Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ1 Compact + PS4 Pro 1 TB Black

Sony Xperia XZ1 Compact + PS4 Pro 1 TB Black


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.229 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
387 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.703 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Sony PlayStation 4 Pro

Bestil Sony Xperia XZ1 Compact inkl. PlayStation 4 Pro 1TB og betal over 24 måneder. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

PS4 Pro er den mest kraftfulde PlayStation nogensinde. Dynamisk 4K-gaming giver realistiske teksturer og spiloplevelser i særklasse, med dobbelt så meget GPU kraft som den almindelige PS4. Der er hele 1TB intern hukommelse, så du kan gemme spil, videoer og screenshots af dine bedste præstationer.

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact er designet med kvalitet for øje i et mindre format, med bløde former i metal og beskyttende Corning Gorilla-Glass 5. Som sin storebror XZ1, er XZ1 Compact IP65/68 certificeret, så den kan modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl*. Sony Xperia XZ1 Compact kommer i farverne Black, Snow Silver, Horizon Blue og Twilight Pink.

Fantastisk kameraoplevelse med Motion Eye™ kamera

Sony Xperia XZ1 Compact kommer med det anerkendte Motion Eye™ kamera på 19 megapixel med funktionerne Superslowmotion og Predictive Capture. Superslowmotion åbner en verden af detaljer, som menneskeøjet normalt ikke ser. Hele 960 billeder pr. sekund – fire gange mere end andre smartphones på markedet. Pedictive Capture-teknologien hjælper dig med det perfekte billede allerede inden du trykker på udløserknappen. Op til 4 billeder lagres i hukommelsen, så du kan vælge din favorit. Frontkameraet i Xperia XZ1 Compact er på hele 13 megapixel med blitz og sensor til lav belysning, så du kan tage selfies under selv svage lysforhold.

Med Sony Xperia XZ1 Compact kan du tage 3D billeder af dig selv, dit kæledyr eller et andet objekt. På 15-60 sekunder har du dermed en flot 3D Avatar, som ikke tidligere er set i en smartphone.

4,6” HD Display

Displayet i Xperia XZ1 Compact er på 4,6 tommer. Størrelsen giver et perfekt overblik, samtidig med XZ1 Compact kan være i lommen. Lyden i Xperia XZ1 Compact er ligeledes i top, og er skabt af lydentusiaster til lydentusiaster. Fronthøjtalerne med S-Force Front Surround har samplingsfrekvenser og bithastigheder der er 3-6 gange højrere end f.eks. CD og MP3. Derudover er der digital støjreducering og forbedret Bluetooth streaming i Xperia XZ1 Compact.

Masser af kraft og intelligens

Sony Xperia XZ1 Compact drives af den avancerede Qualcomm® Snapdragon 835-mobilplatform med 4 GB RAM, så der er masser af power og ydeevne. Der er 32 GB indbygget hukommelse at gøre godt med, og via microSD kan du få yderligere 256 GB.

Som sin storebror, XZ1, lærer XZ1 Compact dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. automatisk Bluetooth-aktivering og justeret lydstyrke hver morgen på vej til arbejde, eller sænkning af lysstyrke og lyd inden sengetid. XZ1 Compact husker også dine favorit apps, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug. På den måde sparer du både batteri og processor. Batteriet er på 2.700 mAh, og optimeres via Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgskassen indeholder

Sony Xperia XZ1 Compact og oplader.

*Mobiltelefonen er vandtæt og beskyttet mod støv, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du bliver overrasket af regnvejr eller vil vaske snavs af under hanen. Husk bare, at alle porte og dæksler skal være helt lukket. Du må ikke nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller andre former for væske, f.eks. drikkevarer. Garantien bortfalder ved misbrug eller forkert anvendelse af enheden. Enheden er blevet testet og har IP-klassifikationen IP65/68. Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com/dk/dm/waterresistant/. Bemærk, at mobiltelefonen har en åben USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør før opladning.


4,6" skærm

720 X 1280

19MP

4G LTE