En sund pause fra hverdagen

TAL ORDENTLIGT FamilieCamp er blevet til i et samarbejde mellem Call me og Body Mind Academy, hvis stiftere Mette og Peter har stor erfaring i at arbejde med børnefamilier – også dem med særlige behov.

På campen hyldes menneskers forskellighed, og både børn og forældre lærer at se, anerkende og anvende egne og andres unikke egenskaber. Her dyrkes legen og kreativiteten, og sammen bliver deltagerne bedre til at sætte ord på alt det, de ser i og sætter pris på hos hinanden.
 

Derfor er vi i familien

Børnefamilie. Ordet alene giver et væld af associationer. Leg, liv og glade dage, venner og veninder, familiehygge, børnefødselsdage, lektier, fritidsaktiviteter, forældrearrangementer og fuld fart på. Masser af glæder, men også meget at skulle overkomme og leve op til.

Mange familier føler sig pressede. Måske er børnene oven i købet særligt sensitive, har en diagnose eller kæmper med andet, der gør hverdagen ekstra udfordrende. Måske har store og små bare brug for, at der bliver skruet lidt ned for tempoet – og op for nærheden og sammenholdet.

Familien er børns allerførste og tryggeste base. Vi vil gerne være med til at give børn og forældre ro, gode fællesoplevelser og redskaber til at se og forstå hinanden (endnu bedre). Ligesom vi vil sætte fokus på, at voksnes omgangstone smitter af på de små.
 

Kom med på FamilieCamp

FamilieCamp er blevet til i samarbejde med Body Mind Academy, der har stor erfaring i at arbejde med familier med særlige behov. På campen hyldes menneskers forskellighed, og både børn og forældre lærer at se, anerkende og anvende egne og andres unikke egenskaber. Her dyrkes legen og kreativiteten, og sammen bliver vi bedre til at kommunikere og sætte ord på alle de små og store egenskaber, vi ser i og sætter pris på hos hinanden.

TAL ORDENTLIGT FamilieCamp kører oftest fra fredag til søndag (kan være anderledes i forbindelse med ferier og helligdage). Ud over Body Mind Academys lærerige øvelser og varme nærvær får deltagerne både logi og god økologisk mad. Alt sammen for cirka 450 pr. pers. – resten betaler Call me. Hold øje med vores site, eller kontakt Body Mind Academy vedr. tid og sted for næste camp.

Call me sponsorerer jeres ophold

I kan deltage med hele familien eller med et enkelt barn + forælder. Call me sponsorerer det meste af jeres ophold. I skal blot betale 450 kr. pr. pers. og får til gengæld tre vigtige døgn med store oplevelser, der styrker selvværdet og varer længe. Prisen er inkl. kost og logi.

Vil I med?

Udfyld og send ansøgningsskemaet – så hører I fra os. Der er plads til 8-10 familier pr. camp, men vi lover jer, at alle får svar.

Tilmeld din familie for kun 450 kr. pr. person. Der er begrænsede pladser, så vi kan ikke garantere dig en plads da det er efter 'først til mølle princippet'. Vi vil svare alle, og planlægge individuelt med alle der skal afsted.

Ansøgning

Hvilken dag og sted ønsker du at deltage?
Når I tilmelder jer kan der være risiko for at Campen allerede er fyldt op. Men vi får løbende nye datoer for flere Camps, så I vil blive skrevet på venteliste, såfremt det har interesse, hvis Campen allerede er fyldt op.
Når I sender jeres ansøgning, bekræfter I ligeledes at være indforstået med, at Call me filmer og fotograferer under campen – og at materialet kan blive brugt i Body Mind Academy og Call me regi (til fx at vise et sammenklip af de forskellige aktiviteter). Samtidig forpligter I jer til at udfylde de evalueringsskemaer, vi sender ud til alle deltagere umiddelbart efter campen.

Hvilken stemme giver du videre?

Børn kopierer voksnes omgangstone. Kampagnen Hvilken stemme giver du videre? er en del af vores arbejde med TAL ORDENTLIGT.

Læs mere