for, at der ingen tid går, før billedet er taget.

 

Et kraftigt bankende processor-hjerte

Du får masser af kraft til selv de mest krævende opgaver med den imponerende Exynos 8895 octa-core-processor. Samsung Galaxy S8+ har 64 GB intern hukommelse, men du har mulighed for at øge den helt op til 256 GB med et microSD-kort. Du skal heller ikke være nervøs for at løbe tør for strøm takket være batteriet på 3.500 med Fast Charge og trådløs opladningsmuligheder.

 

Høj sikkerhed med Iris-scanner

Iris-scanneren og fingeraftrykslæseren øger sikkerheden i dit mobile liv, og det har aldrig været mere enkelt. Iris-scanning er op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning. Du vælger selv hvilken af de indbyggede højteknologiske sikkerhedsløsninger, der passer til dig. Gorilla Glass 5 beskytter din skærm optimalt.

 

Vand- og støvtæt design

Hele ideen med Samsung Galaxy S8+ er, at du kan bruge den hvor og hvornår, du vil. Derfor har Samsung udstyret den med den højeste klassificering – du får ikke bedre beskyttelse mod vand og støv. Det betyder, at du trygt kan tage din mobil med dig på stranden, i køkkenet eller foretage opkald, selvom det regner.

   

6,21" skærm

1440 X 2960

12MP

4G LTE