Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Sony Xperia XA1 med PS4 Slim 1TB Sort Spar384,-
Spar384,-

Sony Xperia XA1 med PS4 Slim 1TB Sort

Inkl. Sony PlayStation 4 Slim.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.149 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
307 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   3.783 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Sony Xperia XA1Afrundet design

• 5” HD-display

• 23 MP hovedkamera

• 8 MP frontkamera

• Android 7.0 Nougat

Beskrivelse

PlayStation 4 Slim 1TB

Bestil Sony Xperia XA1 og PlayStation 4 Slim 1TB + 2 DualShock controllere og betal over 24 måneder. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

PS4 Slim er 30% slankere og 16% lettere end sin forgænger, og bruger mindre strøm under brug. Med PS4 Slim får du betagende HDR-grafik og hele 1TB intern hukommelse, så du kan gemme spil, videoer og screenshots af dine bedste præstationer, uden at løbe tør for plads. Der er 2 DualShock controllere i pakken, så du fra start kan udfordre venner eller familie i dit yndlings PS4 spil.

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 er klassens prisvenlige, men imponerende smartphone, med et let og afrundet design der ligger godt i hånden. Det 5" store HD-display med fuld bredde giver godt overblik, og rammen er næsten usynlig. Sony Xperia XA1 kommer i farverne sort, hvis, guld og rosa guld.

Kamera med Exmor RSTM

Sony Xperia XA1 har et 23 MP hovedkamera med Exmor RSTM, som tager kvalitetsbilleder under selv svage lysforhold og den super hurtige autofokus sikrer skarpe billeder - hver gang. Frontkameraet er på 8 MP har vidvinkelobjektiv, så alle kan være med på dine gruppeselfies.

Stærk processor og lang batteritid

Sony Xperia XA1 har en kraftig Octa-core processor (4x2,3 GHz + 4x1,6 GHz ) med 3GB RAM for en hurtig og problemfri oplevelse. Funktionen Smart Cleaner sørger for at deaktivere de apps der ikke bruges, og optimerer lager og hukommelse, som giver længere batteritid og mere processorkapacitet. Sony Xperia XA1 har endvidere Qnovo Adaptive Charging teknologi, som overvåger temperatur og batteristand på det 2300 mAh store batteri, og sikrer længere batterilevetid. Der 32GB intern hukommelse i Sony Xperia XA1, og mulighed for op til 256GB ekstra hukommelse med et microSD-kort.

Intelligens

Sony Xperia XA1 bliver mere personlig over tid, da den lærer dine forbrugsvaner at kende, og kan automatisere flere af dine favoritfunktioner. F.eks. kan den automatisk justere lyd- og/eller lysstyrke hver aften ved sengetid, eller aktivere Bluetooth hver morgen inden du skal ud af døren.

Salgskassen indeholder

Sony Xperia XA1-mobil og oplader.

5" skærm

X

23MP

4G LTE