Mobiltelefoner

Vi har alle de mest populære mobiler til gode priser - og helt uden binding. Se vores stærke tilbud her på siden.
Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Find en mobil, der passer til dig

Hvilken mobil er den rette til dig? Uanset hvilke ønsker du har til din nye mobil, opfylder vi dem. Hvis du gerne vil have den nyeste model, kan du forudbestille den hos os. Er prisen det vigtigste for dig, kan du gå på opdagelse blandt vores gode tilbud for at finde din nye mobil.

Læs videre her, og bliv klogere på vores udvalg af mobiler.

 

Mobiler på tilbud

Elsker du et godt tilbud? Så er vores udvalg af mobiler på tilbud lige noget for dig. Du finder altid gode tilbud på populære mobiler hos os. Vi har både nye og gamle mobiler. Vores tilbud skifter løbende, så hvis der er en særlig mobil, du er på jagt efter, anbefaler vi, at du holder øje på vores tilbudsside. Vi har eksempelvis tit tilbud på både iPhone og Samsung Galaxy.

Når du køber en af vores mobiler på tilbud, kan du frit vælge mellem alle vores abonnementer. Derfor er du altid sikker på at få den løsning, der er den bedste for dig, når du køber din nye mobil hos os.

 

Vandtætte mobiler

Har du nogensinde druknet en mobil? Så ved du, hvor praktisk det er at have en vandtæt mobil. Der er stor forskel på, hvor vandtæt vandtætte mobiler er. På vores side med vandtætte mobiler, finder du mobiler med klassificeringen IP67 og IP68, der henholdsvis kan tåle en vanddybde på under 1 meter og over 1 meter.

Selvom du vælger en vandtæt mobil, er der ingen garanti for, at den holder til en svømmetur. Vi anbefaler derfor, at du ikke bevidst tester, om din mobil er vandtæt ved at lægge den ned i et glas vand, tage den med i bad eller lignende. Skulle uheldet være ude, burde en vandtæt mobil dog kunne klare mosten.

  

Mobiler med stor skærm

Der var engang, hvor mobiler skulle være så små som overhovedet muligt. Sådan er det ikke længere! Hos Call me finder du et stort udvalg af mobiler med stor skærm, som gør det muligt for dig at få det hele med, når du surfer på nettet, spiller spil på mobilen eller streamer film, serier eller sport på farten.

Uanset om du er til iPhone eller Android, kan du vælge mellem flere forskellige mobiler med en skærm på 5,5 tommer eller derover hos os. Vi tilbyder i øvrigt afbetaling på alle vores mobiler. Du kan enten afbetale i 6, 12 eller 24 måneder.

 

Mobiler til børn

For ikke så længe siden, var det utænkeligt at give et barn en mobil. Sådan er det ikke længere. Som tilfældet også er hos voksne, har børn meget kontakt med deres venner digitalt i dag. Derfor har de brug for mobiler til at kommunikere med hinanden.

Eftersom de færreste husstande efterhånden har fastnettelefoner, er det også rart for børn at have en mobil, så de kan ringe en voksen, når det er alene hjemme efter skole.

De fleste forældre er skeptiske ved at give deres børn en dyr mobil. Derudover er det vigtigt, at dit barns første mobil ikke er for stor, og at den er nem for barnet at bruge den. Vi har samlet alle vores bedste mobiler til børn for at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige. Hvornår må dit barn få sin første mobil?