Med netlagringstjenesterne – de såkaldte skyer - undgår du at miste al din gemte data, hvis din mobiltelefon bliver stjålet og går i stykker, og får til gengæld masser af lagerplads og kan tilgå dine data overalt.

Du er ikke længere kun begrænset af din mobiltelefons lagerplads, når du ønsker at gemme alle dine spil, billeder, film, dokumenter og andre typer filer. Du kan nemlig gøre brug af de mange netlagringstjenester, som lader dig gemme dine data i skyen, så du kan få adgang til dem fra hele verden og nemt kan dele dem med andre.

Få 15 GB gratis lagerplads med Google Drev

Med en Android-enhed har du automatisk adgang til Google Drive med 15 GB gratis online lagerplads. Her kan du nemt gemme sikkerhedskopier af alle dine filer, dele filer og mapper med andre og se fotos, videoer og dokumenter på tværs af enheder, som du kan se, uanset hvor du befinder dig.

Mange forskellige tjenester

Google Drev er dog langt fra den eneste tjeneste, du kan vælge imellem. Der er et hav af forskellige udbydere, bl.a. kan du finde Bitcasa og Box som en del af Galaxy Gifts, som stort set udbyder den samme service, mens prisen og omfanget af lagerplads varierer fra tjeneste til tjeneste.