• Lige nu - fri fragt på alle ordrer!
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • 30 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Lige nu - fri fragt på alle ordrer!
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • 30 dages fri returret
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag

Apple

Apple producerer blandt andet iPhone, der kom til verden i 2007. I dag er den et ikon, som er kendt over det meste af verden. Apples iPhone var en af de første smartphones på markedet og er derfor en af de allermest solgte telefoner på verdensplan. I App Store kan du finde en masse apps, der gør din iPhone endnu bedre. Her på siden kan du finde de nyeste iPhones til en god pris og helt uden binding. Priserne forudsætter køb af abonnement.

Filtrer

Apple har ramt plet med iPhone

iPhone er den mest udbredte smartphone i verden, og det er der god grund til. Apple har nemlig mere eller mindre formået at gøre deres iPhone til en branchestandard, hvad angår design og funktionalitet. Apple sætter stadig standarden for mobiltelefoner med deres nye iPhone-modeller. De er også først med nye og innovative features, såsom Force Touch og Face ID.

 

Vi har altid et bredt udvalg af de nyeste iPhones. Du kan købe din nye billige iPhone hos os og samtidig få et billigt mobilabonnement, så du får mest mulig glæde af din nye mobiltelefon fra Apple. Så kan du tale og surfe løs, uden at du skal tænke på ekstraregninger og andet bøvl.

 

Der er en iPhone til alle behov og budgetter. De kommer nemlig i flere udgaver, så du kan vælge den rigtige til dine behov. Er en stor skærm vigtig for dig, er det kameraet, der skal være i top, eller skal den have en specifik feature? Med en iPhone får du altid en mobiltelefon, du bliver glad for.

 

Køb iPhone billigt hos Call me

Vi har et stort udvalg af de nyeste og mest populære iPhone-modeller. iPhone er mobiltelefonernes flagskib, og derfor er den selvfølgelig også at finde hos os - ovenikøbet til en billig pris. Vi har lave priser på alle vores mobiler, så du nemt kan finde et godt tilbud.

 

Hvis du er på udkig efter ekstra gode iPhone-tilbud, behøver du ikke lede mere. Klik på linket, og se alle vores iPhone-tilbud på en række forskellige modeller – lige fra klassikerne til de helt nye. Når du køber en iPhone med abonnement hos os, er du garanteret lave priser og et abonnement, der er gennemskueligt og passer til dine behov.

 

Det skal være nemt og enkelt at købe en ny telefon. Derfor kan du selv vælge, hvordan du vil betale for din nye iPhone. Du kan betale over 6, 12 og 24 måneder eller betale det fulde beløb med det samme. Vælger du afbetaling, får du din nye iPhone med det samme, mens du betaler et lille beløb hver måned. Du vælger betaling og abonnement inde på produktsiden.

 

Apple - mere end "bare" iPhone

Apple blev grundlagt d. 1. april i 1976, men er alt andet end en aprilsnar. De startede som en computervirksomhed, der ville gøre computere tilgængelige for almindelige mennesker. En svær mission, men takket være innovativ teknologi og en række visionære ildsjæle, herunder den nu afdøde Steve Jobs, lykkedes det for det lille garagefirma at vinde terræn og hjerter over hele verden.

 

Det er ikke kun mobiltelefoner fra højeste hylde, Apple laver i dag. De laver også de yderst populære iPads. Dem finder du også i vores udvalg af tablets. De er efterhånden så kraftige, at de kan erstatte din bærbare computer til de fleste dagligdagsopgaver. Hvis du kombinerer din iPad med mobilt bredbånd, får du både et verdensklasse device og lynhurtigt internet.

 

En iPhone er blevet meget mere end bare en mobiltelefon. Den er centrum for underholdning og revolutionerende teknologi. Du kan bruge den til at spille spil, være på sociale medier, tjekke mails, ringe og meget andet. Kort sagt, har Apples iPhone revolutioneret måden, vi bruger smartphones på.