Med en 5,7 tommer stor, buet skærm giver Samsung Galaxy S6 Edge+ dig mere dybde i farver og stærkere lys takket være Super AMOLED-teknologien, som giver dig meget bedre farvegengivelse og en betragtningsvinkel på hele 180 grader. Galaxy S6 Edge+ er den første smartphone i verden med dual-edge screen, hvilket giver dig en brugervenlig oplevelse i hverdagen. Telefonen er udstyret med Corning Gorilla Glass 4, som gør den meget mere hårdfør end almindelige skærme.

En smartphone er i dag ikke kun en telefon. Vi ser film, spiller spil, læser nyheder og meget mere med vores mobiler. Det stiller helt nye krav til skærmens farvedybde, lysstyrke og opløsning. Alt dette har Samsung kombineret i Samsung Galaxy S6 Edge+, så du får den optimale oplevelse, ligegyldigt om du spiller spil, ser film eller surfer på nettet. Den er desuden udstyret med Corning Gorilla Glass 4, der gør den mere modstandsdygtig i forbindelse med hverdagens små uheld.

Større og skarpere buet 5,7 tommer skærm

Med Samsung Galaxy S6 Edge+ får du en skærm med Super AMOLED-teknologi ligesom forgængeren S5 men på hele 5,7 tommer. Skærmen er buet, hvilket giver dig meget mere dybde, når du ser film og en helt ny spiloplevelse.  Med S6 Edge+ får du 2K-opløsning, hvilket er blandt de bedste på markedet. Skærmen giver dig også hele 20 procent stærkere lys i forhold til forgængeren. Selvom du får en stor skærm, virker den ikke for stor takket være de smalle kanter og dens kurver. På Galaxy S6 Edge+ er skærmgitteret med ikonerne forøget til 5 x 5 fra de tidligere 4 x 4.

Verdens første dual-edge screen

Samsung Galaxy S6 Edge+ er verdens første smartphone med dual-edge screen, hvilket udover at være pænt også giver dig en mere helstøbt brugeroplevelse. Med Peoples Edge kan du bl.a. farvekode dine kontakter, så kanterne lyser op, når telefonen ringer. Du kan også lave programgenveje med Apps Edge. I People Edge er der kommet en særlig Galaxy funktion – Inderkredsen. Med denne kan du sende særlige smileys til dine favoritkontakter, som også har en Galaxy S6-model. Dette er samlet i den praktiske OnCirle, så du kan kommunikere hurtigere og bedre med dine venner.

Mere lys og bedre farver med Super AMOLED-teknologi

Med Super AMOLED-skærmen får du en helt ny måde at se indhold på. Der er ingen reflekser i skærmen og opløsningen er knivskarp. Med en Super AMOLED-skærm behøver du ikke at have telefonen lige foran dig, da den har en betragtningsvinkel på hele 180 grader. Du får også en markant mere lysstærk skærm i forhold til en typisk AMOLED-skærm. Sammenlignet med LCD-skærme får du hele 30 % bedre gengivelse af farver, så alt står knivskarpt uanset om du ser film eller spiller spil på din Samsung Galaxy S6 Edge+.

Corning Gorilla Glass 4 giver optimal beskyttelse

Skærmene er noget af det mest udsatte på en smartphone. Samsung Galaxy S6 Edge+ er udstyret med Corning Gorilla Glas 4, hvilket gør skærmen enormt hårdfør, langt mere modstandsdygtige over for skrammer og tyndere end traditionelle skærme. Det betyder, at du med en Galaxy S6 Edge+ får en telefon, som du trygt kan bruge i hverdagen uden at frygte for, at den går i stykker. Dermed kan du nyde alle de mange nye features og den store skærm uden at bekymre dig om holdbarheden af din telefon.