• Levering: 1-2 hverdage
 • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
 • 14 dages fri returret
 • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
 • 14 dages fri returret
 • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Apple iPad

Er du på udkig efter en ny iPad til en stærk pris? Så har vi hos Call me flere gode forslag. Den populære tablet kan du både bruge til studie, arbejde, skole og underholdning derhjemme. De nyere modeller er desuden med det imponerende Retina skærm, som giver et virkelig skarpt billede. Og så tilbyder vi naturligvis både de større iPad Pro modeller såvel som iPad Mini. På den måde kan du finde lige den iPad, du mangler. Uanset hvilken du vælger, så vil du få en visuel oplevelse, der virkelig holder. Du kan finde din nye iPad hos Call me.

Filtrer

HVAD ER EN IPAD?

En iPad er en tablet fra Apple, og den kaldes også for en af de første tablet-computere. Den første udgave så dagens lys i 2010, og den blev hurtigt populær. I løbet af tre måneder havde den en markedsandel på imponerende 95%.

Med en iPad kan du gå på internettet – både via mobilt bredbånd og Wi-Fi – og der er også mange forskellige apps, der giver dig mange af de samme funktioner som på en almindelig computer. De forskellige apps henter du i App Store – nogle er gratis, mens andre koster penge.

Du bruger multi-touch (fingrene) til at navigere rundt på din iPad. Du kan skrive mails, holde styr på kontakter, se film, spille spil og meget andet, du også kan på en almindelig bærbar.

FORSKELLIGE GENERATIONER OG TYPER iPADS

Apple bruger navnet ”iPad” på alle deres tablets. De navngiver dem typisk efter, hvilken generation der er tale om – eksempelvis 3. generation må ikke forveksles med 3G-internet. Der er dog også forskellige udgaver og typer af den klassiske tablet.

 • iPad – den oprindelige iPad (nye modeller angives med ”X generation”)
 • iPad 2 – en nyere udgave af tabletten (udgik i 2014)
 • iPad Air – tyndere og lettere end den almindelige iPad
 • iPad Mini – en mindre udgave af den klassiske model
 • iPad Pro – lavet til professionelle brugere og større på alle parametre

Hver ny generation har opgraderet hardware, og de kommer typisk med det nyeste styresystem. Det lille –i på alle devices fra Apple stammer fra iMac, der var målrettet internettet. Det står for flere forskellige ting: internet, individualitet, instruktion, inspiration og information.

IPAD AIR 2022: DEN NYESTE IPAD AIR FRA APPLE ER LANDET

Med den nye iPad Air 2022 får du glæde af den kraftfulde M1-chip fra Apple, der giver dig et enormt boost i ydeevnen, så du kan gøre, hvad du vil - uden forsinkelser. Den nye M1-chip giver dig også en endnu mere effektiv batteritid, så du kan bruge din iPad Air hele dagen.

Derudover er iPad Air 2022 udstyret med et nyt ultravidvinkel frontkamera med I fokus-funktion og 5G, så du kan udfolde din kreativitet og produktivitet, uanset om du er hjemme eller på farten.

Du kan vælge mellem fem, flotte farver, så du kan få det udtryk, der passer til din stil. Uanset hvad du foretager dig på din iPad Air 2022, så vil alt stå lysende klart og skarpt med den 10,9” Liquid Retina-skærm.

Derudover er iPad Air 2022 udstyret med et 12 MP kamera med vidvinkel på dens bagside, så du let kan tage skarpe billeder, og du kan tilmed optage video i 4K, scanne dokumenter og indrette din bolig på ny via den smarte augmented reality-teknologi. iPad Air 2022 er altså et yderst alsidigt redskab til optagelse, redigering og deling.

Naturligvis kan du også bruge iPad Air 2022 sammen med andet tilbehør fra Apple. Således kan du både være produktiv med Apple Pencil og Magic Keyboard.

NY APPLE IPAD 9TH GEN OG IPAD MINI I 2021

En ny iPad og en ny iPad mini er blevet lanceret af Apple. Med de nyeste og mest avancerede funktioner, som en moderne tablet kan have, og Apples iPadOS 15 er iPad og iPad mini stærkere og bedre end nogensinde.

iPad mini har fået et helt nyt design. Den er stadig lille og kompakt, men designet læner sig nu mere op ad det, du kender fra iPad Pro. iPad mini er derudover også ekstremt kraftfuld trods den lille størrelse. Med A15 Bionic-chippen får du den hurtigste chip, som Apple nogensinde har produceret. Dermed går alting hurtigt indeni iPad mini. Og skal det gå stærkt omkring dig, kan du koble din iPad mini til det lynhurtige 5G-netværk.

Med Apple Pencil og Smart Keyboard kan du få endnu mere ud af din iPad mini.

Den klassiske iPad er også tilbage, men med meget mere end du kender den for. Den er nemlig blevet kraftigt forbedret. Med A13 Bionic-chippen og et bedre batteri, er iPad 9th Gen. langt bedre end forgængeren. Kobl din Apple Pencil eller Smart Keyboard til, eller nyd den avancerede Center Stage-teknologi. Du bestemmer. iPad 9th Gen. kan det meste.

Vil du have besked, når du kan forudbestille iPad 2021 eller iPad mini 2021? Så snart vi er klar med mulighed for at forudbestille, kan vi give dig besked. Du kan tilmelde dig nyheder fra Apple ved at sende en sms med teksten: Applenyt til 1919. Det er selvfølgelig gratis, og du kan nemt framelde dig igen.

