Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ1 Compact Black

Sony Xperia XZ1 Compact Black

Mobiltester-score


Vil du have PS4 Pro 1 TB med til din XZ1 Compact? Klik her!

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.129 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
287 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   3.303 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Sony Xperia Xz1 Compact

 

• Motion Eye™-kamera (960 billeder pr. sekund).

• 4,6” HD-skærm

• Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor.

• Vandafvisende premiumdesign i kompakt format (IP68 klassificering).

• Battery STAMINA Mode giver ekstra lang batteritid.


Se mere
Beskrivelse

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact er designet med kvalitet for øje i et mindre format, med bløde former i metal og beskyttende Corning Gorilla-Glass 5. Som sin storebror XZ1, er XZ1 Compact IP65/68 certificeret, så den kan modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl*. Sony Xperia XZ1 Compact kommer i farverne Black, Snow Silver, Horizon Blue og Twilight Pink.

Fantastisk kameraoplevelse med Motion Eye™ kamera

Sony Xperia XZ1 Compact kommer med det anerkendte Motion Eye™ kamera på 19 megapixel med funktionerne Superslowmotion og Predictive Capture. Superslowmotion åbner en verden af detaljer, som menneskeøjet normalt ikke ser. Hele 960 billeder pr. sekund – fire gange mere end andre smartphones på markedet. Pedictive Capture-teknologien hjælper dig med det perfekte billede allerede inden du trykker på udløserknappen. Op til 4 billeder lagres i hukommelsen, så du kan vælge din favorit. Frontkameraet i Xperia XZ1 Compact er på hele 13 megapixel med blitz og sensor til lav belysning, så du kan tage selfies under selv svage lysforhold.

Med Sony Xperia XZ1 Compact kan du tage 3D billeder af dig selv, dit kæledyr eller et andet objekt. På 15-60 sekunder har du dermed en flot 3D Avatar, som ikke tidligere er set i en smartphone.

4,6” HD Display

Displayet i Xperia XZ1 Compact er på 4,6 tommer. Størrelsen giver et perfekt overblik, samtidig med XZ1 Compact kan være i lommen. Lyden i Xperia XZ1 Compact er ligeledes i top, og er skabt af lydentusiaster til lydentusiaster. Fronthøjtalerne med S-Force Front Surround har samplingsfrekvenser og bithastigheder der er 3-6 gange højrere end f.eks. CD og MP3. Derudover er der digital støjreducering og forbedret Bluetooth streaming i Xperia XZ1 Compact.

Masser af kraft og intelligens

Sony Xperia XZ1 Compact drives af den avancerede Qualcomm® Snapdragon 835-mobilplatform med 4 GB RAM, så der er masser af power og ydeevne. Der er 32 GB indbygget hukommelse at gøre godt med, og via microSD kan du få yderligere 256 GB.

Som sin storebror, XZ1, lærer XZ1 Compact dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. automatisk Bluetooth-aktivering og justeret lydstyrke hver morgen på vej til arbejde, eller sænkning af lysstyrke og lyd inden sengetid. XZ1 Compact husker også dine favorit apps, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug. På den måde sparer du både batteri og processor. Batteriet er på 2.700 mAh, og optimeres via Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgskassen indeholder

Sony Xperia XZ1 Compact og oplader.

*Mobiltelefonen er vandtæt og beskyttet mod støv, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du bliver overrasket af regnvejr eller vil vaske snavs af under hanen. Husk bare, at alle porte og dæksler skal være helt lukket. Du må ikke nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller andre former for væske, f.eks. drikkevarer. Garantien bortfalder ved misbrug eller forkert anvendelse af enheden. Enheden er blevet testet og har IP-klassifikationen IP65/68. Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com/dk/dm/waterresistant/. Bemærk, at mobiltelefonen har en åben USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør før opladning.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Bjarne Czeloth 49 år, Aarhus C

Telefonen har præcis det, som jeg ønsker ved en telefon. Overlegen teknologi i en bukselommevenlig størrelse.

Læs hele anmeldelsen >>

Design
Designet er enkelt, klassisk og tidsløst. Det signalerer kvalitet og elegance. Man er ikke i tvivl om, at det er en telefon, man sidder med og ikke en tablet, hvilket jeg anser for en stor kvalitet. Telefonens størrelse er perfekt og er meget tæt på tidligere compact-versioner hos Sony. På den måde ligger den fint i en bukselomme uden at man behøver at være bange for at den falder ud, eller at den gør opmærksom på sig selv på en uønsket måde. Tænd-/slukknappens placering er bedre end tidligere, så man har tænkt over designet af telefonen.
 
Navigation/Styresystem
Som helt almindelig bruger går jeg ikke særlig meget op i styresystemer. Hovedsagen er, at tingene fungerer og at navigationen er intuitiv og brugervenlig. Det er den ved XZ1 Compact. Jeg ser sådan på det, at hvis man lægger mærke til et styresystem, så er det fordi det ikke fungerer optimalt, og ved XZ1 Compact lægger jeg ikke mærke til styresytemet.
 
