Samsung Galaxy Note 8

Du får endnu mere af det gode med Samsung Galaxy Note 8, der bygger videre på det flotte design og imponerende specifikationer fra Galaxy S8. Samsung har kreeret et helstøbt device, der leverer skarpe billeder og kratfuld performance.

Samsung Galaxy Note 8

En krystalklar Infinity-skærm, kraftfuld processor, dual-kamera med 2x optisk zoom og meget mere. Det er et imponerende flagskib, Samsung har søsat med Samsung Galaxy Note 8. Designet har klare referencer til Galaxy S8+, men hjørnerne er blevet endnu mindre og skærmen større. Den passer godt i hånden, og du kan tegne løs med den nye S-Pen Stylus, der sidder lige ved siden af USB-Type-C-porten. QHD+-opløsningen og 18:5:9-formatet gør den også ideel til film og serier. Kameraets lækre billeder står selvfølgelig også skarpt og snorlige på skærmen.

Samsung Galaxy Note 8 leverer på alle fronter

Infinity-skærmen er på hele 6.3”, og den er imponerede skarp skærm takket være QHD+ AMOLED-teknologien. Du kan se de vigtigste specs for Samsung Galaxy Note 8 nederst på denne side.

Elsker du at tage knivskarpe billeder, vil du også elske det nye dual-kamera. Det er dog blot én i rækken af imponerende specs. Den nye S-Pen Stylus er blevet ekstra følsom, så du kan lave en hurtig tegning på mobilen eller tage noter i en håndevending. Den er placeret lige ved siden af porten til USB Type-C.

Der er en integreret knap til AI-assistenten, Bixby, på venstre side af Galaxy Note 8 samt en fingeraftryksskanner på bagsiden – tæt på kameraet. Glas og metal-designet har klare referencer til Galaxy S8+, men der er flere forskelle på de to – bl.a. skærmstørrelse, tykkelse og S-Pen Stylus.

Den største skærm på en Note til dato

Den lækre 6.3” Infinity-skærm er igen Samsungs største Note-skærm. Med en imponerende screen-to-body ratio får du virkelig meget skærm for pengene. Der er næsten tale om en all-screen-front, men skærmen stopper ikke med at imponerende der – langtfra.

QHD+-opløsningen (2960 x 1440) sørger for et ultra-skarpt billede. Skærmen på Galaxy Note 8 er også certificeret af 4K Alliance, så du kan se HDR-indhold. Billeder suger dig ind med det samme, og skærmen kan leverer perfekt sort – det gør den ideel til bl.a. Netflix og YouTube.

Samsung Galaxy Note 8 kommer i et utraditionelt 18:5:9-format. Det er især godt til videoer og apps, så du virkelig kan udnytte den store skærm. Skærmen er beskyttet af Gorilla Glass 5.

Ultra-skarpt dual-kamera med 2x optisk zoom

Der er ikke bare tale om endnu et dual-kamera på Galaxy Note 8. Det har nemlig en 12 MP-telefotolinse og 12 MP vidvinkellinse, der tilsammen leverer 2x optisk zoom. Så får du stadig krystalklare billeder, når du zoomer ind – det skyldes også optisk billedstabilisering (OIS).

Samsung Galaxy Note 8-kameraet kommer også med den kendte Bokeh-effekt, så du kan justere fokus og evt. sløre baggrunden. Kameraets Dual-Pixels-sensorer sørger for, at du kan tage perfekte billeder om aftenen, og kameraet har et væld af indbyggede effekter og filtre.

Samsung Galaxy Note 8 - full specs og features

Uanset hvor du kigger, finder du imponerende specs. Skærmen er stor og skarp, du processoren kraftig, kameraet skarpt som aldrig før og meget andet. Her kan du se alle de vigtige specs for Galaxy Note 8.

• 162.5 x 74.6 x 8.5 mm
• 195 gram
• 6.3” Super AMOLED Infinity-skærm
• QHD+ opløsning (2960 x 1440) - 521 PPI
Corning Gorilla Glass 5
• Bagkamera – 2 x 12 MP, f/1.7 og f/2.4, OIS+, optisk zoom og phase detection autofokus
• Frontkamera – 8 MP, f/1.7
• Exynos 8895 Octa
• 6 GB RAM
• 3.300 mAh batteri (Quick Charge 2.0)
USB Type-C-stik
• 64 GB intern hukommelse – op til 256 GB med hukommelseskort
Android 7 - Nougat
• Mulighed for Dual-SIM
IP68-certificering
• S-Pen Stylus med 0.7 mm pennespids, der har 4.096 niveauer af trykfølsomhed
• Samsung Experience (tidligere TouchWiz)
• Integreret Samsung Pay

Samsung Experience giver Galaxy Note 8 nogle fede ekstra features. Du kan blandt andet bruge Live Messages (tegn og send GIF’er) og App Pair (par to apps, eksempelvis kalenderen og din besked-app, og åbn begge samtidig via en nem genvej).