• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

OnePlus 8T

Fra den populære OnePlus 8T serien er OnePlus 8T den sidste model, vi har tilbage. OnePlus har siden lanceret en række nye og fede mobiler, der gør det nemt at finde den perfekte OnePlus til dine behov. Se dem alle samme her!

Filtrer

Et visionært brand

OnePlus var de første der tilbød en mobiltelefon, med 5G teknologien. OnePlus mener ikke at det kan betale sig at være først, men derimod at være bedst. For dem er det vigtigt, at produkterne og egenskaberne fungere til det yderste, så forbrugeren i sidste ende, får et produkt der både holder fysisk og teknologisk.

Med deres 7 Pro model, introducerede OnePlus en helt ny standard inden for mobil gaming. De havde formået at få skærmens opdateringshastighed op på 90Hz. Dette betød både en markant bedre brugeroplevelse, men også en helt ny oplevelse hvad angik gaming.

OnePlus har siden introduceret modeller med hele 120Hz opdateringshastighed.

Innovation

OnePlus er et innoverende brand, som ikke er blege for at prøve nye idéer eller features.

I et samarbejde med McLaren, skabte OnePlus en helt speciel mobil, som lånte flere egenskaber fra McLarens superbil, Speed Tail.

Mobilen var blandt andet lavet med kulfiber detaljer, de samme ikoniske farver og har påført McLarens velkendte varemærke.

Mobilen havde også en egenskab, hvor du med et enkelt strøg, kunne få kameraet til at forsvinde, ved at hele bagsiden af telefonen blev tonet. Samme detalje har McLarens superbil, blot med tagvinduet.

OnePlus Fællesskab

I 2020 åbnede OnePlus op for deres medskabelsesevents, som foregik online. Dette åbnede dørende for et bredere og mere meningsfuldt fællesskab.

Tusindevis af ideer blev samlet sammen under disse medskabelsesevents, som efterfølgende har været med til at skabe og forme OxygenOS. OnePlus tildeler derfor en stor tak, netop til deres forbrugere, for alt den uundværlige viden.

I 2020 er OnePlus’ fælleskab på over 3,3 millioner bruger, fordelt på over 5 kontinenter. OnePlus har mere end 5,5 millioner følgere fordelt på Twitter og Instagram.

OnePlus har for mission, at dele den bedste teknologi hånd i hånd, med dig som forbruger.

Få en OnePlus med verdensklasse abonnementer

Vi har selvfølgelig også gode og billige abonnementer, der passer perfekt til din nye OnePlus-mobil. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Du vælger selv det abonnement, der passer til dig og dine behov.

Hvis dine behov ændrer sig, kan du nemt skifte abonnement. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for. Vi har også et særligt børneabonnement, der giver tryghed for både forældre og barn i hverdagen.