• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Samsung tablets

Med Samsung tablets får du højteknologisk værktøj, som fungerer godt til underholdning og arbejde – uanset alder. De er yderst nemme at betjene, og så kommer de i et elegant og holdbart design.

Filtrer

Galaxy_AI_er_her_titel.png

  Galaxy Tab S9-serien

Circle to Search

Find det rigtige med en cirkelbevægelse

Med Circle to Search with Google(1) kan du nemt søge efter noget, du har set i en video eller på et billede – helt uden ord. Du sætter blot en cirkel om  genstanden med din finger, så får du søgeresultaterne leveret. Nemt og effektivt.

Photo Assist

Smart og nem fotoassistent

Hej, professionelle fotograf! Med Photo Assist (3, 4) er det nemmere end nogensinde at få det perfekte billede. Du kan bl.a. flytte, slette eller forstørre genstande i billedet

Note Assist

Din personlige sekretær

Note Assist (3) hjælper dig med nemme referater, punktlister, hurtige oversættelser og et tydeligt overblik. Nemt!

1. Billede er simuleret. Sekvens forkortet. Faktisk UX/UI kan fremstå anderledes. Kræver netværksforbindelse og login på en Google og Samsung-konto. Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

3. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

2. Live Translate kræver en netværksforbindelse og Samsung-kontologin. Live Translate er kun tilgængelig på den forudinstallerede app på Samsung telefonen. Visse sprog kræver muligvis download af sprogpakke. Tjenestens tilgængelighed kan variere afhængigt af sprog. Nøjagtighed af resultater er ikke garanteret.

4. Resultater kan variere afhængigt af lysforhold og situationen.

Samsung Galaxy Tab S8-serie

Den nye Samsung Galaxy S8-serie består af Samsung Galaxy S8, S8+ og S8 Ultra. Uanset hvilken tablet fra Samsung Galaxy S8-serien som du er interesseret i, så får du en flot og lynhurtig skærm i en høj opløsning. Dermed kan du game, browse, tegne, male, arbejde eller hvad du end har lyst til uden forstyrrelser. Du kan også tage skarpe billeder, optage film og foretage videoopkald i høj kvalitet.

Uanset hvilken model du vælger fra Samsung Galaxy S8-serien, så får du en skærm på 120 Hz. Det giver dig en fantastisk oplevelse uden forsinkelser, der påvirker din oplevelse eller evne til at være produktiv.

Dertil er processoren i Samsung Galaxy S8-serien den hidtil hurtigste og mest kraftfulde, som Samsung har produceret. Den er nemlig baseret på den nyeste 4 nm-teknologi. Det gør, at du har en høj ydeevne til selv de tungeste opgaver og apps. Du kan også udføre flere forskellige opgaver på samme tid med multitasking. Du kan have flere apps kørende på samme tid og blandt andet tage noter, mens du er i et videoopkald.

Takket være den tilhørende S Pen så kan du endnu mere ud af din Samsung Galaxy S8. Du kan tage din kreativitet og produktivitet til helt nye højder. Du kan selvfølgelig også betjene din Samsung Galaxy S8 med S Pen i stedet for fingrene.

Hele Samsung Galaxy S8-serien kommer med nogle stærke batterier, der giver dig masser af strøm til hele dagen samt mulighed for hurtigopladning, når du løber tør. Så er du nemlig hurtig klar til at være effektiv igen med Samsung Galaxy S8-serien.

SAMSUNG GALAXY TAB A8: EN TABLET FOR ALLE

Med den nye Samsung Galaxy Tab A8 får du massevis af oplevelser og underholdning, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du får en flot og skarp skærm samt en god lydoplevelse. Det gælder uanset, hvad du bruger din Samsung Galaxy Tab A8 til - film, gaming, onlinemøder eller surfing på nettet. Alt er nemt og ligetil.

Du kan sagtens have din Samsung Galaxy Tab A8 med, når du er på farten. Den er nemlig designet til at være både diskret og elegant. Den har en tykkelse på blot 6,9 millimeter, og den vejer 508 gram.

Designet på Samsung Galaxy Tab A8 begrænser dig ikke, når du skal få alt indholdet på skærmen med. Den er udstyret med en 10,5” skærm, der giver dig et flot, skarpt billede, hvor du kan få alle detaljer med.

