Mobilabonnementer

Vi er mobilselskabet med et hjerte til forskel. Mobilabonnementer uden skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

EU
Fri tale
10 GB
i hele Norden, heraf 6 GB i EU
EU
Fri tale
30 GB
i hele Norden, heraf 8 GB i EU
EU
Fri tale
50 GB
i hele Norden, heraf 8 GB i EU
EU
Fri tale
20 GB
i hele Norden, heraf 7 GB i EU
EU
Fri tale
40 GB
i hele Norden, heraf 8 GB i EU

Tryghed til dit barn

Little me 5 timer

Udforsk og brug mobilen - uden at du risikerer at få en ekstraregning. Little me er automatisk blokeret for:

  • Indholdstakserede beskeder og betalingstjenester
  • Opkald til og forbrug i udlandet
  • Opkald til 90-numre

DK
Little me 5 timer
5 GB
Tryghed til dit barn

EU Basic 4G

For kun 29 kr. om måneden får du 0 kr. i opkaldsafgift og fri tale til alle Call me kunder. Med alle andre i Danmark og Europa betaler du kun for det du bruger - sekundafregnet naturligvis.

EU
EU Basic 4G
0 GB

Billige mobilabonnementer fra Call me – så enkelt og billigt kan et mobilabonnement være

Et mobilabonnement skal være enkelt. Det mener vi i hvert fald. Derfor har vi hos Call me gjort vores mobilabonnementer netop det – altså enkle. 

 

Vores billige mobilabonnementer er nemme at overskue og lige så nemme at gennemskue. Her er ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Her er kun gode, enkle og billige mobilabonnementer, hvor du får lige præcis det, du har brug for – uanset hvad du forventer af dit mobilabonnement.

 

Billigt mobilabonnement uden binding og oprettelsesgebyr

Ærligt talt, så synes vi ikke, at du skal forpligte dig til noget som helst – i hvert fald ikke når det gælder dit mobilabonnement. Derfor har vi, i modsætning til mange andre teleselskaber, ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer.

 

Det vil sige, at du til enhver tid kan vælge lige netop det abonnement, der passer dig allerbedst.

 

Måske står du over for en rejse og vil have mere udlandsdata? Intet problem.

 

Måske har du fået en kæreste i den anden ende af landet og har brug for fri tale? Heller ikke noget problem.

 

Med et Call me mobilabonnement skal du ikke bekymre dig om bindingsperioder og oprettelsesgebyrer. Dermed kan du altid skifte dit abonnement uden at skulle bekymre dig om oprettelsesgebyr, X antal måneders binding og eventuel dobbeltbetaling.

 

Betal kun for det, du bruger – ligesom med taletidskort

Taletidskort er efterhånden en uddød race, men vi har faktisk et mobilabonnement, der minder en del om de klassiske taletidskort. Abonnementet hedder ”EU Basic 4G”, og her betaler du kun for det, du bruger – præcis som med de gamle taletidskort.

 

Med EU Basic 4G betaler du 29 kroner om måneden i abonnement og 59 øre pr. minut, du taler – og selvfølgelig er prisen afregnet pr. sekund, hvilket vil sige, at du taler for mindre end én øre i sekundet.

 

Hvis du er på udkig efter et godt og billigt mobilabonnement, hvor du kun betaler for det, du bruger, kan du læse meget mere om ”EU Basic 4G” her.

 

Billigt mobilabonnement til børn – få det bedste børneabonnement hos Call me

Det er ikke kun mor og far, der har smartphones. Flere og flere børn har også en mobiltelefon og har dermed også brug for et mobilabonnement. Hos Call me har vi et særligt mobilabonnement til børn – nemlig ”Little me”.

 

”Little me” er et perfekt børneabonnement, fordi det er børnesikret. Abonnementet er automatisk blokeret for indholdstakserede sms’er, hvilket vil sige, at dit barn ikke kan komme til at sende dyre sms-beskeder.

 

Det er heller ikke muligt at foretage opkald til 90-numre, ligesom vores børneabonnement ikke kan ringe til udenlandske numre – eller bruges i udlandet.

 

”Little me” er det perfekte mobilabonnement til børn, hvor du kan have fuldstændig ro i maven i forhold til, at prisen ikke løber løbsk. 

 

Billige mobilabonnementer til ethvert behov

Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilabonnementer, der hver især egner sig til forskellige behov. Fælles for dem er dog, at de ikke har nogen bindingsperiode, og at de ikke koster noget for dig at oprette. Derudover har mobilabonnementerne forskellige datamængder, taletid og EU-data, der matcher forskellige behov.

 

Vores vifte af mobilabonnementer indeholder fx:

  • Fri tale og 40 GB
  • Fri tale og 20 GB
  • Fri tale og 10 GB
  • 10 timer og 50 GB

 

Samtlige af disse mobilabonnementer har naturligvis også en dedikeret mængde data til brug i EU, ligesom de alle kan anvendes frit i hele Norden – dvs. Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

Hvilket mobilabonnement er det helt rigtige for dig?

Vi er ikke i tvivl om, at du vil blive glad for dit Call me mobilabonnement. Spørgsmålet er bare, hvilket af vores mobilabonnementer, der passer bedst til lige netop dit behov.

 

Det afhænger naturligvis af mange ting. Uanset hvad, kan du altid ændre dit Call me mobilabonnement til et andet, hvis dit behov ændrer sig – for vi har intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperiode på nogen af vores abonnementer.

 

Hvorfor? Fordi vi mener, at det skal være nemt og gennemskueligt, at have et mobilabonnement.

 

Med Call me skal du aldrig bekymre dig om uforudsete udgifter og hemmelige gebyrer. Vi har sørget for, at vores mobilabonnementer er til at forstå og til at betale.

 

God gennemsigtighed og fair priser er noget vores kunder kan lide. Og de kan virkelig godt lide det!

 

Call me har Danmarks mest loyale kunder

Hvert år uddeler mobilbranchen en såkaldt ”Loyalty Award” til det teleselskab, der har de mest loyale kunder. Og for tredje gang siden 2015 er det os hos Call me, der har modtaget prisen.

 

Det er vi rigtig glade for og stolte af!

 

Vores høje kundetilfredshed er dog ingen tilfældighed. Vi sørger nemlig bare for det, alle gerne vil have: enkle mobilabonnementer uden binding og skjulte gebyrer.

 

Det er slet ikke så kompliceret. Tværtimod er det helt enkelt og meget gennemskueligt, og derfor er vores mobilkunder de allermest tilfredse og loyale år efter år.