Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ2 Black

Sony Xperia XZ2 Black

Mobiltester-score

Køb den nu og få et PlayStation Plus årsabonnement med i købet (450 kr.) Husk at indløse det i Xperia Lounge App efter dit køb.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.229 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
387 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.703 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Sony Xperia XZ2

Nyt og lækkert design med elegant 3D-glasoverflade


• 5,7" Fuld HD + HDR-skærm
• 19 MP kamera med Super-slowmotion i Fuld HD.
• 4k HDR-videooptagelse
• IP65/68 Vandafvisende


   

Beskrivelse

Sony Xperia XZ2 - Entertainment to the extreme

Sony har taget mobiltelefonen og underholdning til helt nye højder med Sony Xperia XZ2. Der er nemlig tale om et perfekt mix mellem Sonys ekspertise indenfor billede og lyd. Du kan vælge mellem farverne Liquid Silver, Ash Pink, Deep Green og Liquid Black.

Xperia XZ2 er designet til at røre dine sanser. Derfor er den lavet med en ubrudt 3D-glasoverflade, der giver et imponerende look, samtidig med at den ligger perfekt i hånden. Når du bruger den, er det nemt at fordybe sig i indholdet og underholdningen.

Du kan optage professionel kvalitet med kameraet, som du bagefter kan se på den knivskarpe skærm. Du kan også lege med den indbyggede 3D Creator, hvor du kan lave din egen 3D-model, du kan dele eller udskrive. Du er garanteret masser af underholdning med den imponerende mobiltelefon, og du kan bruge den både privat og til arbejdet takket være Dual-SIM.


Prisvindende skærmteknologi

Skærmen er en vigtig del af både design og funktionalitet. Sony har derfor udstyret mobilen med en 5,7” Full HD+ HDR-skærm, der suger dig ind, uanset om du ser film eller er på dit yndlings sociale medie. Den leverer det perfekte mix, af farver, kontraster og lysmætning.

Sony Xperia XZ2 har flere banebrydende teknologier indbygget i skærmen, så du får den bedst mulige oplevelse. Du får bl.a. dynamisk kontrastforbedring og X-Reality, der er en teknologi, du også finder i Sonys prisvindende BRAVIA-fjernsyn. Der er altså garanti for en skærmoplevelse uden lige.


Optag video i professionel kvalitet med Xperia XZ2

Vi kommunikerer i dag med video og billeder. Derfor har Sony udstyret Xperia XZ2 med et mobilkamera, der fanger alt i knivskarp kvalitet. Med Motion Eye-kameraet på 19 MP kan du tage exceptionelle stillbilleder på alle tider af døgnet – også om natten. Så kan du fange virkeligheden og de gode minder, så de altid er lige ved hånden.

Det stopper dog ikke her. Med Sony Xperia XZ2 kan du nemlig blive en mesterfotograf, da du kan optage video i professionel kvalitet. Med 4K HDR-videooptagelser fanger du altid øjeblikket med virkelighedstro farver, utroligt skarpe kontraster og en høj detaljerigdom. Du kan også optage din video i Full HD Super-slowmotion, der giver din optagelse en dramatisk effekt.

Der skal dog selvfølgelig stadig være plads til de sjove og kreative selfies. Du kan stadig tage lækre selfies med frontkameraet, der har indbygget SteadyShot, eller forvandle dine selfies til 3D-modeller med 3D Creator


Fordyb dig i underholdningen med perfekt lyd og billede

Skarpe billeder og god lyd går hånd i hånd. Det er bl.a. én af grundene til, at Sony har udstyret mobilen med Dynamic Vibration System, der smelter sammen med billedet og giver dig en 360 graders underholdningsoplevelse. Ser du f.eks. film på mobilen, bliver du suget direkte ind i handlingen. Med Sonys High-Resolution Audio er det ligesom at være der selv.

Sony tager entertainment to the extreme. Du får nemlig det ypperste af det ypperste med Xperia XZ2 – både mht. design, power og brugervenlighed. Med mobilen i hånden får du hurtigt et helt nyt perspektiv på underholdning.


Arbejd smartere og mere sikkert

Med din Sony Xperia XZ2 får du et ubrudt og elegant design, der er både støv- og vandafvisende. IP68-klassificeringen betyder nemlig, at du ikke skal være bange for at blive fanget i regnen eller have den med på stranden.

