Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ Premium Black

Sony Xperia XZ Premium Black

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.179 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
337 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.503 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Sony Xperia XZ Premium har et eksklusivt design med bløde former og Den er både vand- og støvtæt* - IP68. Både front og bagside er beskyttet af Corning Gorilla-glas 5, som udover at beskytte XZ Premium, giver en lækker følelse af luksus. Sony Xperia XZ Premium kommer i farverne Deepsea Black, Luminous Chrome og Bronze Pink.

Motion Eye-kamera med Superslowmotion

XZ Premium kommer med det nyeste og mest innovative Sony kamera til dato – et 19 megapixel Motion Eye™ kamera med Superslowmotion og Predictive Capture. Oplev verden gennem Superslowmotion, hvor 960 billeder pr. sekund opfanger detaljer, som menneskeøjet normalt ikke kan se. Den smarte teknik bag Predictive Capture, sørger for kameraet er hurtigere end fotografen. Allerede når du tager kameraet op, gemmes op til 4 billeder af motivet, så du kan gå tilbage og vælge det bedste skud.

Verdens første 4K-skærm i en smartphone

Displayet i XZ Premium er 4K HDR på 5,5 tommer, som anvender samme teknologi som Sonys BRAVIA-tv'er. Opløsningen i din 4K-skærm giver dig en utrolig livagtig og skarp billedgengivelse, med flotte kontraster og virkelighedstro farver. Hjertet i Sony Xperia XZ Premium er en Qualcomm® Snapdragon™ 835 med 4GB RAM, som er op til 20% hurtigere end tidligere Sony modeller, og gør at du kan spille spil med tung grafik eller multitaske uden ventetid.

Sony STAMINA software giver lang batterilevetid

XZ Premium lærer dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. kan den automatisk slå Bluetooth til og justere lydstyrken hver morgen, hvis det er nogen af de features, du benytter hver morgen inden arbejde. XZ Premium husker også hvilke apps du oftest bruger, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug, for at spare på batteri og processor. Batteriet på 3.230 mAh giver batteritid til op til to dage, og optimeres ved hjælp af Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Uhørt god virtuel surroundsound

Lydoplevelsen i XZ Premium når nye højder med S-Force Front Surround, som via de to fronthøjttalere giver virtuel surroundlyd. Den høje lydopløsning har samplingsfrekvenser og bithastigheder, er 3 til 6 gange højere end CD og MP3, og giver sublim lydkvalitet - skabt af lydentusiaster.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgspakken indeholder

Sony Xperia XZ Premium-mobil og oplader.

*Disclaimers

Sony Xperia™ XZ Premium er vand- og støvtæt, så der er ingen fare, hvis du skulle blive overrasket af regn eller får brug for at skylle den af under hanen. Men husk: Alle porte og dæksler skal være helt lukkede. Du bør ikke: nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller væsker som f.eks. drikke. Ved misbrug og forkert brug bortfalder garantien. Enheden er testet iht. beskyttelsesklassificeringen IP65/68. Du kan finde mere information på www.sonymobile.com/waterresistant. Bemærk, at Xperia™ XZ Premium har en USB-port uden dæksel til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør, før du oplader enheden.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Michael Møller 21 år, Roskilde

Sony's nye flagskib, Xperia XZ Premium er på alle måder en kvalitets telefon. Den har flot design, mange features som eksempelvis den meget reklamerede Super Slow Motion og dens 4K skærm. Alligevel har den nogle mangler, som jeg vil komme ind på.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Designet på mobilen er klassisk Sony: En meget firkantet og symmetrisk telefon og med den altid fantastiske kamera knap samt volumen og powerknap/fingeraftryksskanner på højre side af mobilen.
Som noget nyt har Sony de seneste år valgt at have to højttalere på fronten af telefonen – ved toppen og bunden af skærmen. Dette er en velkommen feature, da det gør det vanskeligt at dække for begge højttalere på samme tid.
Udover knapperne på højre side er mobilen meget tom. På venstre side er der en flap som dækker for portene til sit SIM kort samt Micro SD kort, på bunden er USB Type C-opladerporten og på toppen et 3.5MM jackstick, som man jo kun kan være glad for at Sony har valgt at beholde.
Mobilen har afrundede kanter der samler de to glassider for og bag, hvilket gør denne store mobil meget nem at holde.
Det flotte glas som Sony har valgt at bruge både på front og bag, er i mit eksemplar i farven ”deep sea black” som er en meget mørkeblå farve. Selvom glasset er flot - og i min mening føles bedre end aluminium - så kommer der meget nemt fingeraftryk på, men det er kun et lille minus i et ellers fantastisk design.
Alt i alt skriger mobilen kvalitet, med dens simple design, kvalitetsmaterialer og alt hvad man forventer i denne prisklasse.

