Er din Android smartphone blevet langsom efter du har brugt den i en længere periode? Heldigvis er der nogle små hurtige tricks du kan gennemgå for at få mere fart på enheden igen – og de fleste vil du slet ikke mærke.

1. Gendan fabriksindstillinger

Når du gendanner fabriksindstillinger vil alle dine indstillinger og ændringer gå tilbage, som de var, da du pakkede den ud af boksen. Du vil miste alle dine apps, billeder, kontakter og andre filer – så husk at tage backup eller bruge en løsning som Dropbox, Google Drive, Box eller lign. til alle dine filer.

  1. Settings
  2. Backup & Reset
  3. Factory Data Reset
  4. Reset Phone

2. Ryd cache

Cachen indeholder alle midlertidige filer, som din smartphone opsamler over tid. Disse filer kan være med til at åbne apps hurtigere og andet – dog vil der også være mange filer som ikke bliver brugt til noget længere, men blot ligger og gør telefonen langsommere.

  1. Settings
  2. Apps
  3. Vælg en app
  4. Storage
  5. Clear Cache

3. Slet apps du ikke bruger

Man kan hurtigt komme til at installere en masse apps, som måske er sjove i en uges tid, og så bruges den ikke længere. Alle disse apps du ikke bruger ligger stadig på telefonen, og kan være med til at tage kraft, som ellers kunne bruges på de apps du bruger ofte.

Kilde: knowtechie.com