• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung tablets

Med Samsung tablets får du højteknologisk værktøj, som fungerer godt til underholdning og arbejde – uanset alder. De er yderst nemme at betjene, og så kommer de i et elegant og holdbart design. Derudover kan du vælge forskellige Samsung tablets med fede detaljer, der gør din hverdag nemmere. Hos Call me finder du et fint udvalg af både nye og ældre tablets fra Samsung på tilbud og til lave priser. Læs mere herunder, og vælg din nye tablet fra Samsung hos os.

Filtrer

Find nemt din bedste Samsung tablet

Leder du efter et stykke elektronik, du let kan bruge i hverdagen eller til arbejde? Så er Samsungs brede udvalg af tablets et glimrende valg. Her får du nemlig en smart maskine, der kan alt det, du forventer af en moderne tablet. Se film, spil sjove spil, hør musik, læs bøger, eller tag din tablet med, når du skal tjekke mails på farten. Mulighederne er mange. Og prisen er i den billige ende.

Kender du ikke allerede Samsung, så har du højst sandsynligt nogle venner eller familie, som gør. Samsung har da også eksisteret siden 1938, hvor de efterhånden er blevet kendte for især deres telefoner, computere og nu også tablets. Alle kategorier mestrer det sydkoreanske firma stort set til perfektion.

Hvis du eller børnene elsker at tegne, så kan du gå efter en Samsung tablet med S pen. Er det vigtigere, at din tablet er god til gaming eller køre tunge programmer, bør du investere i et af deres nyeste flagskibe. Er det en tablet til bøger, du mangler, kan du med fordel gå efter den billigste pris.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores brede udvalg af de nyeste tablets her. Vi har gjort det nemt at sammenligne de forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige. Klik på ”Sammenlign” under hver tablet, du gerne vil se nærmere på. Vi anbefaler, at du går efter samme styresystem som på din mobil.

Samsung Galaxy Tab: Perfekt til at tegne, læse og arbejde på

Når det gælder mærker til tablets, så finder du en af de mere populære, nemlig Samsung Galaxy Tab. Disse Samsung tablets er baseret på Android styresystemet, som du formentlig også kender fra mange smartphones.

Samsung Galaxy Tab-modellerne kommer også med den imponerende S Pen. Brug den til at tegne, illustrere et projekt på arbejdet, eller når dit barn skal lave lektier i skolen. Med det sjove tilbehør og den skarpe teknologi kan du slippe kreativiteten løs. Derudover er Samsung Galaxy Tab kendt for, at du selv kan tilpasse den. På den måde fungerer den med din hverdag og dine opgaver i løbet af dagen.

Designet er enkelt, der er god hukommelse, du får en fornem skærm, og maskinen er ofte hurtig samt effektiv. Det er altså ikke uden grund, at flere skifter deres bærbare computer ud med en tablet fra Samsung. De mange muligheder gør det muligt for dig at være kreativ. Uanset hvor du er.

Er du i tvivl om, hvorvidt du hellere skal vælge en model fra Apple? Både ‘iPad’ og ’Galaxy Tab’ dækker over tablets, så der er altså ingen forskel på en iPad og en tablet i den forstand. Til gengæld gælder det typisk, at du får rigtig meget for pengene, når du vælger en tablet fra Samsung

Samsungs tablets til lave priser

Du kan altid gøre en god handel på Samsung tablets hos os. Vi har nemlig et rigtig fint udvalg af efterspurgte Samsung tablets til billige priser. De gode tilbud får du selvfølgelig også med vores abonnementer. Så behøver du ikke bekymre dig om dataforbrug.

Når du har valgt din tablet i vores udvalg, kan du også vælge et billigt mobil bredbånd-abonnement. Det lynhurtige mobile internet kan du tage med dig overalt i Danmark. Du kan også bruge SIM-kort i din tablet og iPad. Bestil inden du fortryder, så du hurtigst mulig kan få glæde af din topmoderne maskine.

Hvis du gerne vil have en tablet på afbetaling, kan du selvfølgelig det. Når du har valgt din tablet, kan du vælge afbetalingsperiode – 6, 12 eller 24 måneder. Det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit. Vi har nemlig ingen skjulte gebyrer – bare gode, lave priser på din nye tablet fra Samsung.