Den er også ideel som firmatelefon, da sikre virksomhedsløsninger og -apps, er en del af dens DNA. Du kan nemt administrere dine enheder til arbejdsbrug, og dens virksomhedsapps gør alt det hårde arbejde for dig. Styresystemet er Android 8 (Oreo) lige fra æsken, og det er tilpasset og opdateret til det nordiske marked i en særlig Nordic Edition.

Har du ikke tidligere haft en Sony-mobil, kan du nemt overføre kontaktpersoner, billeder og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til Sony Xperia XZ2. Det gør du nemt og sikkert med Xperia Transfer Mobile.


Salgspakken indeholder

Med i æsken får du også en Sony lynoplader (UCH12), der giver flere timers brug efter få minutters opladning.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Ebbe Krogh Kristensen 34 år, Hinnerup

Sony sætter nye standarder i byggekvalitet og ergonomi med den meget lækre Sony XZ2!

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Sony's designere har udfordret sin tidligere designfilosofi og har lavet en blød og afrundet telefon, som ligger utrolig godt i hånden. Man har kurvet bagsiden, så den buer blødt og rart ned i håndfladen. I mine hænder er det en langt bedre ergonomisk oplevelse end de mange papirtynde telefoner med skarpe kanter.
 
Telefonen er IP68 certificeret, hvilket betyder, at den er støv- og vandtæt ned til 30 minutter i 1,5 meters dybde. Dermed kan telefonen let tages på naturoplevelser uden bekymring for fugt og lignende.
 
Udover en velfungerende fingeraftryksscanner på bagsiden og de sædvanlige volumenknapper, er jeg nødt til at fremhæve den dedikerede kameraknap, som giver meget hurtig og naturlig adgang til kamerafunktionerne. Mere om det senere.
 
Skærmen har nogle små tynde bezels – altså lidt kant omkring sig. Det er jeg personligt glad for, da det gør telefonen meget mere modstandsdygtig end konkurrerende telefoner uden bezels, i forhold til at undgå brud i glasset. For nogen er det et forstyrrende element; for mig er det et kvalitetsstempel, for jeg ved bare, hvor ofte telefoner uden bezels går i stykker med revnede glas.

Navigation/Styresystem
Telefonen er meget let at komme i gang med at bruge. Sony har en nem opsætningsguide, som hjælper en i gang med opsætning af mail, facebook og lignende. 
 
Brugerfladen er genkendelig og bør være imødekommende for både Android og iPhone brugere, såvel som nytilkommende smartphonebrugere.
 
Sony skal have stor ros for ikke at fylde telefonen med bloatware, dvs. programmer, som er installeret på forhånd, som brugeren måske slet ikke har brug for. Ligeledes er der heller ikke lagt en masse grafiske tilpasninger af styresystemet ind, men i stedet lavet subtile tilpasninger, hvilket sikrer, at man får Android, som det præsenterer sig bedst.
 
Androidplatformen døjer med, at mange producenter er langsomme til at opdatere telefonerne. Sony har været blandt de allerbedste de seneste år til at få opdateret telefonen. I og med at der ikke er installeret bloatware og lavet en masse tilpasninger, er det meget lettere for Sony at vedligeholde softwaren på telefonen, og derfor skal man heller ikke vente længe på opdateringerne – det er et stor plus for mig.

Generel brug
Som nævnt ovenfor, er telefonen let at gå til og rar at bruge. Den er kvik og fuldstændig flydende i animationerne, og der er ikke tænkepauser, når man skifter imellem appsene. Ganske som man forventer af en topmodel. 
 
Batteritiden er i top, som de ofte er på Sony telefoner. De mange batterioptimeringer som Sony har lavet, samt det noget mindre ressourcekrævende Android Oreo, sikrer, at telefonen let holder en dag og til mit hverdagsbrug to. Samtidig har telefonen Quick Charge og det tager i underkanten af et par timer at lade den helt op.
 
I forhold til et designmæssigt synspunkt kunne fingeraftryksaflæseren på bagsiden måske have været placeret en kende længere mod toppen af telefonen, men det er nok en smagssag samt personligt alt efter, hvor stor ens hånd er.

Skærmen
Skærmen på 5,7" er bare vildt lækker og meget naturtro takket være Sonys store erfaring inden for skærmteknologier. Det er en personlig præference, men jeg kan bedst lide, når farverne er naturlige som på denne telefon - fremfor overkontrasterede, som andre telefonproducenter leverer. Sony giver brugeren mulighed for selv at fintune displayet, som i øvrigt er af den seneste udgave Gorilla Glas 5.
 
