Samsung Gear VR bringer dig direkte ind midt i dine yndlingsspil og –film. Gear VR er et virtual reality headset til Samsung Galaxy smartphones, der giver brugeren en illusion af 3D. Flere af telefonerne i Samsung Galaxy-serien er kompatibel med det unikke headset, og du kan allerede få en masse indhold til Gear VR – blandt andet spil, film og filmtrailers samt forskellige apps.

Virtual reality teknologien har været her længe, men det krævede tidligere store og dyre maskiner til selv de mest simple spil. De senere år er det dog blevet muligt at få teknologien helt hjem i din stuer. Gear VR er udviklet af Samsung i samarbejde med Oculus, og headsettet gør teknologien tilgængelig for de fleste. Gear VR ændrer både din spil- og filmoplevelse radikalt, da headsettet placerer dig midt i dine yndlingsspil og favoritfilm. Det er yderst nemt at bruge, da du bare sætter den til din Samsung Galaxy smartphone, og så er du klar.

Samsung Gear VR til smartphones

Samsung Gear VR er et virtual reality headset, der er udviklet af Samsung i samarbejde med Oculus VR – firmaet bag de kendte Oculus Rift.

Når du sætter det til din smartphone, fungerer din telefon som headsettets processor. Gear VR headsettet indeholder højteknologiske linser, der giver brugeren en illusion af 3D. Du kobler selve headsettet og smartphonen sammen via et micro-USB stik.

Der følger et touchpad med, når du køber en Gear VR, og der er en tilbage-knap på siden samt en afstandssensor der måler afstanden til dit hoved – så det ved, hvornår det er i brug.

Det medfølgende touchpad og knappen på siden af Gear VR er lavet, så du kan interagere med de virtuelle omgivelser.

Når du spiller 3D-spil med Gear VR headsettet på, vil du opleve, at det er som om, at du befinder dig midt i spillet. Det vil ændre din spiloplevelse totalt, og du kan opleve det hele hjemme på sofaen.

Smartphones kompatible med Gear VR

Det er ikke alle smartphones, der er kompatible med Samsungs Gear VR. Det er indtil videre kun flagskibene i Samsung Galaxy serien, du kan bruge sammen med Gear VR, som det ser ud nu. Dette vil dog ændre sig, efterhånden som teknologien bliver udbredt.

Smartphones kompatible med Gear VR:

Samsung Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge+.

Fremtidige telefoner der vil være kompatible med Gear VR, vil højst sandsynligt også være smartphones fra Samsung, da det også er virksomheden bag headsettet.

Indhold til Gear VR

Når du har købt din Gear VR, får du et bredt udbud af forskelligt indhold, der er specieldesignet til Gear VR. Med Gear VR Innovator Edition til Samsung Galaxy S6, får du blandt andet Oculus Store, Oculus Cinema og VR Games med en masse spændende og unikt indhold.

Indhold til Gear VR:

• Oculus Store – det er her, at du kan se de nyeste 3D-filmtrailers, film, spil og kursusapps. De kan downloades gratis på Oculus E-Store.

• Oculus Cinema – din helt egen personlige virtual reality biograf. Se film og dine egne videoklip på en helt ny måde - du kan også vælge mellem en række spændende visningsindstillinger.

• VR Games – Gear VR registrerer dine hovedbevægelser, så du føler, at du er befinder dig midt i dit yndlingsspil. Du kan også tilslutte en Samsung Gamepad og andre Android-spillekonsoller.

Der ligger allerede en masse spændende indhold klar til dig med Gear VR, og der kommer kun mere i fremtiden.