• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

iPad mini - Mægtige kræfter i kompakt størrelse

iPad mini er den lille udgave af Apples populære serie af tablets, nemlig iPad. Med iPad mini får du alt det, du kender og elsker ved iPad. Det er bare pakket ind i en mindre og mere kompakt størrelse. Det tager dog ikke noget fra de mange kræfter, som du forventer fra en iPad. iPad mini er stærk og kraftfuld, mens den er ekstremt fleksibel og praktisk. Læs mere om iPad mini herunder og se vores udvalg.

Filtrer

Se vores andre iPads her

Alle iPads

iPad 2021

iPad Pro 2021

iPad Air

Ny iPad mini 2021: En mægtig opgradering af den lille iPad

Apple har relanceret iPad mini og gjort den bedre end nogensinde før. Den nyeste iPad mini rummer alt det bedste og mest avancerede, som Apple kan byde på. Derfor er det ikke helt forkert at sige, at iPad mini 2021 på mange måder er en iPad Pro i en mindre udgave.

iPad mini skal du ikke vurdere ud fra dens størrelse. I hvert fald ikke hvis du forbinder høj ydeevne og avanceret teknologi ud fra, hvor meget det fylder. Der er nemlig masser af avanceret teknologi gemt i den nye iPad mini 2021. Eksempelvis er den udstyret med den meget avancerede A15 Bionic-chip, der giver iPad mini kræfter nok til at kunne løse stort set alle opgaver, du kan stille en tablet foran.

Der er virkelig kræset for detaljerne på den nye iPad mini 2021. Alt hvad du gør, det ser du med det samme takket være den skarpe 8,3” Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant på iPad mini.

Skærmen er desuden udstyret med True Tone. Med True Tone kan iPad mini selv indstille skærmen, så det passer til det lysniveau, du oplever i dine omgivelser. På den måde får du altid den bedste oplevelse med din iPad mini 2021 i hånden.

Begge kameraer i iPad mini er bedre end nogensinde

Med den nye iPad mini skruer Apple gevaldigt op for kvaliteten af de optagelser, du kan lave med din iPad. Og det gælder både dem du optager med front- eller bagkameraet. Der er nemlig masser af ekstra funktioner, som gør din iPad mini i stand til at skyde mere skarpt og klart end før.

Frontkameraet og bagkameraet er begge udstyrede med 12 megapixels. Og takket være vidvinkelteknologien fanger de alt, der er indenfor rækkevidde. Også det, der virker til at være uden for motivet.

Frontkameraet på iPad mini er udstyret med ultravidvinkel, og det giver hidtil uanede muligheder for at indfange flere af dine nærmeste, når I Facetimer eller optager video. Det, kombineret med “I Fokus”, gør, at alt der skal være i fokus, er det. Du får det hele med, og du får alle med, når den står på optagelser med frontkameraet.

Bagkameraet er også udstyret med vidvinkel. Men på grund af den avancerede teknologi i og omkring kameraet, kan du få mere ud af dit bagkamera end blot optagelser. Du kan lege med virkeligheden og ændre den til det, du gerne vil, takket være de avancerede AR-apps, der er tilgængelige på iPad mini igennem App Store.

Det stærke indre kombineret med den stærke forbindelse til det ydre

Maskinrummet i iPad mini består blandt andet af en A15 Bionic-chip. Chippen er den hurtigste, Apple har produceret, og den er nøglen til de mange kræfter i det komptakte design. Takket være A15 Bionic-chippen kan iPad mini 2021 alt det, du har brug for.

Du får kræfter nok til at spille de tungeste spil på din iPad mini, du kan arbejde med dine billeder i Photoshop, og du kan hente de mest avancerede apps i Apples App Store. Dermed er iPad mini lige så brugbar og avanceret, som den er praktisk.

iPad mini 2021 er også udstyret med den nyeste iPadOS 15-opdatering. Det gør, at du får alle de nyeste funktioner, samt du kan tilslutte dit Smart Keyboard og Apple Pencil til din iPad mini. Dermed kan du få endnu mere ud af de mange muligheder, der gemmer sig i den komptakte tablet.

Som sagt er der kræfter nok i det indre til iPad mini. Men når du skal forbindes med omverdenen, skal det også hurtigt. Med WiFi 6 er du forbundet til internettet på ingen tid. Det går stærkt, og forbindelsen er stabil. Men er du på farten, har du også mulighed for at tilgå det lynhurtige 5G-netværk.

Se alle Apple iPads