Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey Spar1.200,-
Spar1.200,-

Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey

Mobiltester-score

Spar 240 kr. ved at vælge farven Orchid Grey

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.179 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
337 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.503 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Samsung Galaxy S8+

Nytænkende og eksklusivt design

• 6.2” Infinity skærm

• 12 + 8 MP hoved- og frontkamera

• Irisscanner og fingeraftrykslæser

• Støv- og vandtæt design med IP68

• Android 7.0 Nougat


Se mere

Beskrivelse

Samsung Galaxy S8+

Galaxy S8+ imponerer allerede før, du får den i hånden. Det lette og eksklusive design skyldes især den betagende store 6.2” Infinity-skærm. Rammerne er næsten usynlige, og det giver dig en fantastisk film- og billedoplevelse. Den imponerende hardware er beskyttet af Gorilla Glass 5 samt IP68, og dine data er beskyttet bag en iris-scanner og fingeraftrykslæser. Du kan få din Samsung Galaxy S8+ i farverne Midnight Black, Orchid Grey og Arctic Silver.

En knivskarp Infinity-skærm

Skærmen på Samsung Galaxy S8+ ser ud til at svæve, da rammerne stort set er usynlige. Det gør hele designet let og eksklusivt, samtidig med at det giver dig en helt anden video- og billedoplevelse. QHD-opløsningen på 2940 x 1440 giver dig imponerende 529 PPI, så alting står knivskarpt, uanset hvor du kigger på den 6.2 tommer store skærm.

Et endnu mere avanceret kamera

Kameraet i Samsung Galaxy S8+ er en opgradering af markedets bedste smartphonekamera. Det nye avancerede 12 megapixel kamera har Dual-Pixel, der giver dine billeder en uhørt høj detaljegrad. Du kan tage smukke billeder gennem hele dagen – selv under svære lysforhold. Det lynhurtige autofokus sørger for, at der ingen tid går, før billedet er taget.

Et kraftigt bankende processor-hjerte

Du får masser af kraft til selv de mest krævende opgaver med den imponerende Exynos 8895 octa-core-processor. Samsung Galaxy S8+ har 64 GB intern hukommelse, men du har mulighed for at øge den helt op til 256 GB med et microSD-kort. Du skal heller ikke være nervøs for at løbe tør for strøm takket være batteriet på 3.500 med Fast Charge og trådløs opladningsmuligheder.

Høj sikkerhed med Iris-scanner

Iris-scanneren og fingeraftrykslæseren øger sikkerheden i dit mobile liv, og det har aldrig været mere enkelt. Iris-scanning er op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning. Du vælger selv hvilken af de indbyggede højteknologiske sikkerhedsløsninger, der passer til dig. Gorilla Glass 5 beskytter din skærm optimalt.

Vand- og støvtæt Design

Hele ideen med Samsung Galaxy S8+ er, at du kan bruge den hvor og hvornår, du vil. Derfor har Samsung udstyret den med den højeste klassificering – du får ikke bedre beskyttelse mod vand og støv. Det betyder, at du trygt kan tage din mobil med dig på stranden, i køkkenet eller foretage opkald, selvom det regner.

Salgspakken indeholder

Samsung Galaxy S8+, AKG headset og oplader.

Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Tanja stelzner 49 år, Kløverholm 43 Hørup

Jeg meldte mig som mobiltester, fordi jeg sværger til Samsung og har haft Samsung siden den første Galaxy. Har prøvet Nokia og iPhone m.m. men intet andet mærke har kunnet indløse mine forventninger til en moderne, hurtig og holdbar mobil. Samsung Galaxy 8+ har bare overbevist mig om, at det er det mærke, jeg bliver ved med at sværge til :)

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Designet er stilrent med integrerede knapper. Mobilen er slankt designet, og materialevalget er glas og metal. S8+ er også IP66-klassificeret, hvilket betyder, at den kan klare vanddybder på op til 1,5 meter i 30 minutter uden at man skal være nervøs. Jeg har dog kun selv prøvet i fem minutter, men den fungerede helt normalt bagefter.

Navigation/Styresystem
Mobilen er som tidligere Android-smartphones. Navigationen er nem at finde rundt i, men man skal lige vende sig til at home-knappen er væk. Den er nemlig erstattet af touch på skærmen. Selv min 8-årige datter kan navigere rundt uden problemer.

Generel brug
S8+ er en lynhurtig smartphone. Fingeraftrykslæseren sidder lidt uheldigt placeret på bagsiden ved kameraet, som derfor ofte skal pudses, da man let kan komme til at sætte fingeren dér i stedet for på fingeraftrykslæseren. Iris-scanneren er mit foretrukne sikkerhedssystem. Ansigtsgenkendelse fungerer bare ikke så godt, når man som mig bærer briller – det kan tage flere forsøg inden der er succes.

Skærmen
Med en skærm på 6,2” er man godt gearet – og det er uanset om man er i gang med at se film eller spille spil. Det er bare en super god oplevelse. Skærmen er desuden en såkaldt edge to edge uden forstyrrende kanter og standardopløsningen er Full HD+. Det kan dog ændres i indstillingerne, hvis man ønsker det. Skærmens størrelse tillader også multitasking – det er ikke et problem at svare på en SMS, imens man ser film.

Kamera
Jeg tager rigtig mange billeder – og det er i al slags vejr, samt om aftenen og natten. Kameraet lever op til alle mine forventninger. Autofokus er i top. Når man filmer er den altid i fokus, hvilket er en væsentlig forbedring. Jeg har haft mobilen med til koncert, hvor lyden på optagelser skulle stå sin prøve – det virkede rigtig godt. Selv ved den dybe bas var der ingen skratten.

Lyd
Den indbyggede højttaler er ikke placeret godt, fordi man let kommer til at skærme for den med hånden. Men headsettet er langt bedre end tidligere. Det har en brandgod lyd med krystalklar diskant – dog mangler der lidt bass. Kablet er godt, og slår ikke knuder.

Applikationer
Standardindholdet er præget af mange apps, man aldrig bruger. Disse kan heldigvis deaktiveres i indstillingerne. S8+ har fået den nye app Bixby/Vision, hvor man kan tage et billede af noget, som man ønsker at købe – og så kan man finde et sted, hvor man kan købe det. Det er noget man selv skal sætte sig ind i, men det er ikke noget jeg personligt vil bruge meget.

Internet
Hurtig 4G-forbindelse og WiFi med forbedret rækkevidde. Mere skal der ikke siges.

Andet
Super godt med USB Type C-opladerkabel, der ikke kan vendes forkert. Always on display er også nyt – her kan man altid se, hvad klokken er uden at skulle aktivere skærmen.

Bedømmelse
Jeg giver den fire store stjerner. Det kan kun blive til fire, da jeg har været på YouTube og set i en test, at den skulle være meget robust. Men da jeg selv tabte den ud af hånden og ned på et parketgulv, fik jeg to revner på bagskærmen. Derfor lever den ikke op til mine forventninger i forhold til robusthed. Resultatet er, at jeg har været nødt til at investere i et cover.

6.2" skærm

1440 X 2960

12MP

4G LTE