• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

iPhone SE

Leder du efter en ny iPhone til en skarp pris? I så fald er iPhone SE et godt bud på din næste iPhone. iPhone SE er nemlig en prisvenlig iPhone, der er skabt med alt det bedste fra iPhone-verdenen men til en betydeligt lavere pris. 

Derfor er iPhone SE ekstremt populær og en af Apples bedst sælgende iPhones. Du får et design i særklasse, en god brugeroplevelse, ydelse i topklasse og alt sammen til en pris, hvor alle kan være med. 

Læs mere om iPhone SE herunder, og køb din nye iPhone til en skarp pris hos Call me.

Filtrer

IPHONE SE 2022: OPDAG DEN NYESTE IPHONE SE FRA APPLE

iPhone SE 2022 er en kombination af det bedste fra iPhone 13-serien til en skarp pris. Dermed kan du få en helt ny iPhone med en masse funktioner, der samtidig er prisvenlig. Dét gør iPhone SE 2022 til noget ganske særligt.

iPhone SE 2022 er udstyret med den stærke A15 Bionic-chip, hurtig 5G, et forbedret batteri, et avanceret kamerasystem og så er den mere robust. Den nye iPhone SE 2022 giver dig masser af smarte funktioner til kameraet, som du kan få glæde af. Det gælder blandt andet Smart HDR 4, Fotostil, Deep Fusion samt Portræt-funktion.

Alt, hvad du foretager dig sker på den flotte 4,7” skærm lavet i det ikoniske design i glas og aluminium, der er mere holdbar end tidligere. iPhone SE 2022 er således både en smuk og robust smartphone. Faktisk er den udstyret med det samme holdbare glas på for- og bagsiden som iPhone 13 og iPhone 13 Pro.

Den høje ydeevne giver dig også mere batteritid, så du kan bruge din iPhone SE 2022 i endnu længere tid, og så du har strøm nok til hele dagen.

MØD DEN TIDLIGERE IPHONE SE FRA 2020

iPhone SE er utrolig kraftfuld. Med sin kompakte størrelse på 4,7” ligger den godt i hånden. De markante kanter gør den let at håndtere, og den får et både eksklusivt og stilrent udseende med sine matte kante og flotte finish i aluminium.

Det, der virkelig gør Apple iPhone SE 2020 til noget særligt, er den stærke A13 Bionic-chip. Det er den samme chip, der sidder i en iPhone 11 Pro, og det siger altså meget om, at iPhone SE er en meget kraftfuld smartphone. Selvom prisen og indpakningen antyder, at der er tale om en lettere udgave af en Apple iPhone. 

Takket været de mange kræfter i A13 Bionic-chippen kan du udføre stort set alle krævende opgaver. Optag 4K-video. Spil løs. Brug avancerede apps. Og gør det hele på samme tid uden problemer.

Imponerende kamera med utrolig dybde

Årsagen til den skarpere pris finder du bestemt ikke i kameraet. Her er der nemlig ikke sparet på noget. iPhone SE har et stærkt kamera, der kombinerer sine stærke linser med den høje ydelse fra A13 Bionic-chippen. Det gør, at du med iPhone SE kan stille skarpt og få alle de detaljer med, du ønsker dig.

Du kan tage smukke portrætter, da iPhone SE er i stand til fokusere på motivet i forgrunden og lade baggrunden stå, ja, i baggrunden. Efterfølgende kan du også ændre på dybdeskarpheden, hvilket betyder, at du kan få lige den dybde på dine billeder, som du ønsker. Både mens du optager og efter.

Derudover får du ultravidvinkel samt optisk billedstabilisering, der gør, at du får hele motivet med hver gang, samt at du aldrig får rystede billeder eller billeder ude af fokus. 

Kameraet i iPhone SE lader dig også optage video i 4K, hvilket er fire gange mere end 1080p HD-video.

Sikkerhed, holdbarhed og masser af alt det gode med iPhone SE 2020

Med Touch ID har det aldrig været nemmere at tilgå og bruge din iPhone SE på en sikker måde. Du logger lynhurtigt ind i både din iPhone SE og dine apps, og faktisk kan du også bruge Touch ID til at betale med via din iPhone SE. Du lægger bare fingeren på Hjem-knappen, og så er din iPhone SE aktiveret

Skulle uheldet være ude, og du enten spilder vand på din iPhone SE eller taber den i vand, så bare rolig. Den er vandtæt ned til 1 meters dybde i hele 30 minutter. Derudover er den afvisende overfor støv og snavs. 

Du får også masser af batteritid med iPhone SE. Faktisk kan du se op til 13 timers video på bare én opladning. Med trådløs opladning kan du let lade din iPhone SE op, og skal det gå rigtig hurtigt, så slutter du den til en 18 W strømforsyning og lader 50% op på bare 30 minutter. 

Er du på udkig efter andre iPhones?

Se hele vores udvalg af Apple iPhones her:

Alle iPhones