Samsung Galaxy S7 & S7 edge

Samsung Galaxy S7 og S7 edge er et par imponerende smartphones med gode specs.

Det bedste kamera til Android har fået en opgradering, og hardwaren har også fået et mærkbart boost. De mange gode specs skinner igennem i den knivskarpe skærm og store batteri, mens den nyeste software giver dig en brugeroplevelse ud over det sædvanlige. Designet har også fået nogle tweaks, så den ligger godt i hånden, samtidig med at den ser bragende godt ud

De to Galaxy S7-modeller imponerer, når du sidder med dem i hånden, uanset om du udnytter den store processor, det store batteri eller den knivskarpe skærm. Galaxy S7 er ikke bare en almindelig allround-telefon, da den topper i samtlige af kategorierne – hardware, software og design. Det betyder, at du får en brugeroplevelse uden lige, og en telefon du kan bruge i mange år frem. Alt det gør prisen endnu mere overkommelig, og de to telefoner udløste klapsalver under lanceringen i Barcelona.

Forbedret kamera og suveræn hardware

Det anmelder- og brugerroste kamera, som forgængeren Galaxy S6 var udstyret med, har fået en opgradering, så det nu er blevet endnu bedre. Kameraet på Samsung Galaxy S7 tager imponerende skarpe billeder, hvor både lys og detaljer er i særklasse takket være en ny sensor, linse og pixelstørrelse.

Det er ikke kun kameraet, der har fået noget af en overhaling på Galaxy S7’eren. Hardwaren på Galaxy S7-modellerne har været under kærlig behandling, og de har imponerende specs. De nye processorer i Galaxy S7 er hele 30% hurtigere end forgængeren, mens GPU’en er 64% hurtigere.

Unikt design og knivskarp skærm

Ved første øjekast ligner Samsung Galaxy S7-modellerne en hel del sine forgængere. De har visse træk tilfælles, men der er flere steder, hvor designet klart adskiller sig. Bagenden er anderledes, og selve telefonen ligger godt i hånden, hvor dens mix af glas og metal gør det til en premium-telefon af høj klasse.

Skærmen på Samsung Galaxy S7 kommer i to forskellige størrelser, der hver har nogle imponerende specifikationer. Du får et niveau af PPI, der kun er set på meget få telefoner tidligere, og de har en enorm detaljegrad samt lys- og farvemætning.

Stort batteri og ny beskyttelse gør Galaxy S7 holdbar

Batteriet på de to Galaxy S7-telefoner har fået vokseværk i forhold til forgængeren, da de er vokset ganske betragteligt og batteriet kan oplades trådløst. Du vil altså have strøm i længere tid med de to Galaxy S7-modeller, og det betyder noget i en travl hverdag, hvor vi bruger vores telefoner mere og mere. 

Samsung har gjort Samsung Galaxy S7 en del mere hårdfør og robust end forgængeren. Den har fået en behandling, der gør Galaxy S7 meget mere holdbar og robust ved daglig brug. Det har blandt andet kastet en helt særlig certificering af sig til telefonerne – IP 68.

Den nyeste software

Samsung Galaxy S7 kommer selvfølgelig med den nyeste software til Android, og det betyder, at de er utrolig intuitive og lynende hurtige. 

Du er altså klar til at udnytte de mange nye specs, imponerende skærme og utrolige kamera lige fra start, da du får den nyeste udgave af Android lige fra pakken.

Den nye software giver dig blandt andet mere sikkerhed, en større brugervenlighed samt et generelt visuelt forbedret look på din telefon.  Du vil også opleve en meget bedre Google integration end tidligere.