Samsung Galaxy Tab A8 giver dig også masser af ydeevne til enhver opgave og app. Derudover kan du også få glæde af en effektiv batteritid. Den høje ydeevne gør dig i stand til at udfolde alle dine kreative evner, mens du også har en masse underholdning lige ved hånden. Du kan få den nye Samsung Galaxy Tab A8 med 4G (LTE), så du kan være online, uanset hvor du er.

Samsung Galaxy Tab A8 er også en tablet for børnene, som både kan lære og lege takket være Samsung Galaxy Kids. Alt dette sker i trygge rammer takket være pædagogisk indhold samt blokering af alt indhold, der ikke er egnet for børn.

Find nemt din bedste Samsung tablet

Leder du efter et stykke elektronik, du let kan bruge i hverdagen eller til arbejde? Så er Samsungs brede udvalg af tablets et glimrende valg. Her får du nemlig en smart maskine, der kan alt det, du forventer af en moderne tablet. Se film, spil sjove spil, hør musik, læs bøger, eller tag din tablet med, når du skal tjekke mails på farten. Mulighederne er mange. Og prisen er i den billige ende.

Kender du ikke allerede Samsung, så har du højst sandsynligt nogle venner eller familie, som gør. Samsung har da også eksisteret siden 1938, hvor de efterhånden er blevet kendte for især deres telefoner, computere og nu også tablets. Alle kategorier mestrer det sydkoreanske firma stort set til perfektion.

Hvis du eller børnene elsker at tegne, så kan du gå efter en Samsung tablet med S pen. Er det vigtigere, at din tablet er god til gaming eller køre tunge programmer, bør du investere i et af deres nyeste flagskibe. Er det en tablet til bøger, du mangler, kan du med fordel gå efter den billigste pris.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores brede udvalg af de nyeste tablets her. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige. Klik på ”Sammenlign” under hver tablet, du gerne vil se nærmere på. Vi anbefaler, at du går efter samme styresystem som på din mobil.

Samsung Galaxy Tab: Perfekt til at tegne, læse og arbejde på

Når det gælder mærker til tablets, så finder du en af de mere populære, nemlig Samsung Galaxy Tab. Disse Samsung tablets er baseret på Android styresystemet, som du formentlig også kender fra mange smartphones.

Samsung Galaxy Tab-modellerne kommer også med den imponerende S Pen. Brug den til at tegne, illustrere et projekt på arbejdet, eller når dit barn skal lave lektier i skolen. Med det sjove tilbehør og den skarpe teknologi kan du slippe kreativiteten løs. Derudover er Samsung Galaxy Tab kendt for, at du selv kan tilpasse den. På den måde fungerer den med din hverdag og dine opgaver i løbet af dagen.

Designet er enkelt, der er god hukommelse, du får en fornem skærm, og maskinen er ofte hurtig samt effektiv. Det er altså ikke uden grund, at flere skifter deres bærbare computer ud med en tablet fra Samsung. De mange muligheder gør det muligt for dig at være kreativ. Uanset hvor du er.

Er du i tvivl om, hvorvidt du hellere skal vælge en model fra Apple? Både ‘iPad’ og ’Galaxy Tab’ dækker over tablets, så der er altså ingen forskel på en iPad og en tablet i den forstand. Til gengæld gælder det typisk, at du får rigtig meget for pengene, når du vælger en tablet fra Samsung

Samsungs tablets til lave priser

Du kan altid gøre en god handel på Samsung tablets hos os. Vi har nemlig et rigtig fint udvalg af efterspurgte Samsung tablets til billige priser. De gode tilbud får du selvfølgelig også med vores abonnementer. Så behøver du ikke bekymre dig om dataforbrug.

Når du har valgt din tablet i vores udvalg, kan du også vælge et billigt mobil bredbånd-abonnement. Det lynhurtige mobile internet kan du tage med dig overalt i Danmark. Du kan også bruge SIM-kort i din tablet og iPad. Bestil inden du fortryder, så du hurtigst mulig kan få glæde af din topmoderne maskine.

Alt Samsung tilbehør