Mobilabonnementer

Vi er mobilselskabet med et hjerte til forskel. Mobilabonnementer uden skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

EU
6 timer
6 GB
i hele Norden, heraf 4 GB i EU
EU
10 timer
30 GB
i hele Norden, heraf 6 GB i EU
EU
20 timer
50 GB
i hele Norden, heraf 7 GB i EU
EU
Fri tale
60 GB
i hele Norden, heraf 7 GB i EU
EU
Fri tale
100 GB
i hele Norden, heraf 7 GB i EU

Tryghed til dit barn

Little me 5 timer

Udforsk og brug mobilen - uden at du risikerer at få en ekstraregning. Little me er automatisk blokeret for:

  • Indholdstakserede beskeder og betalingstjenester
  • Opkald til og forbrug i udlandet
  • Opkald til 90-numre

DK
Little me 5 timer
5 GB
Tryghed til dit barn

EU Basic 4G

For kun 29 kr. om måneden får du 0 kr. i opkaldsafgift og fri tale til alle Call me kunder. Med alle andre i Danmark og Europa betaler du kun for det du bruger - sekundafregnet naturligvis.

EU
EU Basic 4G
0 GB

Billige mobilabonnementer – så enkelt kan et abonnement være

 

Et mobilabonnement skal være enkelt. Det mener vi i hvert fald. Derfor har vi hos Call me gjort vores abonnementer netop det – enkle. Det er nemt for dig at oprette (og opsige), og det er nemt for dig at bruge. Du kan frit bruge det i Norden og Baltikum.

 

Vores billige mobilabonnementer er nemme at overskue og lige så nemme at gennemskue. Der er ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder - kun gode, enkle og lave priser, hvor du får lige præcis det, du har brug for. Vores mobilabonnementer er til at forstå og til at betale.

 

Ændrer dine behov sig, kan du nemt skifte abonnement. Det kan du enten gøre ved at kontakte kundeservice eller bruge Mit Call me. Hvis du har brug for et ekstra datakort, kan du bestille det sammen med dit abonnement. Du kan også bestille det senere. Det er helt op til dig.

 

Få et billigt mobilabonnement uden binding og oprettelsesgebyr

 

Ærligt talt, så synes vi ikke, at du skal forpligte dig til noget som helst – i hvert fald ikke når det gælder dit mobilabonnement. Derfor har vi, i modsætning til mange andre teleselskaber, ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer. Det vil sige, at du til enhver tid kan vælge lige netop det abonnement, der passer dig allerbedst.

 

Måske står du over for en rejse og vil have mere udlandsdata? Intet problem.

 

Måske har du fået en kæreste i den anden ende af landet og har brug for fri tale? Heller ikke noget problem.

 

Med et af vores billige mobilabonnementer skal du ikke bekymre dig om bindingsperioder, oprettelsesgebyrer eller priser. Du kan altid skifte dit abonnement uden at skulle bekymre dig om oprettelsesgebyr, X antal måneders binding og eventuel dobbeltbetaling. Du kan nemt dele din mobildata med andre. Du kan også få stabilt mobilt bredbånd til lave priser, du kan tage med dig overalt. Abonnementerne er lige så enkle, og der er selvfølgelig heller ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder her.

 

Betal kun for det, du bruger – ligesom med taletidskort

 

Taletidskort er efterhånden en uddød race, men vi har faktisk et mobilabonnement, der minder en del om de klassiske taletidskort. Abonnementet hedder ”EU Basic 4G”, og her betaler du kun for det, du bruger – præcis som med de gamle taletidskort.

 

Med EU Basic 4G betaler du 29 kroner om måneden i abonnement og 59 øre pr. minut, du taler – selvfølgelig er prisen afregnet pr. sekund, hvilket vil sige, at du taler for mindre end én øre i sekundet.

 

Det er perfekt til f.eks. ældre mennesker, som gerne vil have en mobil med sig, når de skal på tur eller ferie. Så kan de altid få fat i nogen, hvis de har behov for det – og andre kan få fat på dem.

 

Mobilabonnement til børn – automatisk børnesikret

Det er ikke kun mor og far, der har smartphones. Flere og flere børn har også en mobiltelefon og dermed også brug for et mobilabonnement. Vi har et særligt mobilabonnement til børn – nemlig ”Little me” – der er lavet specifikt til de små.

 

”Little me” er et perfekt børneabonnement, fordi det er børnesikret. Abonnementet er automatisk blokeret for indholdstakserede SMS’er, hvilket vil sige, at dit barn ikke kan komme til at sende dyre SMS-beskeder. Det betyder også, at du ikke pludselig får en ekstraregning ind ad døren.

 

Det er heller ikke muligt at foretage opkald til 90-numre, ligesom vores børneabonnement ikke kan ringe til udenlandske numre – eller bruges i udlandet. ”Little me” er det perfekte mobilabonnement til børn, der giver dig fuldstændig ro i maven i forhold til, at prisen ikke løber løbsk. I vil også altid kunne få fat på hinanden.

 

Vi har billige mobilabonnementer til ethvert behov

 

Vi har et bredt udvalg af billige mobilabonnementer, der egner sig til forskellige behov. Fælles for dem alle er dog, at de ikke har nogen bindingsperiode, og at de ikke koster noget for dig at oprette. Derudover har abonnementerne forskellige datamængder, taletid og EU-data, der matcher forskellige behov.

Alle vores mobilabonnementer har naturligvis også en dedikeret mængde data til brug i EU.

 

Call me har Danmarks mest loyale kunder

 

Hvert år uddeler mobilbranchen en såkaldt ”Loyalty Award” til det teleselskab, der har de mest loyale kunder. Og for tredje gang siden 2015 er det os hos Call me, der har modtaget prisen.

 

Det er vi rigtig glade for og stolte af!

 

Vores høje kundetilfredshed er dog ingen tilfældighed. Vi sørger nemlig bare for det, alle gerne vil have: enkle og billige mobilabonnementer uden binding og skjulte gebyrer.

 

Det er slet ikke så kompliceret. Tværtimod er det helt enkelt og meget gennemskueligt, og derfor er vores mobilkunder de allermest tilfredse og loyale år efter år.

 

De gode tilbud stopper selvfølgelig ikke med vores mobilabonnementer. Vi har nemlig også et bredt udvalg af billige mobiltelefoner, så du også kan få en mobil, der passer til din behov. De er selvfølgelig også helt uden binding.