• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Motorola Edge

Motorola har været med fra starten, hvor de var med til at opfinde den første telefon. Siden da er det gået stærkt og kun gået en vej. Nemlig fremad. I dag er Motorola blandt verdens førende producenter af moderne smartphones til lave priser. Vælger du Motorola, får du noget af det bedste, men du betaler ikke tilsvarende for det, som du gør for konkurrenternes mobiler. Dette indkapsler Motorola Edge-serien. 

Med Motorola Edge-serien kan du vælge mellem nogle af markedets bedste smartphones i den helt høje ende af skalaen. Og så kan du vælge de mere lette, budgetvenlige modeller. Netop derfor kalder Motorola Edge for, ja, Edge, da de tager value-for-money helt til grænsen. 

Herunder kan du se vores udvalg af mobiler i Motorola Edge-serien og købe din til en skarp pris hos Call me. 

Filtrer

Alle Motorola mobiler

Value for money med Motorola Edge

Som nævnt er Motorola blandt de bedste i verden til at producere avancerede smartphones til meget skarpe priser. Dette er også kendetegnende ved Motorola Edge-serien. 

I 2020 kom den første udgave i Edge-serien. Her var Motorola Edge spækket med avancerede features som 128 GB intern hukommelse, en stærk OLED-skærm, et stærkt kamera, fingeraftrykslæser og et batteri, der holder hele dagen. 

Alt sammen selvfølgelig understøttet af den nyeste Android-teknologi og fuld adgang til Google Play Store. 

Motorola Edge-serien fra 2020 blev en stor succes, og ikke overraskende blev den efterfulgt af nye serier, som du kan læse mere om herunder.

MOTOROLA EDGE 30 PRO: MEGET MERE POWER OG FRIHED

Motorola imponerer fortsat med deres Edge-serie. Særligt med den voldsomme Motorola Edge 30 Pro får man som forbruger en helt unik og overbevisende smartphone-oplevelse. 

Motorola Edge 30 Pro er udstyret med en ekstremt stærk processor og kameraer, der skyder præcise og fokuserede optagelser. 

I Motorola Edge 30 Pro sidder den hidtil hurtigste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor, som giver dig kræfter, der hører til i den absolutte top af smartphone-hierakiet. Dette kombinerer Edge 30 Pro med to avancerede kameraer. Du kan tage overbevisende billeder og videoer med både front- og bagkameraet. Og dette kan du gøre, uanset om du befinder dig svagt eller stærkt lys. 

Motorola Edge 30 Pro gengiver alle detaljer knivskarpt takket være en 6,7” OLED-skærm med HDR10+ og voldsomme 144 Hz i opdateringshastighed. Derudover byder Edge 30 Pro på et batteri, der holder hele dagen og giver dig maksimal fleksibilitet.

Motorola Edge 20: Spækket med spændende features

Efterfølgeren til den første Motorola Edge-serien, Motorola Edge 20, kommer med masser af spændende features. Optisk zoom, trådløs opladning og udvidet hukommelse med et microSD-kort er bare noget af det, du får med Edge 20-serien.

Edge 20-serien indeholder tre modeller: Motorola Edge 20, 20 Pro og 20 Lite. Alle kan lades op lynhurtigt, enten på traditionel vis eller via trådløs opladning. Alle tre Motorola Edge 20-modeller har stærke kameraer, hvor vilde zoom- og stabiliseringsfunktioner hjælper dem. 

Uanset hvilken model i Motorola Edge 20-serien du vælger, får du ekstremt meget mobil for pengene. 

Læs mere om de forskellige Motorola Edge 20-modeller

Med Motorola Edge 20, som både er navnet på serien og en af modellerne, får du hele 108 MP i en skøn kombination med 3x optisk zoom og 30x Super Zoom. Dermed har du alle forudsætninger for at kunne gemme dine øjeblikke i meget høj kvalitet. Og når du så skal gense dine favorit øjeblikke, sker det på den 6,67” store HDR10+ OLED-skærm. 

Den stærkeste Edge-model er Motorola Edge 20 Pro. Du får samme megapixels, men du får også hele 50x Super Zoom og 5x optisk zoom. Med den ekstreme 6,67” OLED-skærm med de utrolige 144 Hz i opdateringshastighed bliver ingen detaljer glemt. Alt bliver gengivet til perfektion, og med den lynhurtige Qualcomm Snapdragon 870-processor samt et stort batteri er der ydelse nok til hele dagen. 

Den prisvenlige og lettere Motorola Edge 20 Lite rummer meget af det, de andre modeller gør. Her koster den bare markant mindre. Du får alle de vigtigste funktioner samt de 108 megapixels. 

Batteriet er endda større i Motorola Edge 20 Lite. Dermed kan du nyde endnu mere frihed og mere tid med din Edge 20 Lite, inden du skal lade den op igen.