• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Apple iPad

Er du på udkig efter en ny iPad til en stærk pris? Så har vi hos Call me flere gode forslag. Den populære tablet kan du både bruge til studie, arbejde, skole og underholdning derhjemme. De nyere modeller er desuden med det imponerende Retina skærm, som giver et virkelig skarpt billede. Og så tilbyder vi naturligvis både de større iPad Pro modeller såvel som iPad Mini. På den måde kan du finde lige den iPad, du mangler. Uanset hvilken du vælger, så vil du få en visuel oplevelse, der virkelig holder. Du kan finde din nye iPad hos Call me.

Filtrer

Mærk friheden med din nye iPad

Med en iPad fra Apple i din hånd åbner der sig en verden af fleksibilitet til at surfe og streame på farten, hvor end du befinder dig. Du kan nemlig have iPad’en med i tasken, hvorfor flere lader deres bærbare computer blive derhjemme. På den måde kan du stadig arbejde eller blive underholdt, mens du er fra sted til sted.

Designet er altid elegant og med det genkendelige Apple-logo på bagsiden. Og med en høj brugervenlighed fungerer iPads også rigtig godt til både børn såvel som voksne. Brug dem til at øve tal eller lave opgaver i skolen. Når det er tid til at slappe af, så kan du nemt sætte en film på de fede Retina skærme eller læse gode e-bøger.

Du kan naturligvis også finde mange andre billige tablets på markedet. Hos Call me fører vi for eksempel også moderne tablets fra kendte mærker som Samsung. Men en Apple tablet, også kendt som en iPad, bliver bare ved med at være den mest populære model.

Du kan tilmed købe en billig iPad til en fleksibel pris, da vi tilbyder afbetaling i 6, 12 eller 24 måneder. Det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer – bare gode, lave priser på din iPad.

Skift din bærbare computer ud med iPad Pro

Der hersker ingen tvivl om, at tablets på mange måder kan gøre din hverdag nemmere. Her har du nemlig både internet, underholdning, alle dine apps og dokumenter lige ved hånden. Og da fremtiden i den grad er digital, betyder det også, at du hvert år kan forvente, at nye tablets kun bliver bedre og bedre.

Et af de seneste nyheder fra Apple er deres iPad Pro 2021. Det er dog ikke bare simple forbedringer som en bedre brugeroplevelse og en krystalklar skærm. Med iPad Pro 2021 får du også den hurtigste iPad, Apple har produceret. Nogensinde. Med detaljer som en hurtig chip, stærk GPU og CPU kan denne kraftfulde iPad klare tunge opgaver - uden at du mærker nogen forstyrrelser.

Generelt er iPad Pro spækket med fede features og byder på et komplet design med en Liquid Retina-skærm, der går helt fra kant til kant. Bemærk, at skærmen på de nyere iPad Pro kan være næsten lige så store som de mindste Macbooks. Du kan altså sagtens bruge iPad’en som afløser for din computer derhjemme.

Når det gælder amerikanske Apple, så har de dermed formået at gå forrest indenfor IT hardware og software. Det ses især i deres stilrene design, hvor iPod, iPhone, iPad og Macbooks har slået igennem på markedet. Vælger du Apple, får du dermed adgang til et univers, der er kendt for lækkert design og brugervenlighed.

Besøg vores samlede udvalg fra Apple her, hvor du også kan finde den ikoniske iPhone.

Apple iPad på tilbud hos Call me

Indimellem har vi hos Call me gode tilbud på iPad. Du kan derfor med fordel holde øje med vores udvalg, hvis du vil spare lidt ekstra på din nye tablet. Vi ønsker nemlig at forkæle dig med god kvalitet – og her er en iPad ingen undtagelse.

I vores udvalg kan du være heldig at købe iPad Mini, iPad Air og naturligvis opleve vores seneste nyheder. Udover de åbenlyse fordele som at surfe på nettet, se film og høre musik, så kan du også bruge de nyere iPads til gaming og til at arbejde med både tekst samt regneark.

Dermed er din iPad altså ikke længere kun tiltænkt fritid og underholdning. Den fungerer også som en god erstatning for bærbare computere – og så er den endnu lettere at have med. Kan du lide at tegne, eller skal du af og til underskrive kontrakter? Så tilkøb Apple Pencil sammen med din iPad. Det vigtigste er, at du vælger en iPad med nok plads til dine mange programmer.