• Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Nordens bedste netværk
 • Fri sms og mms
 • Rente- og gebyrfri afbetaling
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Nordens bedste netværk
 • Fri sms og mms
 • Rente- og gebyrfri afbetaling

5G - Klar til fremtiden

’Uanede muligheder’, ’det, vi knap tør drømme om’ og ’langt uden for den menneskelige fatteevne’ er floskler, der ligger lige for, når der skal sættes ord på 5G. Lad os prøve at få det hele ned på jorden – selvom vi af bar begejstring har armene over hovedet.

Hurtigere, sikrere og mere stabilt på Nordens bedste netværk

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er hurtigere, sikrere og mere stabilt end vores ellers så fremragende 4G-netværk – og så er det lige på trapperne. Vi er klar til at byde næste generation velkommen på Nordens bedste netværk.

Derrfor ♥ vi 5G

Med 5G kan du streame film i 4K og video-chatte med familien i HD – uden forsinkelser og afbrydelser. Du kan game med vennerne i konsol-kvalitet, selvom du sidder på din smartphone langt væk hjemmefra. Og når du vil livestreame fede koncertoplevelser til veninderne, er du ikke længere begrænset af, at kapaciteten i netværket overbelastes. Det er bare nogle af grundene til, at vi ♥ 5G.

September 2020

Telia og Call me begynder udrulningen af 5G-netværket i slutningen af september 2020. Vi begynder i København og Aalborg, hvor vi gør vores eksisterende 5G-testmaster tilgængelige. Herefter følger en række eksisterende mastepositioner i København, der som de første bliver opgraderet med 5G-teknologien. Vi etablerer først 5G-teknologien i de geografiske områder, hvor behovet for ekstra datakapacitet er størst samt i udvalgte erhvervsområder, på fabrikker, logistikcentre og offentlige institutioner. I 2021 sætter vi yderligere fart på udrulningen og udvider 5G-dækningen til flere områder i Danmark.

Sådan får du 5G

For at få glæde af 5G-netværket skal du have et 5G Ready abonnement, en 5G Ready mobil og være i nærheden af en 5G-mast.

Call me kunder med et ”5G Ready” abonnement kan benytte Telias 5G netværk forudsat, at de har en 5G-mobil, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk, og befinder sig i de første 5G-masters dækningsområder.

5G Ready abonnement

Herunder kan du se vores 5G Ready abonnement. Hvis du er i tvivl om, hvilket abonnement du har, kan du se det på Mit Call me.

5G Ready
Fri data
Fri tale
EU 13 GB
179 kr./md. 1,-
Mindstepris 10,75 kr.

Spørgsmål og svar

Hvornår er Call me klar med 5G?

Telia og Call me er startet på udrulningen af et åbent/kommercielt 5G-netværk, og vi har åbnet for vores testmaster i København og Aalborg.  

Lige nu arbejder vi blandt andet på at få testet og godkendt 5G-telefoner til brug på vores netværk, så de første kunder kan opleve 5G på vores netværk (inden udgangen af 2020).

Call me kunder med et ”5G Ready” abonnement vil på sigt kunne benytte Telias 5G netværk forudsat, at de har en 5G-mobil, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk, og befinder sig i de første 5G-masters dækningsområder.  

5G-teknologien vil i første omgang blive etableret i afgrænsede geografiske områder, hvor der er behov for og efterspørgsel på ekstra datakapacitet, hastighed og sikkerhed. Først med enkelte master i København og Ålborg og efterfulgt af et større område i København. Herefter fokuserer vi på de største byer i Danmark (København, Aarhus, Odense, Aalborg) - samt i erhvervsområder, på fabrikker, logistikcentre og offentlige institutioner.  

Energistyrelsen har udskudt auktionen over 5G-frekvenserne til kommercielt brug til marts 2021.  

Hvad betyder 5G Ready?

5G ready betyder, at du automatisk får adgang til 5G inkluderet i dit abonnement, når det bliver lanceret hos Call me i dit område. Husk at din mobil også skal kunne tilgå 5G. 

Hvornår får jeg 5G på min mobil?

Det afhænger af en række faktorer: 

 • Abonnement: Vores 5G Ready-abonnement
 • Telefon: En 5G-telefon, der er testet og klar til brug på vores netværk. Testprocessen er i gang (bemærk: endnu har vi ikke 5G-telefoner klar) 
 • Netværk: At du befinder dig i et område, hvor Telia har etableret 5G-dækning (p.t. afgrænsede områder i København og Aalborg) 
Hvorfor står der ikke 5G Ready på mit abonnement?

Hvis der ikke står 5G Ready på dit abonnement, betyder det, at abonnementet ikke får adgang til 5G. Ønsker du adgang til 5G på vores netværk, skal du vælge vores 5G Ready abonnement, have en 5G-telefon, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk og befinde dig i et område, hvor vi har etableret 5G-netværk.  

Hvilke mobiler og tablets er 5G-ready i dag?

OBS – ingen af nedenstående er endnu testet/godkendt til 5G-brug i Telias netværk endnu.

Samsung Galaxy S20 
Samsung Galaxy S20+ 
Samsung Galaxy S20 Ultra 
Samsung Galaxy Z Fold2 
Samsung Galaxy Note20 
Samsung Galaxy Note20 Ultra 
Sony Xperia 1 II 
OnePlus 8 
OnePlus 8 Pro 
OnePlus Nord  
Motorola Edge 
Motorola Edge Plus 
Motorola Moto G 5G 
Huawei P40 Pro 

Jeg har en 5G mobil og et 5G Ready abonnement. Hvornår kan jeg bruge Telias 5G netværk?

Call me kunder med et ”5G Ready” abonnement kan benytte Telias 5G netværk forudsat, at de har en 5G-mobil, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk, og befinder sig i de første 5G-masters dækningsområder.