• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Apple iPad Pro 2021 - Stærkere end nogensinde

iPad Pro 2021 er den hidtil stærkeste iPad, Apple har produceret. Den kommer med en ekstremt hurtig chip, CPU, stærk GPU og meget andet. M1-chippen giver iPad Pro 2021 langt flere kræfter end tidliger iPad-modeller.

Derudover er iPad Pro 2021 udstyret med en formidabel XDR Liquid Retina-skærm samt 5G. Den har altså med andre ord alt det bedste, du kan forvente af en moderne iPad Pro. Læs mere om den herunder og vælg din nye iPad Pro ovenfor.

Filtrer

Masser af power i iPad Pro 2021

iPad Pro 2021 er spækket med kræfter. M1-chippen giver iPad Pro betydeligt mere power end forgængeren. Derudover er batteriet også optimeret, så de mange kræfter ikke gør, at du skal bekymre dig om, hvornår du kan lade din iPad Pro op igen næste gang.

CPU’en i iPad Pro gør den 50% hurtigere end iPad Pro 2020, hvor GPU’en giver iPad Pro 40% bedre grafik.

De mange kræfter og den stærke grafik gør, at du kan streame, game og udføre tunge arbejdsopgaver uden at vente eller blive forstyrret. iPad Pro 2021 leverer hver gang, og den leverer godt.

Krystalklar skærm på iPad Pro 2021

På forsiden af iPad Pro 2021 finder du en XDR Liquid Retina-skærm, hvor du får en nærmest naturtro gengivelse. Det uanset om du gamer, streamer eller surfer på din iPad Pro.

Takket være Apples nyeste teknologi har skærmen flere mini-LED’er end nogensinde. De små LED’er lyser skærmen op, og det giver iPad Pro 2021 en hidtil uset lysstyrke. Kombinationen af mini-LED’er og dæmpningszoner giver skærmen en kontrast på 1.000.000:1.

Det betyder helt konkret, at det, du ser på din iPad, synes helt ægte.

Lynhurtig forbindelse uanset hvor du er

Med iPad Pro 2021 er du altid forbundet til verden omkring dig. Det er uanset, om du er på farten eller i hjemmet. Takket være 5G kan du nyde godt at de ekstreme hastigheder på netværket. Her kan du streame, surfe, game eller noget fjerde uden forstyrrelser. Du kan arbejde effektivt hvor som helst. Takket være din iPad Pro.

Er du hjemme, er du også koblet op lynhurtigt. iPad Pro 2021 er udstyret med Wi-Fi 6, der er den hurtigste Wi-Fi-forbindelse.

Uanset om du er ude eller hjemme, så kan du være effektiv og nyde godt af din iPad Pro og dens mange kræfter.

Apple iPad Pro 2020 - Stadig verdensklasse

Gang på gang formår Apple at overraske med nye og innovative produkter. Deres iPad Pro fra 2020, er bestemt hellere ingen undtagelse. iPad Pro 2020 kommer med alt det bedste, fra ydeevne, design, skærm og funktioner.

Blandt andet funktioner som giver dig mulighed for at redigere billeder og film på farten, med en utrolig høj kvalitet. Kombineret med en skærm i verdensklasse og valget mellem 12,9’’ eller 11’’ , er dette den perfekte partner på farten.

Rediger hvor som helts, når som helst

iPad Pro 2020 er spækket med alle de nødvendige applikationer, funktioner og specifikationer som gør det muligt at lave alt dit kreative arbejde på farten.

Apple iPad Pro er udstyret med en fantastisk Liquid Retina-skærm, som giver dig et utroligt skarpt og smukt billede. Selvom skærmen er fantastisk at kigge på, ligger der en masse teknisk bag, som er med til at gøre skærmen til det, den er. Skærmen har et bredt farveområde, hvilket betyder, at dine billeder og film står ultra skarpt.

Hvis du elsker at lege med billeder og film, er Apple iPad Pro 2020 den perfekte enhed til dig. Du kan på farten redigere som en professionel, og ved hjælp af skærmens høje standard sikrer du dig det mest optimale resultat, samt den bedste brugeroplevelse. Du vil lægge mærke til selv de mindste detaljer.

Skærmen har en opdateringshastighed på 120Hz. Det betyder, at du får en brugeroplevelse, der er ud over det normale, om det så gælder arbejde eller spil. Hvis du benytter din iPad til at spille på, vil du med sikkerhed blive vild med skærmens opdateringshastighed.

120Hz betyder, at skærmen opdaterer 120 gange i sekundet. Og specielt i spil, hvor det går rigtig hurtigt, vil du opleve, at du får en fordel.

iPad Pro 2020: Lynhurtig og professionel

Med Apples A12Z-Bionic processor kan du uden bekymringer presse din iPad til det yderste. Denne processor er hurtigere end de fleste bærbare, så du kan derfor trygt smide de mest krævende opgaver efter den, da den kan klare det.

A12Z-Bionic processoren har otte kerner, som sikrer, at du får den højeste performance uden gnidninger eller forstyrrelser, når du arbejder. De otte kerner er optimale, når du laver kreativt arbejde. Det er som regel tungt arbejde, og her er der derfor brug for flere kræfter.

Med Apple iPad Pro kan du være sikker på, at alt lige fra let billed- og filmredigering, til tunge arbejdsopgaver som udvikling af 3D-modeller og redigering af 4K-videoer, vil føles som en leg.

A12Z-chippen er udstyret med Neural Engine, hvilket betyder, at chippen benytter sig af machine learning. Det vil i visse tilfælde give dig en endnu bedre oplevelse ved brug af bestemte apps, der tillader det.