Meget højere hastighed og minimal responstid

Ny måling: Netværk topscorer

Call me bruger Telias netværk. Heldigvis.

Den internationale rådgivningsvirksomhed umlaut har foretaget en omfattende benchmark-analyse af de danske mobilnetværk i København, Aarhus, Odense og Aalborg, der dækker de områder, hvor omkring en tredjedel af alle danskere bor.

Målingen viser både, at Danmark råder over mobilnetværk, der rangerer blandt de bedste i verden – og at Telias netværk med 956 ud af 1000 mulige scorer det højeste antal point af alle danske teleselskaber.

Call me bruger Telias netværk. Derfor kan vi glæde os over analysens resultat nu og her. Ligesom vi kan se frem imod et af målene for Telias netværk: At 95 % af alle danskere ved udgangen af 2023 kan få adgang til Danmarks bedste 5G-netværk.

Hvad er 5G?

5G er en forkortelse for 5. generation mobilnetværk. Det betyder større kapacitet, højere hastighed, mere sikkerhed og minimal responstid på overførsel af data. Med andre ord: Det er hurtigere, sikrere og mere stabilt end vores 4G-netværk.

Når vi opgraderer netværket til 5G, lukker vi samtidig ned for 3G, og opgraderer meget af det andet udstyr, vi har siddende. Det betyder, at vores 4G teknologi også bliver kraftigere!

Hvad er fordelene ved 5G?

Med 5G kan du streame film i 4K og video-chatte med familien i HD – uden forsinkelser og afbrydelser. Du kan game med vennerne i konsol-kvalitet, selvom du sidder på din smartphone langt væk hjemmefra. Og når du vil livestreame fede koncertoplevelser, er du ikke længere begrænset af, at kapaciteten i netværket overbelastes.

Det er bare nogle af grundene til, at vi ♥ 5G.

Er Call me klar med 5G?

Telia og Call me er i gang med udrulningen af 5G. Vi har lagt en intelligent udrulningsplan, der sikrer, at de største byer kommer på netværket i første omgang, og at resten af Danmark følger lige efter. Men allerede nu kan hele 75 % af befolkningen i Danmark få glæde af 5G.

I løbet af 2023 vil hele Danmark få adgang til vores ultrahurtige og ultrastabile 5G-netværk.

Sådan får du 5G

For at få 5G-dækning skal du have et 5G abonnement, en 5G mobil og være i nærheden af en 5G-mast.

Call me kunder med et 5G abonnement kan benytte Telias 5G netværk forudsat, at de har en 5G-mobil, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk, og befinder sig i de første 5G-masters dækningsområder. Læs mere om vores dækning her.

5G abonnement

Herunder kan du se vores 5G abonnement. Hvis du er i tvivl om, hvilket abonnement du har, kan du se det på Mit Call me.

3 mdr. halv pris!
Fri data
Fri tale
5G | EU 25 GB
199,-
Podimo Light Spotify Premium
+

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg 5G på min mobil?

Det afhænger af en række faktorer: 

  • Abonnement: Se vores 5G-abonnement her
  • Telefon: En 5G-telefon, der er testet og klar til brug på vores netværk. 
  • Netværk: At du befinder dig i et område, hvor Telia har etableret 5G-dækning. Se mere her.
Hvorfor står der ikke 5G på mit abonnement?

Hvis der ikke står 5G på dit abonnement, betyder det, at abonnementet ikke får adgang til 5G. Ønsker du adgang til 5G på vores netværk, skal du vælge vores 5G abonnement, have en 5G-telefon, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk og befinde dig i et område, hvor vi har etableret 5G-netværk.  

Jeg har en 5G mobil og et 5G abonnement. Hvornår kan jeg bruge Telias 5G netværk?

Call me kunder med et 5G abonnemen kan benytte Telias 5G netværk forudsat, at de har en 5G-mobil, som producenten har godkendt til brug på Telias netværk, og befinder sig i et 5G dækningsområde - se hvordan du er dækket her.

Er det slut med 3G og 4G?

Når teknikerne besøger vores mobilmaster og opgraderer netværket til 5G, tager vi samtidig noget af 3G-kapaciteten ud og opgraderer meget af det andet udstyr, vi har siddende. Det betyder, at vores 4G teknologi i samme omgang bliver kraftigere – faktisk fordobler vi kapaciteten i hele landet og tredobler den i de 25 største byer. Derudover simplificerer vi vores sites, så netværket bliver mere ensrettet og effektivt. Det betyder også, at vi i sidste halvdel af 2022 kan lukke 3G nettet for at gøre plads til endnu mere 5G.