• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Motorola

Motorola opfandt den første mobiltelefon og har efterfølgende haft en lang tradition for, at lave innovative og gode mobiltelefoner. De populære Motorola-telefoner er kendte verden over, hvor det stilrene design, skarpe linjer og høje kvalitet går igen. Motorola er kendt for at producere smartphones med stærke kameraer, flotte skærme og masser af spændende funktioner. Alt sammen til priser, hvor alle kan være mere.

Motorola kombinerer høj brugervenlighed, flot design og avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter. Læs mere herunder og vælg din nye Motorola-mobil.

Motorola står for innovativt design og høj kvalitet

En Motorola-telefon er kendetegnet ved at være lavet i et flot design og i en rigtig god kvalitet. Når du får en Motorola-telefon i hånden, kan du fornemme, at telefonen er robust, stærk og i en rigtig god kvalitet.

Motorola-telefoner skiller sig ud ved at være innovative og udstyret med det bedste inden for både kameraer og skærme. Derudover får du altid et godt batteri i din Motorola, så du kan nyde den dagen lang uden bekymringer.

Motorola udvikler deres telefoner til Android fra Google. Gennem Google Play Store kan du hente masser af apps, så du kan du få endnu mere ud af din Motorola. Og så har du mulighed for at gøre telefonen helt til din egen.

Motorola Moto er linjen af smartphones, du kan få, hvis du vælger en Motorola. Moto kommer i forskellige udgaver, og hos Call me kan du altid få Moto til en skarp pris. Moto kører på Android og er udstyret med en af markedets stærkest processorer.

Moto er udstyret med den nyeste smartphone-teknologi, og vælger du en Moto, kan du være sikker på, at du har en smartphone, der er på højde med de bedste smartphones på markedet.

Fra radioer til moderne smartphones - historien om Motorola

Historien om Motorola går langt tilbage. Helt tilbage til 1920’erne hvor Motorola producerede radioer i det billige prisleje til amerikanske kunder. Motorola blev hurtigt kendt som en af de førende producenter af radioer og walkie-talkier i USA, og de var også med til at hjælpe De Allierede Styrker ved at levere netop radioudstyr.

Faktisk er historien bag Motorola præget af en del historisk prominens. Motorola stod nemlig også bag den radioforbindelse, der bragte lyd fra Månen til Jorden tilbage i 1960’erne.

Siden da har Motorola udviklet sig til det, vi kender i dag. En stor producent af smartphones, hvor Motorola-telefoner er blandt de mest udbredte og populære på verdensplan.

Motorola producerer stadig mange forskellige former for elektronisk udstyr, og de er var også blandt de første til at bringe begrebet “smartphone” ud til folket. Med deres Motorola Droid kom de i 2002 med den første ægte Android-smartphone, og dette har skabt grundlaget for de Motorola-telefoner, vi kender i dag.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT