Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ2 Compact Black Spar720,-
Spar720,-

Sony Xperia XZ2 Compact Black

Mobiltester-score

Køb den nu og få et PlayStation Plus årsabonnement med i købet (450 kr.) Husk at indløse det i Xperia Lounge App efter dit køb.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.155 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
313 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   3.927 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Sony Xperia XZ2 Compact

Hvis du gerne vil have alle de nyeste teknologier og en 5”-skærm i en kompakt størrelse, er Sony Xperia XZ2 Compact den helt rigtige mobil for dig. Det kan nemlig godt være, at der er tale om en kompakt størrelse, men den leverer ekstrem underholdning. Al indhold bliver vækket til live i en sådan grad, at det skaber en helt unik oplevelse – hver gang.

Den har en elegant og ubrudt finish og et design, der passer perfekt i hånden. Du kan vælge mellem farverne Black, Moss Green, Coral Pink og White Silver. Det flotte design danner rammen om skærmen, der leverer et billede i knivskarp kvalitet. Kameraet i Xperia XZ2 Compact leverer imponerende kvalitet, uanset om du bruger det til billeder, 4K-video eller Super-slowmotion.

Du får masser af timer uden opladning takket være det store 2.870 mAh batteri. Batteriet har også indbygget Smart Stamina, der får det til at holde endnu længere. Skulle du alligevel mangle strøm sidst på dagen, kan du bruge hurtigopladning samt trådløs opladning.


Se det hele mere klart med en imponerende skærm

Selvom den hedder Sony Xperia XZ2 Compact, går den ikke på kompromis med noget – især ikke skærmen. Den store 5” Full HD+ HDR-skærm giver nyt liv til alle dine yndlingsfilm og -apps med krystalklare detaljer og iøjnefaldende farver – så kan du se det hele mere klart.

Der er flere forskellige teknologier indbygget i skærmen, så du får den bedst mulige oplevelse i det daglige. TRILUMINOS giver en bredere farvepalet og mere naturlige skygger og nuancer. X-Reality er en teknologi, Sony også bruger i deres prisvindende BRAVIA-fjernsyn. Tilsammen giver de dig en knivskarp skærm på alle ledder og kanter.


Kamera med biografkvalitet

4K, knivskarpe kontraster, flere farver og detaljer og Motion Eye er blot nogle af ingredienserne i kameraet på Xperia XZ2 Compact. Sony har arbejdet hårdt på kameraet. Resultatet er et mobilkamera, der leverer tæt på biografkvalitet.

Det burde egentlig ikke være muligt at lave så skarpe og detaljerede film med så kompakt en mobil. Sony har dog formået at lave et kamera, der kan optage i 4K HDR, så du får mere kontrast, flere farver og skarpere detaljer. Du kan også optage videoer i Super-slowmotion, der fanger alle de ting, øjet ikke ser.

Bagkameraet på 19 MP med Motion Eye-teknologi, har en billedsensor med hukommelsesstak. Det giver dig ekstremt virkelighedstro billeder og videoer. Der er naturligvis stadig plads til de gode selfies – faktisk får du også her flere muligheder. Du kan nemlig vække dine selfies til live med 3D Creator på din Sony Xperia XZ2 Compact.


Ekstrem underholdning i kompakt størrelse

Xperia XZ2 Compact er indbegrebet af elegant skønhed i kompakt design. Designet er smukt og robust med en mat finish. Den flotte 3D-glasoverflade dominerer fronten på mobilen, der smukt rammes ind af en ramme uden samlinger.

Den har fået den højeste International Protection Rating en mobil kan få. IP68-klassificeringen betyder nemlig, at den praktisk talt er både støv- og vandafvisende. Så du kan trygt bruge den til løbeturen eller tage den med på stranden – Xperia XZ2 Compact kan klare det hele.

Selvom designet måske er kompakt, giver kombinationen af High-Res Audio og stereohøjttalerne nyt liv til din mobiloplevelse. Sammen med Full HD+ HDR-skærmen løfter den oplevelserne op på et helt nyt niveau.


Klar til hårdt arbejde fra start

Processoren gør det muligt at lave endnu mere med din mobil end tidligere. Den kan klare det hele – alt fra almindelige internetsøgninger til tunge, grafiske opgaver. De 4 GB RAM sørger for, at det hele kører uden problemer. Det eneste, du skal være nervøs for, er, at du kommer til at elske den alt for meget.

