• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Apple iPhone

Hos Call me har vi alle de nyeste iPhones samt de lidt ældre modeller til skarpe priser. Du vælger selv om du ønsker at købe den med eller uden binding. Hvis du vælger at købe din nye mobil med 6 måneders binding, får du den til en endnu lavere pris. På knapperne nedenunder vælger du mellem at se priser med eller uden binding.

Som Call me-kunde får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024!

Filtrer

Apple produkter

Brugte iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13

iPhone 12

iPhone 11

iPhone SE

iPhone tilbud

Apple tilbehør

Apple rygter

iPhone 15 - oplev forskellen med den nye generation af iPhones

Apple har præsenteret deres nyeste modeller, iPhone 15 og iPhone 15 Plus. Udrustet med Dynamic Island og et revolutionerende kamera-setup er disse modeller skabt til at indfange hverdagens magiske stunder i krystalklar kvalitet.

Med et effektivt 48 MP hovedkamera, kan brugerne skyde billeder i ekstraordinær høj opløsning, og den nye 2 x tele giver brugerne mulighed for at vælge mellem tre forskellige optiske zoomniveauer. Det er nærmest som at have et ekstra kamera ved sin side. iPhone 15-serien introducerer også den nyeste generation af portrætfotografering, som gør det nemmere end nogensinde at tage detaljerede portrætbilleder - også i svagt lys.

Med den imponerende A16 Bionic chip, som leverer uovertruffen performance, et USB-C-stik, nøjagtig sporing via Find mine venner, og en holdbarhed der sætter nye standarder i industrien, repræsenterer iPhone 15 og iPhone 15 Plus et betydeligt fremskridt.

Apple introducerede også deres nye Pro-modeller, nemlig iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Disse modeller er bygget med rumfarts-kvalificeret titanium, et stærkt men letvægtsmateriale, der gør disse modeller til de letteste Pro-modeller Apple nogensinde har produceret. Designet er opgraderet med en Handling-knap, som du selv kan tilpasse.

Den nye generation af kameraer revolutionerer fotografering med hvad der svarer til syv Pro-linser, der leverer enestående billedkvalitet. Dette inkluderer et opgraderet 48 MP hovedkamera, der nu understøtter den nye 24 MP standard i ekstra høj opløsning, forbedrede portrætter med skarpt fokus og dybdekontrol, optimeringer af Nat-tilstand og Smart HDR, samt et helt nyt 5x telekamera eksklusivt for iPhone 15 Pro Max.

A17 Pro-processoren løfter spiloplevelser og professionel performance til nye højder. Det nye USB-C-stik kommer med USB 3-hastigheder, som er op til 20 gange hurtigere end USB 2.

Køb iPhone 14-serien hos Call me

iPhone 14 består af ikke mindre end fire forskellige modeller. iPhone 14-serien tæller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. iPhone 14-serien går dermed væk fra den kompakte iPhone Mini, og i stedet får man mere skærm end nogensinde. 

Skærmstørrelserne på iPhone 14-serien går fra 6,1” og op til 7,”. iPhone 14 Plus og Pro Max har begge en skærm på hele 6,7”. Og når du ser nærmere på Pro-modellerne, kan du med det samme se, at de ser anderledes ud end den foregående iPhone 13-serie.

Der er nemlig ingen “notch” i toppen af telefonen. I stedet går skærmen ud til kanten af telefonen, og frontkameraet er placeret i en fordybning i selve skærmen. 

Kameraet imponerer også i stor stil. Hele 48 megapixels får du med iPhone 14 Pro-modellerne, og du får mulighed for at skyde video i op til 8K-kvalitet. Med ultravidvinkelfunktion får du også alle detaljer med, så dine pletskud bliver knivskarpe. 

iPhone 14 lader dig desuden tilgå satelittelefoni, hvor du kan tilslutte dig satelitter over dig, så du kan komme i kontakt med omverden, uanset hvor du er henne i verden. På den måde er du aldrig alene, og kommer du i nød, kan du få hjælp og blive fundet. 

iPhone 14-serien kommer også med den helt nye A16 Bionic-chip, der sidder i iPhone 14 Pro og Pro Max-modellerne. Her får du så mange kræfter, at din iPhone 14 kan levere, uanset hvad du har brug for. Og hele iPhone 14-serien kommer med utrolige 6 GB RAM. 

iPhone 14 og iPhone 14 Pro kommer i farverne Midnight, Starlight, Blue, Purple og Product (RED), hvor iPhone 14 Pro og Pro max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple. Du kan tilmed få en iPhone 14 med ekstreme 2 TB lagerplads.

