• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Tablets

Køb din nye, billige tablet her på siden, hvor vi altid har et godt tilbud til dig. Her finder du et bredt udvalg af gode og billige tablets til ethvert behov. Vi har Huawei og Samsung tablets samt de populære Apple iPads. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige tablets, så du kan finde den, der passer perfekt til dig, uanset om du er til en stor skærm, masser af power, et stort batteri eller noget helt fjerde. Se hele udvalget nedenfor, og find din nye tablet til at surfe, spille, game og læse på. De kan nemlig det hele.

Filtrer

iPad tilbehør

Stort udvalg af tablets - Find din nye tablet her

Køb din nye, billige tablet her på siden, hvor vi altid har et godt tilbud til dig. Her finder du et bredt udvalg af gode og billige tablets til ethvert behov. Vi har mange forskellige Android-tablets samt de populære Apple iPads. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige tablets, så du kan finde den, der passer til dig, uanset om du er til en stor skærm, masser af power, et stort batteri eller noget helt fjerde. Se hele udvalget nedenfor, og find din nye tablet til at surfe, spille, game og læse på. De kan nemlig det hele.

Hvilken tablet skal jeg vælge?

Det afhænger af dit behov. Men vi har gjort det nemt for dig at vælge en mellem vores smarte tablets. Vi har nemlig gjort det nemt at sammenligne de forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige tablet, der passer til dit behov.

Klik på ”Sammenlign” under hver tablet, du gerne vil se nærmere på. Så får du vist specs for hver enkelt tablet. Du er garanteret høj kvalitet med vores tablets, hvor flere er bedst i test. Du kan også nemt se priserne for hver enkelt tablet. Det gør det let at finde den billigste tablet eller en tablet på tilbud.

Når vi snakker tablets, er det ofte iPad vs. Android, der tales om. iPad’en er en af de mest populære tablets på markedet, men Android-producenterne laver også imponerende tablets. Det kan ofte være en god ide at gå efter samme styresystem som på din din mobil. Har du en Android-mobil, kan du f.eks. vælge en tablet fra Samsung eller Lenovo, mens en iPad er ideel som tablet, hvis du har en iPhone.

Når du har valgt din tablet i vores udvalg, skal du også vælge et billigt mobilt bredbånd-abonnement. Det lynhurtige mobile internet kan du tage med dig overalt i Danmark. Du kan også bruge SIM-kort i din tablet og iPad.

Hvad er forskellen mellem at vælge en tablet med Android og en iPad?

Fælles for alle tablets hos Call me - og de fleste tablets generelt - er, at du kan hente massevis af apps, som gør din tablet til din helt egen. Det kan du, uanset om du vælger Android eller en Apple iPad.

Forskellen på de systemer er, at iPadOS, der er systemet på iPad, er en smule mere lukket og låst, end det er på Android. Her har du flere muligheder for at lege med widgets og i højere grad gøre din tablet til din egen. Dog er Apple blevet bedre og mere “løse” på den front, men det er stadig Android-tablets, der fører.

Ofte vælger man styresystem til sin tablet ud fra det, man har til sin smartphone. Altså vælger iPhone-brugere iPad, og Android-brugere vælger - ja, du har gættet det - Android.

Tablets og smartphones minder på mange måder om hinanden, og styresystemerne er på mange områder ganske identiske. Derfor vælger mange det, de kender og har i forvejen.

Men de primære forskelle er, at iPadOS er en smule mere lukket end Android. Og med iPad får du en lettere og mere genkendelig brugerflade, end du gør på Android, der veksler fra producent til producent.

Leder du efter en billig tablet på afbetaling?

Du kan altid gøre en god handel på en tablet hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af de mest efterspurgte tablets på markedet, uanset om du er til iOS eller Android.

De lave priser får du selvfølgelig også med vores abonnementer, så du ikke skal bekymre dig om dit dataforbrug.

Det eneste, du skal bekymre dig om, er at finde en god tablet, der passer perfekt til dine behov. Er det en iPad, der er lige dig, eller er det en af de lækre Android-tablets fra Samsung og Lenovo, der rammer plet? Find dine favoritter, og sammenlign dem. Så kan du hurtigt få syn for sagen.

Hvis du gerne vil have en tablet på afbetaling, kan du selvfølgelig det. Når du har valgt din tablet, kan du vælge afbetalingsperiode – 6, 12 eller 24 måneder. Det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer – bare gode, lave priser på din nye tablet.

En ny tablet er skabt til at tegne, læse og spille på

En tablet kan bruges til mange ting. Det er ikke uden grund, at mange skifter deres bærbare computer ud med en tablet. Du kan nemlig mange af de samme ting med en tablet i dag, som du kan med en bærbar computer.

Hvis du eller børnene elsker at tegne, skal du gå efter en tablet med pen. Samsung Galaxy Tab S-modellerne kommer med den imponerende S Pen, mens du kan tilkøbe en Apple Pencil til de populære iPad, iPad Air eller iPad Mini. Så kan I slippe fantasien og kreativiteten løs. Det er også bedre for miljøet, da I så ikke bruger en masse papir.

Hvis du skal bruge din tablet til at game eller køre tunge programmer, bør du investere i et af flagskibene fra Apple eller Android-producenterne. Så er du sikret en tablet, der kan klare det, du kræver af den. Er det en tablet til at læse bøger med, du mangler, kan du med fordel gå efter den billigste pris.