• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret

Apple iPad Pro 2020

Filtrer

Apple iPad Pro 2020

Gang på gang formår Apple at overraske med nye og innovative produkter. Deres iPad Pros fra 2020, er bestemt ingen undtagelse. iPad Pro 2020 kommer med alt det bedste, fra ydeevne, design, skærm og funktioner. Blandt andet funktioner som giver dig mulighed for at redigere billeder og film på farten, med en utrolig høj kvalitet. Kombineret med en skærm i verdensklasse og valget imellem 12,9’’ eller 11’’ , er dette den perfekte partner på farten.

Rediger hvor som helts, når som helst

iPad Pro 2020 er spækket med alle de nødvendige applikationer, funktioner og specifikationer som gør det muligt at lave alt dit kreative arbejde på farten.

Apple iPad Pro er udstyret med en fantastisk Liquid Retina-skærm, som giver dig et utroligt skarpt og smukt billede. Selv om at skærmen er fantastisk at kigge på, ligger der en masse teknisk bag, som er med til at gøre skærmen til hvad den er. Skærmen har et bredt farveområde, hvilket betyder at dine billeder og film står ultra skarpt.

Hvis du elsker at lege med billeder og film, er Apple iPad Pro den perfekte enhed til dig. Du kan på farten redigere som en professionel og ved hjælp af skærmens høje standard, sikre du dig det mest optimale resultat, samt den fedeste brugeroplevelse. Du vil ligge mærke til selv de mindste detaljer, som hjælper dig med at højne niveauet på dit arbejde.

Skærmen har en opdateringshastighed på 120hz, som både betyder at du får en brugeroplevelse der er ud over det normale, om det så gælder arbejde eller spil. Hvis du benytter din iPad til at spille på, vil du med sikker hed blive elle vild med skærmens opdateringshastighed. 120hz betyder, at skærmen opdatere 120 gange i sekundet og specielt i spil hvor det går rigtigt hurtigt, vil du opleve at du får en fordel.

Lynhurtig og professionel

Med Apples A12Z-Bionic processor, kan du tryk og sikkert presse din iPad til det yderste. Denne processor er hurtigere end de fleste bærbare, så du kan derfor trykt smide de mest krævende opgaver efter den, da den kan klare det.

A12Z-Bionic processoren har 8 kerner, som er med til at sikre at du får den højeste performance og samtidig vil opleve en totalt gnidningsfri proces når du arbejder. De 8 kerner er perfekte at have, når du laver kreativt arbejde, da det som regel kan være tungt arbejde og her derfor brug for en masse kræfter.

Med Apple iPad Pro kan du være sikker på, at alt lige fra let billede og film redigering, til tunge arbejdsopgaver som udvikling af 3D-modeller og redigering af 4K-videoer, vil føles som en leg. A12Z-chippen er udstyret med Neural Engine, hvilket betyder at chippen benytter sig af machine learning, som i visse tilfælde, vil give dig en endnu bedre oplevelse, ved brug af bestemte apps som tillader det.