samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 og S8+ er et par imponerende smartphones med gode specs. Det bedste kamera til Android har fået en opgradering, og hardwaren har også fået et mærkbart boost.

Samsung har virkelig kreeret en mobiltelefon, hvor der er kælet for detaljen. De kommer blandt andet med en ny kraftfuld Exynos-processor samt en opgradering af det i forvejen imponerende kamera. Skærmen har fået meget mere plads, så du får endnu flere muligheder med den høje opløsning, og den har beholdt de vigtige stik.

Det er endnu en imponerende smartphone fra Samsungs hænder. Ligesom det var tilfældet med forgængeren, Galaxy S7, kommer den med et verdensklasse kamera samt en kraftfuld Exynos-processor. Præsentationen blev lanceret ved et event i marts, og ikke MWC, som vi tidligere har set. Den største forandring fra Galaxy S7’eren er skærmen, da begge mobiltelefoner nu er buede – derfor erstattes Edge-udgaven med Galaxy S8+. Denne ændring har også haft en betydning for designet.

Pris og dato for release for Samsung Galaxy S8

Det er typisk for Samsung, at de releaser deres nye flagskibsmodeller i forbindelse med den årlige Mobile World Congress (MWC) i slut februar. Samsung lancerede Galaxy S8 til et privat event d. 29 marts 2017. Der var stor interesse for mobilen, som har været omgærdet af rygter i mange måneder.

Prisen på de to nye mobiltelefoner kommer til at lægge i tråd med, hva vi tidligere har set fra Samsung og deres nye flagskibe. Der er, selvfølgelig, også forskel på, priserne på Galaxy S8 og Galaxy S8+. Du kan altid finde de aktuelle priser i webshoppen.

Stadig unikt design og knivskarp skærm

Skærmen på de to mobiltelefoner er Super AMOLED, som vi kender det. De har dog fået en endnu højere opløsning end på forgængeren. Samsung Galaxy S8 har en 5.8 tommer skærm, mens Samsung Galaxy S8+ har en skærm på hele 6.2 tommer - opløsningen på begge skærme er QHD.

Samsung kalder selv deres nye skærme for Infinity Displays. Det betyder i bund og grund, at skærmene er buede samt at kanterne er blevet mindre. Det typiske format på mobiltelefoner er 16:9, men Galaxy S8 har et format på 18.5:9.

Samsung Galaxy S8 specs

Hardwaren er et af de vigtigste områder på en mobiltelefon. Samsung har oprustet på alle fronter, så du får en mobiltelefon, der kan det hele.

Du får blandt andet:

 Batteri – 3.000 mAh på Galaxy S8 samt 3.500 på Galaxy S8+

 Processor – Exynos 8895-processor i Danmark og det meste af EU og Snapdragon 835 i US

 Bagkamera – 12 MP Dual-Pixel-sensor, f/1.7 linse og 4K-video

 Frontkamera – 8 MP, f/1.7-linse og Smart Auto Focus

 Skærm – 5.8 tommer på Galaxy S8 og 6.2 tommer på Galaxy S8+

Igen et imponerende kamera på Galaxy S8

Leica-kameraet imponerede på Galaxy S7-eren, og Samsung har, i samarbejde med Leica, gjort det endnu bedre. Flere af de forskellige funktioner og features er de samme, men kameraet er blevet opgraderet på optik og teknik.

Det er dog på frontkameraet, der er sket mest. Takket være det nye Smart Auto Focus kan du tage billeder lynhurtigt. Kameraet registrerer ansigter lynhurtigt, så du nemt kan forevige de gode øjeblikke. Det hele står selvfølgelig altid krystalklart.

Sammenligning af Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S8

Hvor er det egentlig den nye Samsung Galaxy S8 adskiller sig fra forgængeren. Der er sket ændringer over hele linjen, så det kan være svært at holde styr på.

Vi har samlet de forskellige specs og dimensioner i en nem oversigt, så du hurtigt kan sammenligne de to devices. Der er både mulighed for at sammenligne kamera, batteri, skærmstørrelse (og opløsning) samt meget mere.

Se sammenligning af Galaxy S7 og Galaxy S8.