En god
hjælp til
hverdagen

Hverdagen kan til tider føles som et nærmest umuligt puslespil, der SKAL gå op.
I dén virkelighed kan mange familier føle sig pressede på tid og overskud. Det er ofte de små ting, der vælter læsset. Men også ofte de små ting, der giver os overskuddet til at nyde hinanden.

TAL ORDENTLIGT FamilieCamp handler om, hvordan vi som familier arbejder som et team og bruger hinandens styrker, så vi sammen kan lægge puslespillet og få meget mere glæde i familien.

Vil I være en stærkere familie?

FamilieCamp er lavet i samarbejde med Body Mind Academy, der i den grad mestrer at arbejde med børnefamilier. På campen er der fokus på både børnenes og forældrenes unikke egenskaber og styrker. Her dyrkes legen og kreativiteten, og hvordan vi sammen bliver bedre til at kommunikere og sætte ord på alle de små og store egenskaber, vi ser i og sætter pris på hos hinanden.


TAL ORDENTLIGT FamilieCamp kører oftest fra fredag til søndag.

I kan deltage med hele familien eller med et enkelt barn + forælder. Call me sponsorerer det meste af jeres ophold. I skal blot betale 450 kr. pr. pers. og får til gengæld tre vigtige døgn med store oplevelser, der styrker selvværdet og varer længe. Og derudover er der både god økologisk mad og en varm seng at sove i.


Vil I med?

Udfyld og send ansøgningsskemaet – så hører I fra os. Der er plads til 8-10 familier pr. camp.

Der er begrænsede pladser, så vi kan ikke garantere dig en plads, da det er efter 'først til mølle princippet'. Vi vil svare alle, og planlægge individuelt med alle, der skal afsted.

Ansøgning

Vi har desværre fuldt booket resten af 2017, men har indtil videre følgende datoer i 2018

Hvilken dag og sted ønsker du at deltage?
Når I tilmelder jer kan der være risiko for at Campen allerede er fyldt op. Men vi får løbende nye datoer for flere Camps, så I vil blive skrevet på venteliste, såfremt det har interesse, hvis Campen allerede er fyldt op.

Når I sender jeres ansøgning, bekræfter I ligeledes at være indforstået med, at Call me filmer og fotograferer under campen - og at materialet kan blive brugt i Body Mind Academy og Call me regi (til fx at vise et sammenklip af de forskellige aktiviteter). Samtidig forpligter I jer til at udfylde de evalueringsskemaer, vi sender ud til alle deltagere umiddelbart efter campen.

Vores TAL ORDENTLIGT FamilieCamp er desværre fuldt booket på nuværende tidspunkt.
Hold øje her på siden for nye datoer.

Hvilken stemme giver du videre?

Børn kopierer voksnes omgangstone. Kampagnen Hvilken stemme giver du videre? er en del af vores arbejde med TAL ORDENTLIGT.

Læs mere