Sony Xperia XZ2 Compact er født med Android 8 (Oreo), der giver dig et lækkert interface, så du virkelig kan udnytte den kraftige hardware. Hvis du gerne vil have to SIM-kort i din mobil, bliver du ekstra glad. Den kommer nemlig med dual-SIM, så du f.eks. kan have din private mobil og arbejdstelefon samlet på ét device.

Du kan nemt overføre billeder, kontaktpersoner, apps og alt andet vigtigt til din nye Xperia XZ2 Compact med Xperia Transfer Mobile. Det gælder også ved overførsel fra andre mærker.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Tina Jensen 45 år, 4930 Maribo

Overordnet indtryk:
Sony Xperia XZ2 Compact er en vanvittigt lækker telefon. Som smartphone opfylder den til fulde alle mine behov. Den har en flot skærm, lyden er dejlig og klar, kameraet er nemt at betjene og billederne og filmene står knivskarpe. Dog er "tastaturet" lidt småt.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Jeg valgte modellen i Moss Green, det er en fed farve. Telefonen passer super godt i en lille hånd. Med den runde bagside og afrundede kanter føles den rar og behagelig at have i hånden, modsat min gamle model Sony Xperia Z5 Compact, der er mere kantet.

Eneste lille minus er, at der ikke er et jackstik til headset, høretelefoner mm. Men i stedet medfølger der et lille adapterstik til USB-C. Det vil give flere led og muligheder for en dårlig forbindelse.

Telefonen fremstår lækker og minimalistisk med hensyn til fingeraftryk og linse på bagsiden, samt volume-tænd/sluk- og kamera knap på siden. Særligt sidstnævnte synes jeg er rigtig fedt, da det signalerer nytænkning, innovation og jeg kan hurtigt tage billeder og optage film.

Navigation/Styresystem
Styresystemet er Android. Telefonen er lynhurtig, når jeg skal på nettet. Den virker hurtigt, når jeg arbejder i de forskellige menuer.

Det tog ingen tid at sætte telefonen op og komme i gang med at bruge den.

Telefonen er nem at designe og gøre til DIN telefon.

Generel brug
Designet med den afrundede bagside og kanter gør den virkelig rar at sidde med.

Den er nem at bruge og virker upåklageligt.

Jeg bruger selv kameraet meget og det giver skarpe billeder samtidig med, at der er en klar lyd på filmoptagelserne.

Batteriet har en god ydeevne og kan sagtens overkomme mit behov. Når dagen er omme, har jeg ofte mellem 40 - 50 % tilbage fra fuldopladt om morgen.

Samtidig er den hurtig til at genoplade - her holder Sony virkelig, hvad de lover.

Skærmen
Jeg kan virkelig godt lide, at det virker som om skærmen går en lille smule op i kanterne, derved ser det ud som om skærmen er lidt fordybet i selve telefonen. Det er super godt fundet på, da det vil minimere ridser, hvis telefonen ender med at ligge med skærmen nedad.

Skærmen reagerer hurtigt ved berøring, hvor min gamle Sony ”hakkede” mere.

Farverne står knivskarp og det er et godt lys på skærmen.

Skærmen er nem at betjene med en hånd. Den er nem at overskue og ikonerne fremstår klare.

Kamera
Kameraet med 4K opløsning er nemt at bruge. Det er alle pengene værd. Billederne og filmene er klare i farverne, detaljerne fremstår knivskarpe!

Via Superslowmotion opfanger kameraet de detaljer, man ikke selv ser, mens man optager.

Frontkameraet virker som en lampe, der lyser hele skærmen op. Det giver superskarpe billeder, selv i meget mørke rum. Som selfie-telefon er den optimal.

Lyd
Lyden er virkelig god - både ved afspilning af musik fra bl.a. Spotify eller Youtube.

Volumeknappen er nem at indstille, selv på max er lyden god og klar. Højtalerne i både bund og top af telefon giver en dejlig fyldig lyd og lyden forandrer sig ikke selvom telefonen ligger ned.

Selv ved opkald, Messenger eller notifikationer går lyden klokkeklart igennem.

Jeg parrede telefonen med mit anlæg og det var som at sidde inde i højtaleren, så klar var lyden.
Det er rart, når man har to teenagetøser der gerne vil danse.

Rating
Jeg giver Sony Xperia XZ2 Compact 5 ud af 5 stjerner!

5" skærm

1080 X 2160

19MP

4G LTE