Navigation/Styresystem
Styresystemet er Android 7.1.1 som er den nyeste version af Android. Som med så mange andre mærker, så har Sony også tilføjet deres eget lille design i styresystemet i form af Xperia Home. Xperia Home er heldigvis meget tæt på den ”rigtige” version af Android som man finder på Googles egne telefoner, som Pixel og deres Nexus linje. Ændringerne som de har lavet synes jeg er velkomne, da de tilføjer lidt ekstra. Ændringerne er så små at det stadig er meget nemt at gå til selvom man måske har haft en helt anden telefon. Personligt er jeg kommet fra en Huawei P9, og der synes jeg at Sony's system er nemmere og mere brugervenligt.

Generel brug
Xperia XZ Premium har den nye Snapdragon 835-processor, som gør at alt man gør på mobilen kører flydende. Selv med flere programmer kørende i baggrunden. Og med det store 3230mAh-batteri så holder den på strømmen meget godt. Selvom jeg bruger mobilen rigtig meget og ret intensivt, så kan den holde mere end en dag. Og når batteriet så er ved at være tomt, så har den en quickcharge-oplader som gør at den kan gå fra 0% til 50% batteri på 30 minutter. Sony siger også at de har en ny teknologi, som gør at den kan sidde i opladeren natten over uden at skade batteriet så den kan holde strøm godt, selv efter 1-2 års brug.
Under intensiv brug bliver mobilen en smule varm, men ikke så meget at den bliver ubehagelig at bruge.

Skærmen
Skærmen er en 5.5 tommer 4K LCD skærm med HDR teknologi, og det har Sony også reklameret godt med. Men til daglig brug så er skærmen dog kun 1080p/Fuld HD, og det er for at spare på batteriet, da det vil være hårdt for batteriet altid at køre i 4K.
Skærmen kan blive meget lys, hvilket er en bonus hvis man vil bruge den udenfor, da man ikke får problemer med at kunne se den - selv i direkte sol.
Selvom skærmen ”kun” er 1080p, er kvaliteten virkelig god til dagligt brug og har gode farver. Skærmen har flere forskellige indstillinger: Der er Professional Mode, som giver de mest realistiske farver på skærmen. Som navnet foreslår er den god til mere professionel brug. Så er der også Standard Mode, hvor der er tilføjet lidt mere farve og kontrast. Denne tilstand giver også ret realistiske billeder på skærmen, men med en smule tilføjet farve. Det er den tilstand, mobilen er på når man får den. Den sidste er Superlevende Tilstand som giver rigtig meget farve. Kan sammenlignes med Samsungs egen standardtilstand som jeg synes har lidt for meget farve, men det er meget smag og behag. Jeg bruger selv professionel tilstand da den er god at bruge, hvis man gerne vil have det mest realistiske billede når man bruger kameraet og senere ser på billederne.

Kamera
Kameraet, er som med skærmen, meget reklameret for. Især dens Super Slow Mo funktion, som også er meget god men ret begrænset. Der er et meget godt kamera både for og bag på mobilen, med 19 megapixels på det bagved og 13 på selfie-kameraet. Begge to producerer meget klare billeder men med nogle mangler. Kameraet bagpå producerer gode farver og skarpe billeder på ”Superior Auto”-funktionen, men i nogle tilfælde er der nogle tydelige artefakter fra dens software når den prøver at gøre billedet mere skarpt, med forskellig succesrate, hvilket er ærgerligt i et ellers så godt kamera. Selfie-kameraet har også nogle mangler. Den starter med en ”soft skin”-funktion allerede sat til, som producerer nogle urealistiske billeder når man tager selfies. Selv når man har slået den funktion fra har den stadig prøvet at gøre huden lidt mere ren og ikke så realistisk, dog ikke lige så aggressivt som med funktionen sat til.
Og nu til Super Slow Mo funktionen. Det er en fed funktion, hvor den tager 960 billeder i sekundet i 720p som er betydeligt flere end de 240 billeder i sekundet (også 720p) på en iPhone. Problemet med denne funktion er at den kun kan filme et sekund af gangen i super slow motion, men som man så kan bruge flere gange under samme optagelse. Dog havde det været at foretrække, hvis den kunne gøre det længere da man skal være meget sikker på sin timing til at trykke på super slow motion.
Noget andet jeg ikke er så glad for ved kameraet er at dens 4K videooptagelse er gemt væk under ”Kamera Apps”, så man skal vide den er der før man kan filme i 4K hvilket er ærgerligt når skærmen kan vise 4K.
Men en stor bonus ved kameraet er dens manuelfunktion, så man selv kan ændre på alt ved kameraet så man kan få lige det billede man ønsker. Dog kunne jeg ikke finde en funktion til at tage billeder i .RAW format som jeg ellers brugte tit i ældre telefoner som Oneplus One og P9.
Alt i alt er kameraet godt, men med nogle mangler for en som mig der bruger kameraet ofte.