Når der skal ses video, så understøtter telefonen HDR indhold og kan samtidig konvertere indhold, som ikke er i HDR. Det betyder i ikke-tekniske termer, at video ser brandgodt ud på telefonen.
 
Skærmen er lysstærk og let at bruge udenfor i solskin, så der er ikke noget at sige om det. Opløsningen er set højere på andre telefoner, men det er ikke noget, jeg på nogen måde bemærker, da billedet er så flot. Jeg foretrækker, at telefonen har færre pixels at bruge krudt på for til gengæld at have en længere batteritid.

Kamera
Sony har som nævnt tidligere en dedikeret kameraknap. Det er enormt bekvemt, både når man starter kameraet op, men også når man tager billeder. Så behøver man ikke fedte rundt med sine fingre på skærmen, men kan i stedet fokusere ved at trykke kameraknappen halvt ned og så helt ned, når man vil tage billedet. 
 
Kameraet har både automatiske og manuelle indstillinger, som så mange andre telefonener og telefonen registrer let, hvad motivet er og indstiller sig derefter. 
 
Kameraet er lidt telefonens akilleshæl. Det er ikke dårligt på nogen måde og tager rigtig flotte og naturtro billeder af både landskaber og objekter med behagelige farver. Især dens portrætfunktion sidder lige i skabet. Jeg kunne bare godt have ønsket mig, at Sony havde lagt et objektiv i med noget større blænde, så den kunne suge mere lys ind i forbindelse med aftenbilleder. Her har nogle af konkurrenterne altså et forspring, som Sony burde kunne indhente med deres store viden inden for kameraer og optiker.
 
Til gengæld spiller telefonen, når vi taler videooptagelser. 4K opløsning ser bare knivskarpt ud på et stort fjernsyn. Samtidig kan telefonen som den eneste på markedet optage super slow motion i Full HD opløsning. Det giver nogle kanon fede muligheder kombineret med, at telefonen er lavet til at tage med ud og filme.

Lyd
Lyden er god og gennemtænkt. Jeg går ikke op i, om telefonen kan spille en balsal op. Jeg er til gengæld interesseret i, om kvaliteten af lyden er behagelig og detaljeret – og det er den. Telefonen har stereohøjttalere, som er placeret så hænderne ikke dækker for lyden, når du holder den. Det er et kæmpe plus for mig. Samtidig har Sony brugt deres store viden inden for lyd, og telefonen giver et væld af optimeringsindstillinger, hvis man har lyst til at fintune lyden.
 
Applikationer
Som nævnt tidligere er der et fåtal apps installeret til at starte med, og dem, man mangler, hentes bare på Google Play Store som på alle andre Android telefoner.
 
Som beskrevet før fungerer telefonen gnidningsløst, og der er ikke venten eller hakken i programmerne. Både spil og film afvikles fuldstændigt gnidningsfrit.
 
Internet
Netværksforbindelsen kører derudaf, og jeg har i flere sammenhænge konstateret, at forbindelsen til mobilnettet har været noget bedre end på konkurrerende telefoner. Det er noget, jeg sætter pris på, da jeg ofte er ude i naturen.
 
Generelt fungerer bluetooth, Wi-Fi og mobilnetværk som forventet for en telefon af denne klasse.

Andet
Sony har generelt lavet mange subtile og brugbare muligheder for tilpasninger af skærm, lyd, kamera og meget mere. Ganske som det hører sig til på en Android telefon. Det er jeg rigtig glad for, da jeg nyder at kunne skræddersy telefonen, som jeg gerne vil have det. Har man ikke ønske om den store tilpasning, kan man glæde sig over, at telefonen er let at benytte fra start af.

Grund
Jeg tildeler telefonen 5 stjerner. Der er meget få kritikpunkter i forhold til kamera og placering af fingeraftryksaflæser. Men på alle andre parametre er det en fantastisk telefon. Den er flot, ergonomisk og holdbar. Den er lynhurtig, veloptimeret og uden en masse ekstra forstyrrende og sløvende software. Dvs. at både fysisk og softwaremæssigt er kvaliteten bare gennemført hele vejen igennem.

5,7" skærm

1080 X 2160

19MP

4G LTE