Med MobilePay er det muligt for dig at betale i forretninger med din smartphone. Du behøver altså hverken at have dankort eller kontanter med.

Hvad er MobilePay

MobilePay er en app, der lader dig betale på blandt andet restauranter og i supermarkeder med din smartphone. Det fungerer ved, at du teknisk set betaler via dit betalingskort, når du overfører penge via MobilePay app’en.

Det er ligesom, når du betaler for noget med kortet i en butiks dankortautomat, bortset fra at du betaler med din smartphone. Pengene hæves fra din konto, som dit kort er tilknyttet, hvorefter pengene sættes ind på modtagerens konto.

Når du bruger MobilePay, er det lige så sikkert, som når du bruger dankortet i butikkerne eller på nettet. Du kan altså være helt tryg ved at bruge MobilePay og andre apps af samme type.

Sådan bruger du MobilePay

Du kan faktisk bruge MobilePay på flere måder.

Sådan bruger du MobilePay:

·         Overfør via mobilnummer til andre personer og forretninger

·         Overfør via Bluebooth-teknologi eller NFC (trådløst signal) i supermarkeder, restauranter etc.

MobilePay Checkout - køb i webshops med 3 klik

Der er nu også kommet MobilePay til webshops. Det betyder, at det er endnu nemmere og hurtigere at handle på internettet på din mobiltelefon. MobilePay Checkout gemmer også automatisk gemte leveringsadresser, så du sparer tid og slipper for frustrationer. 

Den nye betalingsløsning er udbudt til alle i december 2017. Der er tale om en løsning, der gør det muligt at handle ind med bare 3 kliks. Du skal nemlig hverken taste kortdata eller adresse, når du handler. Det klarer MobilePay Checkout nemlig for dig. 

Handel via mobil er stadig støt stigende, og det bliver nemmere for dig som bruger at handle med den nye løsning. MobilePay Checkout er lige så sikker og brugervenlig som den almindelige MobilePay app.

Her kan du betale med MobilePay

Du kan betale med MobilePay mange steder. Hvis du kan betale med app’en i en forretning, er dette typisk angivet ved kassen med et MobilePay logo. Typisk er der en lille plade, du skal holde din telefon over, når du skal betale. Så registrerer telefonen signalet trådløst ligesom med NFC-teknologi.

Sådan henter du MobilePay

Du kan hente MobilePay app’en i din telefons app store.

MobilePay app’en virker sammen med følgende styresystemer:

·         iOS - hent app'en på iTunes her

·         Android - hent app'en på Google Play her

·         Windows Phone - hent app'en på Microsoft Store her