Generel brug
Den allerførste ibrugtagning kræver en smule tålmodighed. Nutidens SIM- og hukommelseskort er ikke særligt store, og selv uden pølsefingre krævede det et par forsøg for mig for at få kortene til at sidde rigtigt. Herefter går alt som smurt, og telefonens funktioner er nemt tilgængelige. Også her fornemmer man, at Sony har fokus på brugervenligheden. I forhold til min gamle Z3 Compact er opladestikket ikke længere gemt bag et lille låg. Igen et eksempel på, hvor Sony må have tænkt, ”Det kan vi gøre bedre!”. Opladning er trods alt noget man gør relativt ofte, så også på den måde er telefonen blevet mere brugervenlig. 

Noget, der slår mig her i starten er den lange batterilevetid. Det er da imponerende. Selvfølgeligt hænger det sammen med, at skærmen ikke er så stor, men alligevel. Opladningshastigeden er jeg også fint tilfreds med.
 
Skærmen
I sagens natur er skærmen ikke så stor som på så mange andre telefoner. Til gengæld imponerer den ved sin lysstyrke. Der er virkeligt knald på. Udover den daglige anvendelse bruger jeg den meget i forhold til at filme og tage billeder, samt til at kigge på de billeder, jeg har liggende digitalt. Skærmens opløsning er rigtig god, og man kan sagtens zoome langt ind på billedet, uden at det bliver pixeleret.
 
Kamera
Sony’s kameraer har længe været et købsargument for mig. På ZX1 Compact har det 19 MP, og det er ret meget. Man kan sammenligne med en iPhone 8, der f.eks. kun har 12 Megapixel. Den høje opløsning gør, at de billeder, jeg tager med telefonen har en høj kvalitet, og at jeg, som omtalt ovenfor, også kan zoome ind på detaljer, uden at det pixelerer. 
Kameraet er forsynet med en række smarte indbyggede teknologier, som dels kan føre til fede effekter, og dels til nogle gode og velkomponerede billeder i det hele taget. For eksempel gør funktionen Billedforslag, at kameraet begynder at tage billeder før man selv trykker på knappen, og så kan man vælge det billede, som er bedst. 
Kameraet er i stand til at optage film i superslowmotion, hvilket gør, at man kan optage nogle virkeligt imponerende sekvenser ved sport eller andre former for bevægelse.
Er man glad for at tage selfies, har XZ1 Compact en sjov vidvinkelfunktion med 120 graders synsfelt. Den gør, at der er plads til flere på billedet, og at man har bedre mulighed for at give baggrunden betydning.
 
Lyd
Lyden kommer fra to højtalere, som er understøttet af DSEE HX, samt digital støjreducering. Det er fint nok, men for at få det fulde udbytte af lyden har man brug for et par høretelefoner. Et par høretelefoner, som desværre ikke følger med telefonen. Det kunne man godt gøre bedre, tænker jeg. Sony er selv producent af mange gode høretelefoner, så selv om mange køber deres egne senere hen, er det noget, jeg savner.
De to højtaleres lyd er noget af det bedste jeg selv har oplevet i forhold til mobiltelefonlyd. Den er faktisk rimelig nuanceret, hvilket jeg specielt lagde mærke til, da jeg lyttede til et nummer fra BliGlad.
 
Applikationer
Noget der slår mig fra starten er, at telefonen ikke er overlæsset med alle mulige og umulige tilfældige applikationer. Den er meget ren, ligesom designet, og kun de nødvendige ting er der. Det er rigtig godt, fordi man så ikke behøver at bruge tid på at fjerne unødvendige ting, som optager plads, og som alt andet lige reducerer brugervenligheden. Man installerer selv det, man har brug for, og det er godt.
Afviklingen af apps foregår meget hurtigt, også fordi telefonen ikke er sovset ind i alt muligt unødvendigt.
 
Internet
Lidt ligesom ved styresystemet gælder det for internetsfunktionen, at man helst ikke skal lægge mærke til den. Og det gør man ikke. Det fungerer hurtigt og upåklageligt.
 
Andet
Jeg synes det er fedt, at Sony fastholder at have en telefon i compact-størrelse med en overlegen teknologi indeni. Teknologien svarer jo stort set til topmodellens, så kun i forhold til fysisk størrelse er den mindre.
 
Grund
Sony Xperia XZ1 Compact får 5 stjerner. Den leverer alt det, jeg har brug for, og den har så stort et overskud, at den bare glider ind i min hverdag. Komponenterne er af høj kvalitet, og de opgaver, telefonen skal løse, klarer den til et rent 12-tal.

4,6" skærm

720 X 1280

19MP

4G LTE