Køb iPhone 13 hos Call me

2021 bød på den banebrydende iPhone 13-serie. Serien indeholder intet mindre end fire forskellige modeller. iPhone 13-serien består af iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Du kan derfor nemt finde en iPhone 13, som passer til lige netop dig og dit behov.

Alle fire modeller i iPhone 13-serien er alle udstyret med den nyeste og hurtigste processor, A15-chipsæt. Derudover er alle fire modeller klar til den lynhurtige 5G-hastighed. Batterierne har også fået en opgradering, og der findes et betydeligt større batteri i alle de nye iPhone 13 modeller. Derudover er skærmene på iPhone 13-serien alle Super Retina XDR-skærme i høj kvalitet, og har ligesom iPhone 12 modellerne, også Ceramic Shield som beskytter skærmen på alle modellerne i iPhone 13-serien. Dette er blot en brøkdel af hvad de nye iPhone 13 modeller kan og hvad de er udstyret med.

iPhone SE 2022: Få masser af kraft til en skarp pris

iPhone SE 2022 er den nyeste af SE-modeller fra Apple, og den kommer i det ikoniske design med masser af kraft og spændende funktioner til en skarp pris. Sammen med iOS 15 får du glæde af en intuitiv og problemfri oplevelse, hver gang du bruger din nye iPhone SE 2022.

Den nye iPhone SE 2022 er fyldt med opgraderinger og nye funktioner. Det er i høj grad den kraftfulde A15 Bionic-chip, der er drivkraften bag alle funktionerne. Det gælder lige fra de avancerede kamerafunktioner, så du kan tage imponerende billeder til de mere krævende apps, herunder gaming og augmented reality.

Derudover er hurtig 5G, en forbedre batteritid samt en bedre holdbarhed også nogle af fordelene, som iPhone SE 2022 kan tilbyde. Du kan få denne model i tre flotte farver, nemlig midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED.

iPhone SE 2022 er udstyret med den kendte Hjem-knap med Touch ID, som du bruger til at åbne telefonen. Dertil kan du også nemt bruge Touch ID til at logge ind i apps, foretage køb og bruge Apple Pay.

Generelt er iPhone SE et populært valg for mange iPhone-fans - både nye og eksisterende takket være det ikoniske design, den kraftfulde ydeevne og naturligvis den gode pris.

Apple har ramt plet med iPhone

iPhone er den mest udbredte smartphone i verden, og det er der god grund til. Apple har nemlig mere eller mindre formået at gøre deres iPhone til en branchestandard, hvad angår design og funktionalitet. Apple sætter stadig standarden for mobiltelefoner med deres nye iPhone-modeller. De er også først med nye og innovative features, såsom Force Touch og Face ID.

Vi har altid et bredt udvalg af de nyeste iPhones. Du kan købe din nye billige iPhone hos os og samtidig få et billigt mobilabonnement, så du får mest mulig glæde af din nye mobiltelefon fra Apple. Så kan du tale og surfe løs, uden at du skal tænke på ekstraregninger og andet bøvl.

Der er en iPhone til alle behov og budgetter. De kommer nemlig i flere udgaver, så du kan vælge den rigtige til dine behov. Er en stor skærm vigtig for dig, er det kameraet, der skal være i top, eller skal den have en specifik feature? Med en iPhone får du altid en mobiltelefon, du bliver glad for.

iPhone 11: Modellen fra 2019

I 2019 kom den dengang nyeste og stærkeste iPhone på markedet: iPhone 11. iPhone 11 har et dual-kamera på 12+12 megapixels samt en stor og flot 6,1" LCD-skærm. Den helt store styrke ved iPhone 11 er processoren. A13-processoren og kompatibilitet med det nye iOS 14 gør, at iPhone 11 er fremtidssikret og et godt valg, hvis du er på jagt efter en ny iPhone.

