Tablets

En tablet er på mange måder det bedste fra to verdener. En tablet er nemlig en blanding mellem en bærbar pc og en smartphone, og nogle tablets kan du endda ringe fra. Tablets fås i flere størrelser, både de helt små, der minder mere om en mobil og de større, der minder mere om en bærbar pc. 

Med en tablet har du mulighed for at arbejde fleksibelt, idet en tablet giver dig processorkraft og hukommelse, uden at du behøver at bære rundt på en væsentligt tungere bærbar pc. Med en tablet har du altid de vigtigste funktioner lige ved hånden – du kan tage noter, læse- og skrive mails, arbejde i f.eks. Word-dokumenter, tage billeder og meget mere. 

Du kan også bruge din tablet til underholdning, f.eks. se film, streame tv eller spille spil på den. Tabletten giver dig mulighed for at gøre alt dette på en skærm, der er større end mobilens og mindre end computerens, og så er tabletten let og supernem at betjene, og det gør den til et oplagt valg på farten. Tag den med i sommerhuset, på ferien, i toget til og fra arbejde, i sofaen og så videre. 

Med en tablet kan du både arbejde og sørge for underholdningen, lige meget hvor du befinder dig. Og er du til apps, finder du et væld af smarte apps til tablets, uanset hvilket styresystem, din tablet har. Se Call mes udvalg af tablets her på siden.  
Sorter :
Vis filter

Vis pris som

Kategorier

Type

Nulstil

Mærke

Nulstil

Styresystem

Nulstil

Skærmstørrelse

Nulstil
Skjul filter


 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon
 
Vælg en telefon

Vælg 2-3 mobiler og sæt dem op mod hinanden.