Superslowmotion er her

Motion Eye™-kameraet med superslowmotion optager video med 960 billeder i sekundet og kan afspille fire gange langsommere end nogen anden smartphone. Med det kamera får du alle detaljerne med. 1 Billedforslag er altid et skridt foran, fordi bufferlagringen af billederne begynder, allerede før du trykker på knappen.

Tag billeder der imponerer

Kameraet i Xperia XZ Premium er baseret på Sony's berømte Cyber-shot™-kameraer som sikrer, at du opnår en fremragende billedkvalitet – også ved svag belysning. Den nye Exmor™ RS-sensor til mobilenheder har nemlig en større pixel og et avanceret G-objektiv, der giver klarere og skarpere billeder.

Læs mere om Xperia XZ Premium her
.
 

Se den superfede 4K skærm

Se hvad superslowmotion kan

Sony Xperia XZ Premium er verdens første smartphone med et 4K HDR-display. Ved hjælp af teknologien fra Sony's BRAVIA-tv kan Xperia XZ Premium afspille 4K HDR-indhold, der er så skarpt og livagtigt, at du næsten ikke tror dine egne øjne.

Sony Xperia XZ Premium er udstyret med det seneste Corning Gorilla-glas 5, på både for- og bagside, som sikrer god holdbarhed og giver et fantastisk flot design. Alle dele er omhyggeligt skåret og giver telefonen et look af elegance og skønhed.

Sony har altid været kendt for at levere en uovertruffen lydoplevelse, også på mobilen. Lyden på Sony Xperia XZ Premium er ikke nogen undtagelse. Forbedret teknologi giver dig den bedste lydkvalitet, du har oplevet, uanset hvor du befinder dig.