Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ Premium + PS4 Pro 1TB Black

Sony Xperia XZ Premium + PS4 Pro 1TB Black


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.279 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
437 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   6.903 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Sony PlayStation 4 Pro

Bestil Sony Xperia XZ Premium inkl. PlayStation 4 Pro 1TB og betal over 24 måneder. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

PS4 Pro er den mest kraftfulde PlayStation nogensinde. Dynamisk 4K-gaming giver realistiske teksturer og spiloplevelser i særklasse, med dobbelt så meget GPU kraft som den almindelige PS4. Der er hele 1TB intern hukommelse, så du kan gemme spil, videoer og screenshots af dine bedste præstationer.

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium har et eksklusivt design med bløde former og Den er både vand- og støvtæt* - IP68. Både front og bagside er beskyttet af Corning Gorilla-glas 5, som udover at beskytte XZ Premium, giver en lækker følelse af luksus. Sony Xperia XZ Premium kommer i farverne Deepsea Black, Luminous Chrome og Bronze Pink.

Motion Eye-kamera med Superslowmotion

XZ Premium kommer med det nyeste og mest innovative Sony kamera til dato – et 19 megapixel Motion Eye™ kamera med Superslowmotion og Predictive Capture. Oplev verden gennem Superslowmotion, hvor 960 billeder pr. sekund opfanger detaljer, som menneskeøjet normalt ikke kan se. Den smarte teknik bag Predictive Capture, sørger for kameraet er hurtigere end fotografen. Allerede når du tager kameraet op, gemmes op til 4 billeder af motivet, så du kan gå tilbage og vælge det bedste skud.

Verdens første 4K-skærm i en smartphone

Displayet i XZ Premium er 4K HDR på 5,5 tommer, som anvender samme teknologi som Sonys BRAVIA-tv'er. Opløsningen i din 4K-skærm giver dig en utrolig livagtig og skarp billedgengivelse, med flotte kontraster og virkelighedstro farver. Hjertet i Sony Xperia XZ Premium er en Qualcomm® Snapdragon™ 835 med 4GB RAM, som er op til 20% hurtigere end tidligere Sony modeller, og gør at du kan spille spil med tung grafik eller multitaske uden ventetid.

Sony STAMINA software giver lang batterilevetid

XZ Premium lærer dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. kan den automatisk slå Bluetooth til og justere lydstyrken hver morgen, hvis det er nogen af de features, du benytter hver morgen inden arbejde. XZ Premium husker også hvilke apps du oftest bruger, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug, for at spare på batteri og processor. Batteriet på 3.230 mAh giver batteritid til op til to dage, og optimeres ved hjælp af Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Uhørt god virtuel surroundsound

Lydoplevelsen i XZ Premium når nye højder med S-Force Front Surround, som via de to fronthøjttalere giver virtuel surroundlyd. Den høje lydopløsning har samplingsfrekvenser og bithastigheder, er 3 til 6 gange højere end CD og MP3, og giver sublim lydkvalitet - skabt af lydentusiaster.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgspakken indeholder

Sony Xperia XZ Premium-mobil og oplader.

*Disclaimers

Sony Xperia™ XZ Premium er vand- og støvtæt, så der er ingen fare, hvis du skulle blive overrasket af regn eller får brug for at skylle den af under hanen. Men husk: Alle porte og dæksler skal være helt lukkede. Du bør ikke: nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller væsker som f.eks. drikke. Ved misbrug og forkert brug bortfalder garantien. Enheden er testet iht. beskyttelsesklassificeringen IP65/68. Du kan finde mere information på www.sonymobile.com/waterresistant. Bemærk, at Xperia™ XZ Premium har en USB-port uden dæksel til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør, før du oplader enheden.


5,5" skærm

2160 X 3840

19MP

4G LTE