• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Tablets

Køb din nye, billige tablet her på siden, hvor vi altid har et godt tilbud til dig. Her finder du et bredt udvalg af gode og billige tablets til ethvert behov. Vi har Huawei og Samsung tablets samt de populære Apple iPads. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige tablets, så du kan finde den, der passer perfekt til dig, uanset om du er til en stor skærm, masser af power, et stort batteri eller noget helt fjerde. Se hele udvalget nedenfor, og find din nye tablet til at surfe, spille, game og læse på. De kan nemlig det hele.

Filtrer

Vi har gjort det nemt at finde den bedste tablet

Hvilken tablet skal jeg vælge? Det kan være svært at vælge blandt de forskellige modeller. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige. Klik på ”Sammenlign” under hver tablet, du gerne vil se nærmere på. Så får du vist specs for hver enkel tablet. Du er garanteret høj kvalitet med vores tablets, hvor flere er bedst i test.

 

Du kan også nemt se priserne for hver enkel tablet. Det gør det let at finde den billigste. Når vi snakker tablets, er det ofte iPad vs. tablet, der tales om. iPad’en er en af de mest populære tablets på markedet, men Samsung og Huawei laver også imponerende tablets. Det kan ofte være en god ide at gå efter samme styresystem som på din mobil. Har du en Android-mobil, kan du f.eks. vælge en tablet fra Samsung eller Huawei, mens en iPad er ideel som tablet, hvis du har en iPhone.

 

Når du har valgt din tablet i vores udvalg, skal du også vælge et billigt mobilt bredbånd-abonnement. Det lynhurtige mobile internet kan du tage med dig overalt i Danmark. Du kan også bruge SIM-kort i din tablet og iPad.

 

Leder du efter en billig tablet på afbetaling?

Du kan altid gøre en god handel på en tablet hos os. Vi har nemlig et perfekt udvalg af de mest efterspurgte tablets på markedet, uanset om du er til iOS eller Android. De lave priser får du selvfølgelig også med vores abonnementer, så du ikke skal bekymre dig om dataforbrug.

 

Det eneste, du skal bekymre dig om, er at finde en god tablet, der passer perfekt til dine behov. Er det en iPad, der er lige dig, eller er det en af de lækre Android-tablets fra Samsung og Huawei, der rammer plet? Find dine favoritter, og sammenlign dem. Så kan du hurtigt få syn for sagen.

 

Hvis du gerne vil have en tablet på afbetaling, kan du selvfølgelig det. Når du har valgt din tablet, kan du vælge afbetalingsperiode – 6, 12 eller 24 måneder. Det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer – bare gode, lave priser på din nye tablet.

 

Perfekte til at tegne, læse og spille på

En tablet kan bruges til mange ting. Det er ikke uden grund, at mange skifter deres bærbare computer ud med en tablet. Du kan nemlig mange af de samme ting med en tablet i dag.

 

Hvis du eller børnene elsker at tegne, skal du gå efter en tablet med pen. Samsung Galaxy Tab-modellerne kommer med den imponerende S Pen, mens du kan tilkøbe en Apple Pencil til din iPad. Så kan I slippe fantasien og kreativiteten løs. Det er også bedre for miljøet, da I så ikke bruger en masse papir.

 

Hvis du skal bruge din tablet til at game eller køre tunge programmer, bør du investere i et af flagskibene fra Apple eller Samsung. Så er du sikret en tablet, der kan klare det, du kræver af den. Er det en tablet til bøger, du mangler, kan du med fordel gå efter den billigste pris.