• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

apple iphone

iPhone 13-serien er den nyeste skud på stammen fra Apple. Læs mere om iPhone 13-serien her

Apple er nok mest kendt for at producere den populære iPhone, der kom til verden i 2007. I dag er den et ikon, som er kendt over det meste af verden. iPhone er kendt for høj brugervenlighed og et stilrent design.

Hos Call me har vi alle de nyeste iPhones samt de lidt ældre modeller til skarpe priser. Du finder hele vores udvalg af iPhones her på siden, og du kan selvfølgelig købe dem med abonnement med gratis oprettelse og uden binding.

Filtrer

Køb iPhone 13 hos Call me

iPhone 13-serien er landet hos Call me. Apple har lanceret intet mindre end fire forskellige modeller i iPhone 13-serien. iPhone 13-serien består af iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Du kan derfor nemt finde en iPhone, som passer til lige netop dig og dit behov.

Alle fire modeller i iPhone 13-serien er alle udstyret med den nyeste og hurtigste processor, A15-chipsæt. Derudover er alle fire modeller klar til den lynhurtige 5G-hastighed. Batterierne har også fået en opgradering og der findes et betydelig større batteri i alle de nye iPhone 13 modeller. Derudover er skærmene på iPhone 13-serien alle Super Retina XDR-skærme i høj kvalitet, og har ligesom iPhone 12 modellerne, også Ceramic Shield som beskytter skærmen på alle modellerne i iPhone 13-serien. Dette er blot en brøkdel af hvad de nye iPhone 13 modeller kan og hvad de er udstyret med.


Læs mere om de fire forskellige iPhone 13 modeller lige her.

Apple har ramt plet med iPhone

iPhone er den mest udbredte smartphone i verden, og det er der god grund til. Apple har nemlig mere eller mindre formået at gøre deres iPhone til en branchestandard, hvad angår design og funktionalitet. Apple sætter stadig standarden for mobiltelefoner med deres nye iPhone-modeller. De er også først med nye og innovative features, såsom Force Touch og Face ID.

Vi har altid et bredt udvalg af de nyeste iPhones. Du kan købe din nye billige iPhone hos os og samtidig få et billigt mobilabonnement, så du får mest mulig glæde af din nye mobiltelefon fra Apple. Så kan du tale og surfe løs, uden at du skal tænke på ekstraregninger og andet bøvl.

Der er en iPhone til alle behov og budgetter. De kommer nemlig i flere udgaver, så du kan vælge den rigtige til dine behov. Er en stor skærm vigtig for dig, er det kameraet, der skal være i top, eller skal den have en specifik feature? Med en iPhone får du altid en mobiltelefon, du bliver glad for.

iPhone 11: Nyhed i 2019

I 2019 kom den dengang nyeste og stærkeste iPhone på markedet: iPhone 11. iPhone 11 har et dual-kamera på 12+12 megapixels samt en stor og flot 6,1" LCD-skærm. Den helt store styrke ved iPhone 11 er processoren. A13-processeren og kompatibilitet med det nye iOS 14 gør, at iPhone 11 er fremtidsikret og et godt valg, hvis du er på jagt efter en ny iPhone.

Efter iPhone 11 kom der også en større udgave, der kan lidt mere end iPhone 11. Navnet er iPhone 11 Pro, og den kommer med et triple-kamera med 12+12+12 megapixels. Batteriert holder længere i iPhone 11 Pro end i iPhone 11, og så har nogle af de vigtigste features som FaceID også fået en overhaling. FaceID er op til 30% hurtigere på iPhone 11 Pro end iPhone 11.

Hvis du kalder iPhone 11 Pro for en luksusmodel, er det ikke meget galt. Den kan alt det, du forventer og mere til. Men hvis det ikke er nok, kan du vælge den helt store model: iPhone 11 Pro Max! 11 Pro Max er ligeledes udstyret med et tripe-kamera med 12 megapixels, og så er den hurtigere og større end iPhone 11 Pro.

IPhone 11 Pro Max er det helt rigtige valg for dig, hvis du vil have ALT, hvad en smartphone skal kunne, og du ikke vil gå på kompromis med noget.

Køb iPhone billigt hos Call me

Vi har et stort udvalg af de nyeste og mest populære iPhone-modeller. iPhone er mobiltelefonernes flagskib, og derfor er den selvfølgelig også at finde hos os - ovenikøbet til en billig pris. Vi har lave priser på alle vores mobiler, så du nemt kan finde et godt tilbud. Du kan også finde rigtig de ældre iPhones som iPhone 7 og iPhone 8 til en rigtig god pris, så længe lager haves.

Hvis du er på udkig efter ekstra gode iPhone-tilbud, behøver du ikke lede mere. Klik på linket, og se alle vores iPhone-tilbud på en række forskellige modeller – lige fra klassikerne til de helt nye. Når du køber en iPhone med abonnement hos os, er du garanteret lave priser og et abonnement, der er gennemskueligt og passer til dine behov.

Det skal være nemt og enkelt at købe en ny telefon. Derfor kan du selv vælge, hvordan du vil betale for din nye iPhone. Du kan betale over 6, 12 og 24 måneder eller betale det fulde beløb med det samme. Vælger du afbetaling, får du din nye iPhone med det samme, mens du betaler et lille beløb hver måned. Du vælger betaling og abonnement inde på produktsiden. Der er ingen binding, hvis du køber din iPhone hos Call me, og så er der gratis oprettelse.

iPhone SE og Xr: iPhones til skarpe priser

iPhone SE (2020) og iPhone Xr er begge iPhones, som har fået et gevaldigt hak i pristuden, men stadig rummer alle de bedste kvaliteter, du kender fra iPhone.

Begge modeller har gode kameraer, hurtige processorer og edge-to-edge skærme. Du får altså alt det, du har brug i en iPhone men bare til en meget lavere pris, hvis du vælger iPhone Xr eller iPhone SE.

Hvor iPhone SE er et billigere alternativ til de nyeste iPhones 11, 11 Pro og 11 Pro Max, er iPhone Xr alternativet til iPhone Xs og Xs Max. Xs og Xs Max skiller sig ud fra andre iPhones ved at have enorm stor hukommelse på minimum 512 GB. Der er altså rigeligt plads til at udnytte de vilde dual-kameraer, der sidder i Xs og Xs Max.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT

Apple - mere end "bare" iPhone

Apple blev grundlagt d. 1. april i 1976, men er alt andet end en aprilsnar. De startede som en computervirksomhed, der ville gøre computere tilgængelige for almindelige mennesker. En svær mission, men takket være innovativ teknologi og en række visionære ildsjæle, herunder den nu afdøde Steve Jobs, lykkedes det for det lille garagefirma at vinde terræn og hjerter over hele verden.

Det er ikke kun mobiltelefoner fra højeste hylde - altså iPhone - Apple laver i dag. De laver også de yderst populære iPads. Dem finder du også i vores udvalg af tablets. De er efterhånden så kraftige, at de kan erstatte din bærbare computer til de fleste dagligdagsopgaver. Hvis du kombinerer din iPad med mobilt bredbånd, får du både et verdensklasse device og lynhurtigt internet.

En iPhone er blevet meget mere end bare en mobiltelefon. Den er centrum for underholdning og revolutionerende teknologi. Du kan bruge den til at spille spil, være på sociale medier, tjekke mails, ringe og meget andet. Kort sagt, har Apples iPhone revolutioneret måden, vi bruger smartphones på.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019

Det siger kunderne om os på Trustpilot