Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Samsung Galaxy S9 Black Nyhed!
Nyhed!

Samsung Galaxy S9 Black

Bemærk: I maj kan du få en trådløs oplader med din mobil. Den sendes ikke sammen med mobilen, men skal indløses via Samsung Members App’en når du har modtaget din nye mobil.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.255 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
413 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   6.327 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Samsung Galaxy S9

Der er tale om en nyskabelse på mange måder med Samsung Galaxy S9. Kameraet er blevet gentænkt, så det nu er endnu nemmere at kommunikere med venner og familie. Billeder og video er nemlig blevet den vigtigste måde at kommunikere på i dagligdagen – både privat og på sociale medier. Den kommer i Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple, der har hver deres lækre udtryk.

Alle Samsung-teknologier udvikles til at gøre dine oplevelser større. Det gælder selvfølgelig også det lækre Infinity Display. Her får du en endnu større skærmoplevelse end tidligere. Så kan du virkelig nyde billeder og video samt få plads til de fede apps og features, du også får med en Galaxy S9. Du kan endda nemt og hurtigt transformere den til en computer med en DeX-station.

Hvis du stiller høje krav til funktion og sikkerhed, er Samsung Galaxy S9 mobilen for dig. Du kan nemt optage livets vigtige begivenheder med billeder og video med kameraet. Det kraftfulde indre sørger også for, at selvom du virkelig presser mobilen, vil alting fungere gnidningsfrit. Samsung Knox, irisscanneren og ansigtsgenkendelsen tager sikkerheden til nye højder, så den er et sandt Fort Knox.


Få en gratis trådløs oplader med i købet i maj måned

Når du køber Samsung S9 inden den 31/5 får du lige nu en gratis trådløs oplader med i købet til en værdi af 599,-. Den trådløse oplader sendes ikke sammen med mobilen, men skal bestilles i Samsung Members-app’en efter du har modtaget din mobil. Log in i Samsung Members-app’en, udfyld dine personlige oplysninger samt IMEI-nummeret, som du finder under ”Indstillinger” på mobilen. Opladeren sendes herefter til dig. Husk at registrer dig inden den 14/6 i Samsung Members-appen, for at benytte dig af tilbuddet.


Et nyskabende og afgørende kamera

Samsung udfordrede de gængse normer og tænkte fuldstændig nyt med kameraet i Samsung Galaxy S9. Resultatet er et innovativt og nytænkende kamera. Den variable blænde tilpasser lysfølsomheden til lyset – præcis ligesom dit eget øje gør. Det betyder, at du får krystalklare og skarpe billeder, selv når der er meget lidt lys.

Billedet står altid knivskarpt. Også når du optager video. Du kan endda optage video i slowmotion med 960 billeder pr. sekund. Så kan du fange og opleve alle detaljerne, øjet ikke fanger. Det stopper dog ikke der med kameraet på Galaxy S9. Det er nemlig stemmestyret, så det nu er blevet endnu nemmere og mere simpelt at forevige livets gode stunder.

Bagkameraet har 12 MP med en blænde på f/1,5-2,4. Autofokus og Dual Pixels er selvfølgelig stadig en integreret del af det innovative kamera.


Ultra-skarp og grænseløs skærm

Den 5.8” store QHD sAMOLED-skærm er ikke en hvilken som helst skærm. Der er nemlig tale om et Infinity Display, hvor alting står ultra-skarpt. Så har du rigeligt med plads til film – både dine egne og andres – og de sjove personlige emojis, der skabes ud fra billeder af dig selv.

Selvom der er tale om en næsten grænseløs skærm, får du en mobil, der ligger rigtig godt i hånden. Kombinationen af den store skærm og de indbyggede stereohøjttalere med uovertruffen Dolby Atmos-lyd gør, at Samsung Galaxy S9 bliver til en transportabel biograf, du kan have i lommen. Det hele kommer til at stå fuldstændigt klart – også din glæde, når du sidder med mobilen i hånden.


Den perfekte kombination af hardware og software

Ligesom med alt andet i livet, skal du ikke skue hunden på hårene. Samsung Galaxy S9 er meget mere end en flot mobiltelefon. Den har bestemt også noget at byde på under det flotte ydre. Octa-core-processoren og de 4 GB RAM leverer en fuldstændig sømløs oplevelse, uanset om det er spil, sociale medier eller arbejde, du bruger mobilen til.

Hukommelsen kan udvides til 400 GB, og Samsung Galaxy S9 har Android 8 (Oreo) direkte fra æsken. Du får altså det perfekte samspil mellem hardware og software fra start. Den klarer alt, du beder den om, og du skal heller ikke være nervøs for batteriet. Det 3.000 mAh store batteri holder nemlig længe, og det har selvfølgelig både hurtig og trådløs opladning.


Sikkerheden selv – også i den virkelige verden

Sikkerhed er vigtigt. Det gælder, uanset om det er dine filer eller selve mobilen, der skal beskyttes. Derfor har Samsung udstyret Galaxy S9 med en IP68-klassificering, der er den bedste på markedet. Det betyder, at den er både vand- og støvtæt – faktisk kan den nedsænkes i vand ned til 1.5 meters dybde i op til 30 minutter.

Lige så god Samsung Galaxy S9 er til at tage de gode billeder, lige så god er den til at beskytte dem (og alt din data) på din mobiltelefon. Skal du bruge den til arbejdet, får du ekstra høj sikkerhed med Samsung Knox – alle mobildata er sikre, og du kan arbejde frit.

Selvom sikkerheden er blevet endnu bedre, er den samtidig også blevet endnu mere smidig. Det er bl.a. sket ved hjælp af irisscanneren og ansigtsgenkendelse. Du ser ikke den høje sikkerhed, da den kun træder i kraft, hvis en udefrakommende forsøger at tiltvinge sig adgang til din mobil og data.


Salgspakken indeholder

Samsung Galaxy S9, Quick guide, Hovedtelefoner, Lader, Smart Switch adapter, SIM ejection pin.


5,8" skærm

1440 X 2960

12MP

4G LTE