HVAD ER DER NYT VED 9. GENERATION AF DEN KLASSISKE IPAD?

Med den nye iPad får du flere funktioner end nogensinde. Den er sjovere, og den er bedre end forgængeren. iPad 9th Gen er kraftfuld og stilren. Den er med andre ord alt det, du kan forvente af en moderne tablet.

Med sin smukke 10,2” Retina-skærm får du en knivskarp gengivelse af alt, hvad iPad 2021 har at byde på. Netop på grund af de 10,2” bliver iPad 9th Gen. også kaldet iPad 10,2. Skærmen har desuden den nye True Tone-teknologi. Den gør, at skærmen tilpasser sig det lys, du befinder dig i. Og det giver dig så god en skærmoplevelse, som det er muligt.

Intet er tilfældigt, når det kommer til den nye iPad 9th Gen. Forsidekameraet er opgraderet. Det er nu udstyret med ultravidvinkel og “I Fokus”, som gør, at det, der skal være i midten af billedet og i fokus, altid er det. Det gør dine videoopkald og selfieoptagelser sjovere og bedre.

Bagsidekameraet er også forbedret. Her kan du skyde skarpt både i form af billeder og video. Men du kan også scanne dokumenter og lege eller være kreativ med AR-apps.

iPad 2021 er udstyret med A13 Bionic-chippen. Det gør den nye iPad endnu mere responsiv, og alt hvad du beder din iPad om, sker lige med det samme. Her kan du også koble Apple Pencil og Smart Keyboard til, og dermed kan du få en endnu bedre oplevelse med din iPad.

iPad 2021 er selvfølgelig udstyret med iPadOS 15, der Apples nyeste styresystem til deres iPad-modeller. Takket være det har du adgang til alle de nyeste og mest avancerede apps.

Mærk friheden med din nye iPad

Med en iPad fra Apple i din hånd åbner der sig en verden af fleksibilitet til at surfe og streame på farten, hvor end du befinder dig. Du kan nemlig have iPad’en med i tasken, hvorfor flere lader deres bærbare computer blive derhjemme. På den måde kan du stadig arbejde eller blive underholdt, mens du er fra sted til sted.

Designet er altid elegant og med det genkendelige Apple-logo på bagsiden. Og med en høj brugervenlighed fungerer iPads også rigtig godt til både børn såvel som voksne. Brug dem til at øve tal eller lave opgaver i skolen. Når det er tid til at slappe af, så kan du nemt sætte en film på de fede Retina skærme eller læse gode e-bøger.

Du kan naturligvis også finde mange andre billige tablets på markedet. Hos Call me fører vi for eksempel også moderne tablets fra kendte mærker som Samsung. Men en Apple tablet, også kendt som en iPad, bliver bare ved med at være den mest populære model.

Skift din bærbare computer ud med iPad Pro

Der hersker ingen tvivl om, at tablets på mange måder kan gøre din hverdag nemmere. Her har du nemlig både internet, underholdning, alle dine apps og dokumenter lige ved hånden. Og da fremtiden i den grad er digital, betyder det også, at du hvert år kan forvente, at nye tablets kun bliver bedre og bedre.

Et af de seneste nyheder fra Apple er deres iPad Pro 2021. Det er dog ikke bare simple forbedringer som en bedre brugeroplevelse og en krystalklar skærm. Med iPad Pro 2021 får du også den hurtigste iPad, Apple har produceret. Nogensinde. Med detaljer som en hurtig chip, stærk GPU og CPU kan denne kraftfulde iPad klare tunge opgaver - uden at du mærker nogen forstyrrelser.

Generelt er iPad Pro spækket med fede features og byder på et komplet design med en Liquid Retina-skærm, der går helt fra kant til kant. Bemærk, at skærmen på de nyere iPad Pro kan være næsten lige så store som de mindste Macbooks. Du kan altså sagtens bruge iPad’en som afløser for din computer derhjemme.

Når det gælder amerikanske Apple, så har de dermed formået at gå forrest indenfor IT hardware og software. Det ses især i deres stilrene design, hvor iPod, iPhone, iPad og Macbooks har slået igennem på markedet. Vælger du Apple, får du dermed adgang til et univers, der er kendt for lækkert design og brugervenlighed.

Besøg vores samlede udvalg fra Apple her, hvor du også kan finde den ikoniske iPhone.

Apple iPad på tilbud hos Call me

Indimellem har vi hos Call me gode tilbud på iPad. Du kan derfor med fordel holde øje med vores udvalg, hvis du vil spare lidt ekstra på din nye tablet. Vi ønsker nemlig at forkæle dig med god kvalitet – og her er en iPad ingen undtagelse.

Bagsidekameraet er også forbedret. Her kan du skyde skarpt både i form af billeder og video. Men du kan også scanne dokumenter og lege eller være kreativ med AR-apps.

iPad 2021 er udstyret med A13 Bionic-chippen. Det gør den nye iPad endnu mere responsiv, og alt hvad du beder din iPad om, sker lige med det samme. Her kan du også koble Apple Pencil og Smart Keyboard til, og dermed kan du få en endnu bedre oplevelse med din iPad.

iPad 2021 er selvfølgelig udstyret med iPadOS 15, der Apples nyeste styresystem til deres iPad-modeller. Takket være det har du adgang til alle de nyeste og mest avancerede apps.

Apple tilbehør