Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Sony Xperia XZ1 Moonlit Blue Spar1.200,-
Spar1.200,-

Sony Xperia XZ1 Moonlit Blue

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.125 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
283 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   3.207 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Sony Xperia Xz1

 

• Motion Eye™-kamera (960 billeder pr. sekund).

• 5,2” Full HD-skærm med HDR.

• Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor.

• Elegant og vandafvisende design i metal (IP68 klassificering).

• Battery STAMINA Mode giver ekstra lang batteritid.


Se mereBeskrivelse

Sony Xperia XZ1 er designet med kvalitet for øje, med bløde former i metal og beskyttende Corning Gorilla-Glass 5. Med en praktisk IP65/68 certificering kan XZ1 modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl*. Sony Xperia XZ1 kommer i farverne Moonlit Blue, Black, Warm Silver og Venus Pink.

Fantastisk kameraoplevelse med Motion Eye™ kamera

Sony Xperia XZ1 kommer med det anerkendte Motion Eye™ kamera på 19 megapixel med funktionerne Superslowmotion og Predictive Capture. Superslowmotion åbner en verden af detaljer, som menneskeøjet normalt ikke ser. Hele 960 billeder pr. sekund – fire gange mere end andre smartphones på markedet. Pedictive Capture-teknologien hjælper dig med det perfekte billede allerede inden du trykker på udløserknappen. Op til 4 billeder lagres i hukommelsen, så du kan vælge din favorit. Frontkameraet i Xperia XZ1 er på hele 13 megapixel med blitz og sensor til lav belysning, så du kan tage selfies under selv svage lysforhold.

Med Sony Xperia XZ1 kan du tage 3D billeder af dig selv, dit kæledyr eller et andet objekt. På 15-60 sekunder har du dermed en flot 3D Avatar, som ikke tidligere er set i en smartphone.

HDR-display på 5,2”

Displayet i Xperia XZ1 er et HDR display på 5,2 tommer, som anvender samme teknologi som Sonys nyeste BRAVIA-tv'er. Opløsningen giver dig en utrolig livagtig og skarp billedgengivelse, med flotte kontraster og virkelighedstro farver. Nu kan du nyde film i fantastisk HDR kvalitet selvom du er på farten. Lyden i Xperia XZ1 er ligeledes i top, og er skabt af lydentusiaster til lydentusiaster. Fronthøjtalerne med S-Force Front Surround har samplingsfrekvenser og bithastigheder der er 3-6 gange højrere end f.eks. CD og MP3. Derudover er der digital støjreducering og forbedret Bluetooth streaming i Xperia XZ1.

Masser af kraft og intelligens

Sony Xperia XZ1 drives af den avancerede Qualcomm® Snapdragon 835-mobilplatform med 4 GB RAM, så der er masser af power og ydeevne. Der er 64 GB indbygget hukommelse at gøre godt med, og via microSD kan du få yderligere 256 GB.

Som sin storebror, XZ Premium, lærer XZ1 dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. automatisk Bluetooth-aktivering og justeret lydstyrke hver morgen på vej til arbejde, eller sænkning af lysstyrke og lyd inden sengetid. XZ1 husker også dine favorit apps, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug. På den måde sparer du både batteri og processor. Batteriet er på 2.700 mAh, og optimeres via Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgskassen indeholder

Sony Xperia XZ1 og oplader.

*Mobiltelefonen er vandtæt og beskyttet mod støv, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du bliver overrasket af regnvejr eller vil vaske snavs af under hanen. Husk bare, at alle porte og dæksler skal være helt lukket. Du må ikke nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller andre former for væske, f.eks. drikkevarer. Garantien bortfalder ved misbrug eller forkert anvendelse af enheden. Enheden er blevet testet og har IP-klassifikationen IP65/68. Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com/dk/dm/waterresistant/. Bemærk, at mobiltelefonen har en åben USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør før opladning.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Sandra Timm 28 år, Køge

Sony Xperia XZ1 – en solid og super god mobil, man lige skal vænne sig til.

Læs hele anmeldelsen >>


Design

Mobilen har en lidt almindelig, dog stadig smukt og enkelt designet skærm, og det gør at den måske lige mangler det ekstra, lille bitte design-touch, som flere andre mobilproducenter har med deres buede skærmdesign. Men det er på ingen måde et minus! Tværtimod, for den er mere praktisk og let at holde i hænderne. Den vejer næsten ingenting, skærmen er klar og tydelig, reagerer hurtigt og tilmed er den utroligt robust. Det er faktisk rart ikke længere at have en mobil med "buet" skærm, da det ofte kunne ende med at man ved en fejl kom til at trykke på noget, som ikke var meningen. Det har jeg endnu ikke oplevet med den nye Xperia. Udover at den er robust, så er den også støv og vandtæt. Jeg har læst, at den kan være næsten 30 minutter i 1,5 meter dybt vand uden at tage skade, da den er IP68-certificeret, men om det nu også holder 100%, ved jeg ikke – for at smide den ned i mit badekar, det er jeg ikke helt med på endnu.

