Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Sony Xperia XZ2 + PS4 Pro Black Spar480,-
Spar480,-

Sony Xperia XZ2 + PS4 Pro Black

Køb den nu og få et PlayStation Plus årsabonnement med i købet (450 kr.) Husk at indløse det i Xperia Lounge App efter dit køb.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.335 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
493 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   8.247 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Du får både en Sony Xperia XZ2 og en PlayStation 4 Pro 1TB - betal fx over 24 måneder rentefrit.

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

PS4 Pro er den mest kraftfulde PlayStation nogensinde. Dynamisk 4K-gaming giver realistiske teksturer og spiloplevelser i særklasse, med dobbelt så meget GPU kraft som den almindelige PS4. Der er hele 1TB intern hukommelse, så du kan gemme spil, videoer og screenshots af dine bedste præstationer.

Sony Xperia XZ2

Sony har taget mobiltelefonen og underholdning til helt nye højder med Sony Xperia XZ2. Der er nemlig tale om et perfekt mix mellem Sonys ekspertise indenfor billede og lyd. Du kan vælge mellem farverne Liquid Silver, Ash Pink, Deep Green og Liquid Black.

Xperia XZ2 er designet til at røre dine sanser. Derfor er den lavet med en ubrudt 3D-glasoverflade, der giver et imponerende look, samtidig med at den ligger perfekt i hånden. Når du bruger den, er det nemt at fordybe sig i indholdet og underholdningen.

Du kan optage professionel kvalitet med kameraet, som du bagefter kan se på den knivskarpe skærm. Du kan også lege med den indbyggede 3D Creator, hvor du kan lave din egen 3D-model, du kan dele eller udskrive. Du er garanteret masser af underholdning med den imponerende mobiltelefon, og du kan bruge den både privat og til arbejdet takket være Dual-SIM.


Prisvindende skærmteknologi

Skærmen er en vigtig del af både design og funktionalitet. Sony har derfor udstyret mobilen med en 5,7” Full HD+ HDR-skærm, der suger dig ind, uanset om du ser film eller er på dit yndlings sociale medie. Den leverer det perfekte mix, af farver, kontraster og lysmætning.

Sony Xperia XZ2 har flere banebrydende teknologier indbygget i skærmen, så du får den bedst mulige oplevelse. Du får bl.a. dynamisk kontrastforbedring og X-Reality, der er en teknologi, du også finder i Sonys prisvindende BRAVIA-fjernsyn. Der er altså garanti for en skærmoplevelse uden lige.


Optag video i professionel kvalitet med Xperia XZ2

Vi kommunikerer i dag med video og billeder. Derfor har Sony udstyret Xperia XZ2 med et mobilkamera, der fanger alt i knivskarp kvalitet. Med Motion Eye-kameraet på 19 MP kan du tage exceptionelle stillbilleder på alle tider af døgnet – også om natten. Så kan du fange virkeligheden og de gode minder, så de altid er lige ved hånden.

Det stopper dog ikke her. Med Sony Xperia XZ2 kan du nemlig blive en mesterfotograf, da du kan optage video i professionel kvalitet. Med 4K HDR-videooptagelser fanger du altid øjeblikket med virkelighedstro farver, utroligt skarpe kontraster og en høj detaljerigdom. Du kan også optage din video i Full HD Super-slowmotion, der giver din optagelse en dramatisk effekt.

Der skal dog selvfølgelig stadig være plads til de sjove og kreative selfies. Du kan stadig tage lækre selfies med frontkameraet, der har indbygget SteadyShot, eller forvandle dine selfies til 3D-modeller med 3D Creator


Fordyb dig i underholdningen med perfekt lyd og billede

Skarpe billeder og god lyd går hånd i hånd. Det er bl.a. én af grundene til, at Sony har udstyret mobilen med Dynamic Vibration System, der smelter sammen med billedet og giver dig en 360 graders underholdningsoplevelse. Ser du f.eks. film på mobilen, bliver du suget direkte ind i handlingen. Med Sonys High-Resolution Audio er det ligesom at være der selv.

Sony tager entertainment to the extreme. Du får nemlig det ypperste af det ypperste med Xperia XZ2 – både mht. design, power og brugervenlighed. Med mobilen i hånden får du hurtigt et helt nyt perspektiv på underholdning.


Arbejd smartere og mere sikkert

Med din Sony Xperia XZ2 får du et ubrudt og elegant design, der er både støv- og vandafvisende. IP68-klassificeringen betyder nemlig, at du ikke skal være bange for at blive fanget i regnen eller have den med på stranden.

Den er også ideel som firmatelefon, da sikre virksomhedsløsninger og -apps, er en del af dens DNA. Du kan nemt administrere dine enheder til arbejdsbrug, og dens virksomhedsapps gør alt det hårde arbejde for dig. Styresystemet er Android 8 (Oreo) lige fra æsken, og det er tilpasset og opdateret til det nordiske marked i en særlig Nordic Edition.

Har du ikke tidligere haft en Sony-mobil, kan du nemt overføre kontaktpersoner, billeder og andet vigtigt indhold fra din gamle smartphone til Sony Xperia XZ2. Det gør du nemt og sikkert med Xperia Transfer Mobile.


Salgspakken indeholder

Med i æsken får du også en Sony lynoplader (UCH12), der giver flere timers brug efter få minutters opladning.


5,7" skærm

1080 X 2160

19MP

4G LTE