Wearables er et område af kommunikationsteknologien, der i øjeblikket er i rivende udvikling. Det er kort fortalt teknologi-gadgets, du kan tage på, og som kan spille sammen med - og få endnu mere ud af - din smartphone. Det giver dig en masse nye muligheder og frihed, bl.a. hvis du ønsker at optimere din træning og sundhed.

Hvad er wearable?

Forestil dig, at du ikke konstant behøver at hive din smartphone op af lommen, når du skal tjekke mails, læse beskeder eller skifte musiknummer. Eller at du nemt kan overvåge din træningsindsats ved hjælp af en af en lille gadget på dit håndled, der både har indbygget pulsmåler og skridttæller, og som formidler din info videre til et træningsprogram på din smartphone. Med Samsungs wearables som Gear Fit og Gear Live, kan du få alt det og mere til.

Brug den overalt

Da både Gear Fit og Gear Live er vand- og støvafvisende, og samtidig kun vejer henholdsvis 27 og 60 gram, kan du nemt og trygt tage dem med dig overalt, uanset om du løber rundt i skoven eller går en tur i regnvejret. Især er Gear Fit utroligt velegnet til sport og aktivitet, da den med sin buede skærm sidder komfortabelt rundt om dit håndled. Gear Live passer med sit stilfulde metaldesign og udskiftelige armbånd til gengæld til alle tænkelige situationer og outfits.

Få fede funktioner om dit håndled

Selvom Gear Fit primært er udviklet med henblik på at forbedre din træningsoplevelse, har den også mange andre funktioner, du kan nyde godt af i hverdagen. På den 1,84 tommers Super AMOLED-skærm kan du nemt og bekvemt betjene flere af de din mobiltelefons grundlæggende funktioner, så du kan se og besvare beskeder, afvise opkald med en sms og få notifikationer, når du modtager mails eller meddelelser fra apps.

Gear Live er kompatibel med alle smartphones, der kører Android 4.3 Jelly Bean eller nyere versioner, og giver dig derfor mulighed for at få notifikationer fra alle dine yndlings-apps.