Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Sony Xperia XZ1 + PS4 Pro 1 TB Moonlit Blue

Sony Xperia XZ1 + PS4 Pro 1 TB Moonlit Blue


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.299 kr.
Abonnement119 kr.
Regningsadministration9 kr.
427 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   7.353 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Sony PlayStation 4 Pro

Bestil Sony Xperia XZ1 inkl. PlayStation 4 Pro 1TB til kun 7.176 kr. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

PS4 Pro er den mest kraftfulde PlayStation nogensinde. Dynamisk 4K-gaming giver realistiske teksturer og spiloplevelser i særklasse, med dobbelt så meget GPU kraft som den almindelige PS4. Der er hele 1TB intern hukommelse, så du kan gemme spil, videoer og screenshots af dine bedste præstationer.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 er designet med kvalitet for øje, med bløde former i metal og beskyttende Corning Gorilla-Glass 5. Med en praktisk IP65/68 certificering kan XZ1 modstå vandstænk, spild og uventede regnskyl*. Sony Xperia XZ1 kommer i farverne Moonlit Blue, Black, Warm Silver og Venus Pink.

Fantastisk kameraoplevelse med Motion Eye™ kamera

Sony Xperia XZ1 kommer med det anerkendte Motion Eye™ kamera på 19 megapixel med funktionerne Superslowmotion og Predictive Capture. Superslowmotion åbner en verden af detaljer, som menneskeøjet normalt ikke ser. Hele 960 billeder pr. sekund – fire gange mere end andre smartphones på markedet. Pedictive Capture-teknologien hjælper dig med det perfekte billede allerede inden du trykker på udløserknappen. Op til 4 billeder lagres i hukommelsen, så du kan vælge din favorit. Frontkameraet i Xperia XZ1 er på hele 13 megapixel med blitz og sensor til lav belysning, så du kan tage selfies under selv svage lysforhold.

Med Sony Xperia XZ1 kan du tage 3D billeder af dig selv, dit kæledyr eller et andet objekt. På 15-60 sekunder har du dermed en flot 3D Avatar, som ikke tidligere er set i en smartphone.

4K-skærm på 5,2”

Displayet i Xperia XZ1 er et 4K HDR display på 5,2 tommer, som anvender samme teknologi som Sonys nyeste BRAVIA-tv'er. Opløsningen giver dig en utrolig livagtig og skarp billedgengivelse, med flotte kontraster og virkelighedstro farver. Nu kan du nyde film i fantastisk HDR kvalitet selvom du er på farten. Lyden i Xperia XZ1 er ligeledes i top, og er skabt af lydentusiaster til lydentusiaster. Fronthøjtalerne med S-Force Front Surround har samplingsfrekvenser og bithastigheder der er 3-6 gange højrere end f.eks. CD og MP3. Derudover er der digital støjreducering og forbedret Bluetooth streaming i Xperia XZ1.

Masser af kraft og intelligens

Sony Xperia XZ1 drives af den avancerede Qualcomm® Snapdragon 835-mobilplatform med 4 GB RAM, så der er masser af power og ydeevne. Der er 64 GB indbygget hukommelse at gøre godt med, og via microSD kan du få yderligere 256 GB.

Som sin storebror, XZ Premium, lærer XZ1 dit forbrugsmønster at kende, og giver dig tips og tricks på baggrund af dine personlige behov. F.eks. automatisk Bluetooth-aktivering og justeret lydstyrke hver morgen på vej til arbejde, eller sænkning af lysstyrke og lyd inden sengetid. XZ1 husker også dine favorit apps, og sørger for at lukke dem der ikke er i brug. På den måde sparer du både batteri og processor. Batteriet er på 2.700 mAh, og optimeres via Sonys Smart STAMINA. Smart STAMINA advarer dig i god tid, og giver mulighed for at vælge en af tre strømsparende indstillinger. Under opladning beskyttes batteriet af Qnova Adaptive Charging teknologien og Battery Care, som hele tiden overvåger batteriets temperatur og tryk, og justerer strømstyrkeniveauet for at undgå overbelastning.

Xperia™ Transfer

Med Xperia™ Transfer kan du overføre kontaktpersoner, billeder, apps og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til din Xperia™ – nemt og sikkert. Du kan enten bruge appen Xperia™ Transfer Mobile, som du henter på Google Play, eller gøre det via din PC ved hjælp af PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Programmerne er gratis, og du finder dem på: www.sonymobile.com/se/xperia/switch-to-sony

Salgskassen indeholder

Sony Xperia XZ1 og oplader.

*Mobiltelefonen er vandtæt og beskyttet mod støv, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du bliver overrasket af regnvejr eller vil vaske snavs af under hanen. Husk bare, at alle porte og dæksler skal være helt lukket. Du må ikke nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller andre former for væske, f.eks. drikkevarer. Garantien bortfalder ved misbrug eller forkert anvendelse af enheden. Enheden er blevet testet og har IP-klassifikationen IP65/68. Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com/dk/dm/waterresistant/. Bemærk, at mobiltelefonen har en åben USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør før opladning.


5,2" skærm

1080 X 1920

19MP

4G LTE