Så er det nu, du skal være hurtig, hvis du vil have en ekstremt hurtig og underholdende mobil i et tilbud, som de fleste vil være misundelige over. Den nye Sony XZ2 og XZ2 Compact byder på helt nyt og lækkert design med Full HD+ HDR skærm til kant, 18:9 format og et forbedret kamera med endnu bedre super slowmotion.

Til dig der elsker underholdning

Spækket med Sonys nyeste teknologier, så du kan opleve dit indhold på en helt ny måde med 5,7’’ Full HD+ HDR-skærm og Dynamic Vibration System.

En mobil med Sonys ekspertise indenfor lyd. Den indeholder High-Resolution Audio* og LDAC, hvilket betyder at du får den bedste lydoplevelse.

Optag videoer i professionel kvalitet med 4K HDR, der gør at du kan filme med mange detaljer og flotte farver. Du kan også optage i Full HD Super-slowmotion, der giver nogle fede effekter.

Designet har også fået en opgradering og ligger elegant i hånden. Ydermere fås den i fire unikker og flotte farver.

Du kan selvfølgelig også få Xperia XZ2 i en Compact model, hvor du stadig får en rigtig god og kraftfuld mobil – blot i en lidt mere kompakt størrelse.

* Kræver et kompatibelt headset med ledning og brug af et konverteringskabel

Ligger perfekt i hånden

Xperia XZ2 har en elegant 3D-glasoverflade, som giver en ensartet form med glidende overgange. Den ligger godt i hånden og giver dig den mest underholdende oplevelse.


Fås i fire helt unikke og flotte farver. Hvilken er din favorit?