Lyd
Lyden kommer, som tidligere nævnt, fra to højtalere der sidder foran på mobilen. Lyden fra dem er klar og god i de lavere lydstyrker men mister sin klarhed når man kommer højere op, hvilket er meget ærgerligt. Selv på den højeste lydstyrke, så er de her to højtalere ikke så høje, der har jeg oplevet en højere lydstyrke på mobiler med en enkelt højtaler i bunden. Den lave lydstyrke er dog også det eneste svage punkt ved disse højtalere. Stereolyden og placeringen på dem er virkelig god, klarheden er også meget bedre end i andre mobiler.
I opkald er kvaliteten også god, jeg kan høre dem jeg snakker med meget godt og de siger også at min lyd er god, men det er også til at forvente fra sådan en dyr telefon.

Applikationer
Alle applikationer på mobilen kører helt perfekt, med en Snapdragon 835 kan det også forventes. Med 4GB RAM så klarer den også flere applikationer i baggrunden snildt. Alt i alt er der ingen problemer med nogle af de applikationer som jeg bruger dag til dag også nogle af de mere grafisk intensive spil.
Et minus ved applikationerne her på mobilen er at Sony har en rimelig stor del apps som kommer installeret på mobilen og som ikke kan afinstalleres.
Men det positive ved de installerede apps er at der ikke er så mange som jeg har oplevet hos andre mobil mærker.

Internet
Da dette er en flagskibstelefon er der absolut ingen problemer med hastigheden på internettet på Chrome eller nogle af de andre programmer med deres egen indbyggede browser, og jeg synes at rækkevidden for Wi-Fi signaler er kraftigere end på min gamle P9 eller endda min Macbook. Dette er et stort plus især i sommeren, da man stadig kan bruge sit hjemmenetværk udenfor uden at dette bliver langsommere.

Andet
Selvom det er en lille ting, så fulgte der ikke høretelefoner med mobilen. Selvom jeg selv har nogle som jeg er meget glad for er det lidt mærkeligt at Sony har sparet dem væk i en mobil i denne prisklasse. Den lille powerknap og fingeraftrykslæser på siden af mobilen har også nogle gange svært ved at læse mine fingeraftryk selvom der ikke er noget på mine fingre eller på scanneren, men det er relativt sjældent.

Grund
Sony Xperia XZ Premium får 4 stjerner, fordi det er en meget god mobil til rigtig mange ting men med nogle mangler. Det er eksempelvis den lave lyd, det mærkelige software på kameraet og på fingeraftrykslæseren.
Dog på mange andre punkter på mobilen er den nær perfekt og helt klart værd at købe hvis man kan lide designet på den.

Tina Pahl Pedersen 34 år, Ulfborg

Rigtig fint introprogram på telefonen, den guider én nemt og bekvemt igennem telefonens funktioner.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Den er lidt for stor. Derfor er den ikke så nem at putte i lommen og tage med sig, den kunne godt have været mindre. Selve skærmbilledet fylder slet ikke telefonen ud i højden.

Navigation/Styresystem
Fungerer fint.

Generel brug
Rigtig fin og brugervenlig telefon med mange funktioner. Den er nem at bruge og har også mange indstillinger så man kan tilpasse den efter behov.

Skærmen
Stor skærm med rigtig god billedkvalitet og god opløsning.

Kamera
Ritig godt kamera, som er meget let at bruge. Det tager billeder hurtigt, og billederne bliver flotte. Vildt smart med slowmotion-funktionen, som gør at man kan optage nogle fede videoer. Derudover har man mange kreative muligheder for billedredigering.

Lyd
Super fin lyd.

Applikationer
Fungerer helt fint.

Internet
Surfer hurtigt og nemt på nettet.

Andet


Grund
Generelt en super fin telefon. Havde design/størrelse været bedre ville jeg give den alle 5 stjerner. Det er fint nok med en stor skærm, men her er der bare meget spild i de ekstra centimeter. Der er både for oven og for neden på telefonen.

5,5" skærm

2160 X 3840

19MP

4G LTE