Efter iPhone 11 kom der også en større udgave, der kan lidt mere end iPhone 11. Navnet er iPhone 11 Pro, og den kommer med et triple-kamera med 12+12+12 megapixels. Batteriet holder længere i iPhone 11 Pro end i iPhone 11, og så har nogle af de vigtigste features som FaceID også fået en overhaling. FaceID er op til 30% hurtigere på iPhone 11 Pro end iPhone 11.

Hvis du kalder iPhone 11 Pro for en luksusmodel, er det ikke meget galt. Den kan alt det, du forventer og mere til. Men hvis det ikke er nok, kan du vælge den helt store model: iPhone 11 Pro Max! 11 Pro Max er ligeledes udstyret med et tredobbelt-kamera med 12 megapixels, og så er den hurtigere og større end iPhone 11 Pro.

IPhone 11 Pro Max er det helt rigtige valg for dig, hvis du vil have ALT, hvad en smartphone skal kunne, og du ikke vil gå på kompromis med noget.

Køb iPhone billigt hos Call me

Vi har et stort udvalg af de nyeste og mest populære iPhone-modeller. iPhone er mobiltelefonernes flagskib, og derfor er den selvfølgelig også at finde hos os - ovenikøbet til en billig pris. Vi har lave priser på alle vores mobiler, så du nemt kan finde et godt tilbud. Du kan også finde rigtig de ældre iPhones som iPhone 7 og iPhone 8 til en rigtig god pris, så længe lager haves.

Hvis du er på udkig efter ekstra gode iPhone-tilbud, behøver du ikke lede mere. Klik på linket, og se alle vores iPhone-tilbud på en række forskellige modeller – lige fra klassikerne til de helt nye. Når du køber en iPhone med abonnement hos os, er du garanteret lave priser og et abonnement, der er gennemskueligt og passer til dine behov.

Det skal være nemt og enkelt at købe en ny telefon. Køber du din iPhone hos Call me er der gratis oprettelse.

iPhones til skarpe priser

iPhone SE (2020) og iPhone Xr er begge iPhones, som har fået et gevaldigt hak i pristuden, men stadig rummer alle de bedste kvaliteter, du kender fra iPhone.

Begge modeller har gode kameraer, hurtige processorer og edge-to-edge skærme. Du får altså alt det, du har brug i en iPhone men bare til en meget lavere pris, hvis du vælger iPhone Xr eller iPhone SE.

Hvor iPhone SE er et billigere alternativ til de nyeste iPhones 11, 11 Pro og 11 Pro Max, er iPhone Xr alternativet til iPhone Xs og Xs Max. Xs og Xs Max skiller sig ud fra andre iPhones ved at have enorm stor hukommelse på minimum 512 GB. Der er altså rigeligt plads til at udnytte de vilde dual-kameraer, der sidder i Xs og Xs Max.

Tilbehør og andet lækkert

Apple - mere end "bare" iPhone

Apple blev grundlagt d. 1. april i 1976, men er alt andet end en aprilsnar. De startede som en computervirksomhed, der ville gøre computere tilgængelige for almindelige mennesker. En svær mission, men takket være innovativ teknologi og en række visionære ildsjæle, herunder den nu afdøde Steve Jobs, lykkedes det for det lille garagefirma at vinde terræn og hjerter over hele verden.

Det er ikke kun mobiltelefoner fra højeste hylde - altså iPhone - Apple laver i dag. De laver også de yderst populære iPads. Dem finder du også i vores udvalg af tablets. De er efterhånden så kraftige, at de kan erstatte din bærbare computer til de fleste dagligdagsopgaver. Hvis du kombinerer din iPad med mobilt bredbånd, får du både et verdensklasse device og lynhurtigt internet.

En iPhone er blevet meget mere end bare en mobiltelefon. Den er centrum for underholdning og revolutionerende teknologi. Du kan bruge den til at spille spil, være på sociale medier, tjekke mails, ringe og meget andet. Kort sagt, har Apples iPhone revolutioneret måden, vi bruger smartphones på.

Alle iPhones

Det siger vores kunder