Navigation/Styresystem
Den nye Xperia XZ1 kører allerede med Android 8.0 Oreo. Det er den første mobil i Xperia-serien, som kommer med denne Android-version præinstalleret. Selvom mobilen ikke har ren Android, så er det heldigvis begrænset med forudinstallerede apps, som man skal ligge og rode rundt i. Jeg har ikke prøvet andre Xperia mobiler før, men i forhold til min forrige mobil, så er Android-oplevelsen på denne meget bedre. Igen, en nem og enkel mobil. Men den kan stadig det hele, så hvis du vil gå ”super-duper-power-mobil”, så er der intet, der forhindrer dig i det.

Generel brug
Med en Snapdragon 835-processor, 4 GB RAM, og Android 8.0, får man en rigtig "rap" brugerflade, hvor man bare stryger gennem menuerne. De forskellige apps og spil åbnes lynhurtigt! Mobilen kommer også med 64 GB hukommelse, samt plads til et hukommelseskort på op til 256 GB; så plads vil jeg ikke sige at den mangler.

Skærmen
Skærmen på mobilen er en 5,2 tommers LCD-skærm med fuld HD-opløsning (1080 x 1980 pixels). Detaljerne og farverne på skærmen er rigtig gode og gengives perfekt. Mobilen understøtter HDR-indhold, så man kan nyde hvert et billede, man tager.

Kamera
Kameraet er på 19 megapixel. Standardopløsningen i 16:9 format er på 17 megapixel. Kameraet fokuserer hurtigt og præcist, det er utrolig nemt at tage gode billeder – så nemt, at jeg er begyndt at tage flere billeder end jeg plejer at gøre, hvilket egentlig også er ret så hyggeligt. Gode billeder af gode minder og verden omkring en, som skal huskes. Endelig har XZ1 også et videokamera, der kan optage i 4K, samt optage videoer i super slowmotion med 960 billeder i sekundet.

Lyd
De ekstra store top- og bundkanter har gjort, at der er blevet plads til højttalere både foroven og forneden. Det betyder at mobilen kan levere masser af lyd, når jeg eksempelvis streamer videoer på Netflix, eller spiller på den. Begge højttalere vender fremad, og det gør at lyden leveres direkte mod dig. Sammenlignet med min forrige mobil der kun havde én højttaler, så får man altså meget bedre lyd med XZ1'eren. Selvfølgelig bliver det aldrig nogen kæmpestor lydmæssig oplevelse at høre musik gennem mobilens højttalere, men det er et plus at mobilen leverer en god volumen, og det gør den!

Applikationer
Alle applikationer på mobilen kører helt perfekt, og den klarer også flere applikationer i baggrunden uden problemer. Alt i alt er der ingen problemer med nogen af de applikationer, som jeg bruger i hverdagen. Det gælder også de lidt mere energikrævende spil, som jeg holder så meget af at bruge tiden på. XZ1 gør det desuden nemmere for mig at bruge min PlayStation 4, da der på mobilen er en forudinstalleret app, som kan synkronisere med PS4. Det gør det muligt at spille mine spil.

Internet
XZ1'eren har med downloadhastigheder på 1 Gbit/s og upload på 150 Mbit/s, linet op med en 8-banet motorvej, hvor man kan give den fuld fart fremad når man surfer, bruger mobilen som hotspot eller streamer video og musik.

Andet
Noget andet vi lige skal have med i anmeldelsen, er det forholdsvis lille batteri på 2.700 mAh og mobilens batterilevetid. Når jeg læser om de forrige Xperia-modeller, så er deres batteri oppe på omkring 3.200 mAh, og derfor skulle man næsten tro at XZ1'eren går hurtig "død", men sådan er det faktisk ikke. Med den gode processor og Andoroid 8.0 Oreo, formår den at holde det mindre batteri kørende længere. Som et ekstra plus, så har mobilen også lynopladning, samt “intelligent opladning”, der gør at den lærer ens opladerrytme og derfra hjælper med at forlænge batteriets levetid.

Grund
Der er rigtigt meget at synes godt om ved Sony Xperia XZ1, men kigger man på mobilen som en samlet pakke, så kan det være lidt svært at se dét, som for alvor skal få den til at skille sig ud fra mængden. Derudover skal man også regne med, at hvis man skifter fra en anden type mobil, så kan det godt tage noget tid at sætte sig ind i systemet og designet på XZ1'eren. Men når man først har fået det hele på plads, så virker det bare! Kvalitet og ydelse er helt i top!


5,2" skærm

1080 X 1920

19MP

4G LTE